ה-meetup הקרוב!

Major Thom

New member
ה-meetup הקרוב!

ב-9.9, שזה יום שני הבא, בשעה 19:00 בדיוק, יערך המיטאפ השני של מעריצי רדיוהד! זה שוב בבאז סטופ הזה, הרברט סמואל 86, ת"א (לא רחוק מבניין האופרה). שמי שבא ישרשר עצמו לכאן !
pavement - 5-4=unity

BlackMist

New member
גם אני מוזמן?

אני אמנם מעריץ רדיוהד, ואני מבקר כאן בפורום, אבל לא כותב לעיתים קרובות.. בכל זאת הייתי רוצה נורא לפגוש מעריצי רדיוהד אחרים.
אוי, רגע, זה בדיוק מתי שהשיעור שלי נגמר.. (אני מתחיל בדיוק ללמוד גיטרה חשמלית עם מורה.. זתומרת, אני כבר מנגן 4 חודשים, אבל רק עכשיו עם מורה.. כי אני רוצה לקרוא מתווים וכל זה) אז אם אני אבוא, זה יהיה באיחור, וזה יהיה ישר משם, ואז אני אצטרך לסחוב את הגיטרה איתי...

man-o-war

New member
וודאי

אני לא חושב שהמיט-אפ קשור לפורום, ז"א הוא קשור בנושא וזהו. כך שגם אם אתה לא חבר בפורום אתה יכול לבוא. מוזמן בהחלט אני חושב לפחות..
פלורידה- אבל זה לא

man-o-war

New member
ועוד משהו

לא כ"כ קשור אבל חשוב מאוד. רוקפור מגיעים לארץ לחודש של הופעות, מומלץ מאוד. (זה רק חודש) הופעה ראשונה מחר (5.9) בבארבי ב 10:00 שאר ההופעות אתם יכולים לראות באתר הבית של רוקפור (לינק מצורף). אז קדימה אנשים, תזיזו את הטוסיק ובואו, זה שווה. מצטער על העוףטופיק, אבל זה באמת חשוב.
Air - Playground Love

Major Thom

New member
../images/Emo32.gif פלורידה??

להקה חיפאית שכזו ..? אם כן הם הופיעו פה בתחרות להקות צעירות .. דוקא טובים .. מאיפה הורדת ?
sparklehouse - hey, joe

polyethylene

New member
אני לא סגורה על זה עדיין...

אבל אני מבטיחה לנסות ולהגיע...
כשמיקו תתחיל לדבר - צל כבד

lazy

New member
count me out

יש לי מבחן ביום שלישי ואחד ביום חמישי וגם אם אני לא אלמד להם , אני צריך להעניש את עצמי...

למעלה