ה
השבועית: שבוע 3

O Boy

New member
ה../images/Emo91.gif השבועית: שבוע 3../images/Emo70.gif

ובמסגרת הפינה של אנוכי, השבוע: הדגש|מסיבת השקת חנות הדגל ''טופ שופ'' במרינה בהרצליה! ''טופ שופ'' משיקה את חנות הדגל בישראל ומזמינה אתכם למסיבת SHOPPING מטורפת בבגדי ים. 250 מבין המשתתפים שיגיעו בבגדי ים יקבלו סט מלא מקולקציית ''טופ שופ'' החדשה בחינם! ריקודים, פאן, אקשן וסטיילינג אישי ע"י מיטב הסטייליסטים בארץ. האירוע יתקיים החל מהיום, 31.7 בשעה 12:00 עד ליום שישי בחצות. ואלו הדיג'יים: 31 ביולי DJ TOMER VERD DJ VAN G. (N.Y.C) "FONZY" DJ IDAN HAIMZON 1 באוגוסט DJ ILAN HEINIG DJ TANJA NICO G. DJ LIOR FELLUS DJ OFER UZIEL כל זה קורה ממש עכשיו ועד יום שישי בחצות במתחם VIEW במרינה בהרצליה

טופ שופ

חברה בריטית, שמנסה להיות מעין כלבו.. מוכרת צמידים, דיסקים, נעליים, בגדים ועוד מלא שטויות.. סניף יפה יש להם בארנה, בקרוב פותחים שם מכון כושר.. בארץ פתחו אותה כחלק ממתחם שנקרא VIEW של האחים סקאל (אלה מהדיוטי פרי) בקרוב גם פותחים שם מכון כושר.. בקיצור.. חנות שווה.. מחירים טיפה מנופחים לפי מה שאני זוכר.. ואם מישהו הולך לשם.. שישים לך לצמידים ולטבעות שלהם לגברים.. מזכירים באופן תמוה את אלו של קסטרו מן!!!

Adi15

New member
../images/Emo26.gif אל תשאלו אפילו../images/Emo70.gif

הלכתי לשם
או קיי זה קצת ארוך... ב8 בבוקר הייתי בארנה... חיכיתי חיכיתי חיכיתי... עד 12
ואז הגיעו רקדניות כאלו עם בגדי ים והתחילו לרקוד מסביב ואמרו שהכניסה מותרת ללובשי בגד ים בלבד... אז הורדתי את החולצה ונכנסתי.... אני רוצה רק להדגיש שהיינו אולי איזה 50 אנשים בחוץ
לא יותר.... או קיי אז בכניסה את לוקח פתח, על הפתח יש מספר, אתה הולך לקופאים עם המספר ורואה במה זכית... נחשו במה אני
לא 250 שקל ולא כלום
ובעיתון לא היה רשום שומדבר בכלל על הגרלה... היה רשום "250 האנשים הראשונים שיגיעו יקבלו זיכוי כספי בחנות בשווי 250 שקלים"
. אז אני, אחרי 4 שעות של המתנה, 100 שקלים על נסיעות מרמת גן, במה זכיתי
בתיק מגעיל מהחומר שמכינים ממנו מפות שולחן חד פעמיות, קטן ומגעילללללללל.... רגע
יש עוד תקווה
חברה לי זכתה ב100 שקל
... בקנייה מעל 250...
אבל המתנה הכי טובה, שחברה אחרת שלי קיבלה... היא.... כוס שתיה
... איזה מניאקים
ואני עוד אתלונן עליהם איפושהו... זו הטעיה של הציבור
פרסום כוזב

O Boy

New member
הפרסום שהגיע מ"טופ שופ" הינו...

250 מבין המשתתפים שיגיעו בבגדי ים יקבלו סט מלא מקולקציית ''טופ שופ'' החדשה בחינם! לא ידוע לי על פרסום אחר.

SkAziPsicho

New member
מישהו פה מהרצליה????

למה חבר שלי אמר לי שפתחו מועדון במרינה בהרצליה....!!!! המועדון הוא מועדון ריקודים וגם תיאטרון.... אם מישהו יודע על מה אני מדבר שיכתוב לי!!!

למעלה