ה
השבועית

חןשסק

New member
ה../images/Emo91.gif השבועית ../images/Emo13.gif

תקשיבוווו!! אתם חייבים ללכת לאפקט הפחד (נייטמר) שנפתח פה בראשון! הייתי שם אתמול (שבת), וזה הדבר הכי מצחיק בעולם! תלכו, זה עולה 35 שקל, תתמודדו עם זה, אתם חזקים. מומלץ ללכת בקבוצות, אני הייתי שם עם חבר שלי, לא שלא היה כיף, אבל אם היינו עוד זוג או משהו היה יכול להיות יותר מצחיק. הם פתוחים כל יום חוץ מיום ראשון מ-19:00 עד 24:00. לפרטים

NoWords

New member
חן, את יכולה לפרט קצת מה זה בדיוק?

כי רק שמעתי שזה "מפחיד", אבל לא ממש פירוט מה יש וכ'ו אני בטח אלך מתישהו בהשפעת לחץ חברתי, אני פחדנית לרוב

חןשסק

New member
המממ

זה כמו מבוך כזה, חשוך... וזהו, אני לא רוצה לפרט, פשוט הולכים במבוך הזה ויש כל מני דברים מגניבים כאלו
. תלכו, שווה ביותר!

NoWords

New member
אגב, חן, יש מצב שראיתי

אותך ביום שישי בקניון רוטשילד?

NoWords

New member
סתם הייתי שם

בסביבות 13:00 אני משערת, קומה עליונה P:

שתי שאלות

1."הכניסה לאתר ''אפקט הפחד'' מותרת לקבוצות של 3 אנשים לפחות" (מהקישור). לע עשו לכם בעיות שנכנסתם רק זוג? 2.לא הבנתי למה הייתם נהנים יותר אם היה איתכם עוד זוג.

חןשסק

New member
לא, לא עשו בעיות... גם אני התפלאתי

כשהתקשרתי ואמרתי שנבוא זוג, אמרו לנו שיכניסו איתנו עם אנשים שיהיו בתור, אבל היינו שם לבד והבחור הניסו אותנו יחד.. שאלנו אותו אם זה בסדר שניכנס רק שנינו והוא אמר שאין בעיה... היינו נהנים עם עוד מישהו כי זה ממש מצחיק ועם עוד זוג זה יכל היה להיות יותר משעשע

טוב היייתי שם

וצר לי לסתור את המלצתך אבל זה די מאפן. זה ממש קצר, 5 דקות ויצאנו. אני ובן זוגי גם היינו שם לבד ויש לי הרגשה חזקה שאין שם תור אף פעם, כך שזה לא מפתיע שהם לא מקפידים על כניסה של למעלה משלושה אנשים. מעבר לזה, זה גם לא מאתגר. בסה"כ כמו רכבת השדים בלונה פארק רק יותר פיזי. זה גם לא היה מצחיק אם לא היינו שותים קודם לכן ותוך כדי. שורה תחתונה: לא שווה 35 ש"ח לבן אדם. בפחות מזה, משמעותית פחות מיזה, הביקורת שלי אולי היתה נראית אחרת.

חןשסק

New member
לא יודעת...הייתי שם גם אתמול

שוב כי הבטחתי לחברים, והיה כיף שוב

Matanhirsch

New member
וואי היינו באילת שם!!

באילת זה היה באמת מצחיק!!ממש אהבתי..נכנסנו 9 אנשים ביחד..הלכנו כזה לאט ואחד החברים שלי ממש פחד מזה!!זה היה כזה מצחיק.. אבל זה קצת יקר לפי דעתי..40 שקל ל15 דקות בערך..

למעלה