ה- Pinnacle של המוסיקה ברדיו י-ם

Party Monster

New member
ה- Pinnacle של המוסיקה ברדיו י-ם

היי נוגה, אנחנו יושבים כאן כמה חבר'ה ונהנים מתכניתך המדהימה. חברה שלי מצטרפת גם היא לפרגון וחושבת שהמוסיקה שלך מלהיבה, מגוונת,מעוררת השראה ומעשירה,משפרת את מצב הרוח,מחממת את הלב, נוגעת ומרגשת,מקפיצה ובקיצור המוצלחת ביותר שיש! ד"ש מסיירת דוכיפת שמאזינים לך קבוע כל שישי בין ל-22:00-20:00

מירי42

New member
גם אני וכל בית-הספר ליד מקלט הרדיו!

אני מלמדת כאן בבית ספר בירושלים ואני חייבת לציין שתלמידים רבים מכתתי שלי מאזינים לך באדיקות כל שבוע (ומקליטים את ארץ נהדרת כדי שלא יחמיצו אף אחת מתכניות העל האלה). יש לך תכנית עשר!

נכון

נכון וגם כל נסא והחלליות שלהם בחלל מקשיבים לכוכב נגה, הפרות ברפת, כולם... בכל מקום רק כוכב נגה..תגידו אתם שפויים??? מירי ממתי מורות יודעות לאיזה תוכניות רדיו התלמידים שלהם מקשיבים? נו באמת

מירי42

New member
ל ר ו ע י

תתפלא רועי אבל יש מורות שמעורבות בחיי התלמידים שלהן קצת יותר ממה שהכרת עד עכשיו ושהן באותו הראש כמו התלמידים שלהם. כל מה שאני יודעת זה ששמעתי תלמידים מדברים על איזו מסיבה באומן ובהקשר הזה על המוסיקה הטובה שיש ברדיו ירושלים,על הקטעים הכי חמים שמושמעים בתחנה זו לפני כולם ושנגה קדמי מכתיבה את האופנה המוסיקלית ברדיו זה,מה שאכן נכון ללא ספק!

איזה חוסר פרגון! ../images/Emo153.gif

רועי, אין ספק שאתה נמנה בין החבורה של ganja699,במבלבי,פוטוסינתזה ויואבר שמומחיותם פה בפורום הזה זה ירידות וקטילות.

מה הקטע של פרגון?

מה הקטע של "איזה חוסר פירגון" אם היה על מה לפרגן הייתי מפרגן אבל אין על מה לצערי מה לעשות? ולא, תתפלא אין לי קשר אליהם... ובאמת פרופורציות עשיתם ממנה מלכת הרדיו בישראלך היא בקושי שדרנית ממוצעת וגם זאת מחמאה יותר מדי גדולה בשבילה....

Yes UR right Roi baby! Show them../images/Emo70.gif

i don't understand what the hell they like?? maby the music? but record "erets nehederet"???? they drove crazy they must "lefargen" not becouse the "noga star" is "good" it's becouse they are blue.. (not that i have something against them, ==> אבל לפרגן על כל דבר?? גם אם הוא לא -כ-ז-ה טוב.........!?!?!?!?! think about that למה להגזים?? "כל העולם צאזין לכוכב נוגה......." רועי צודק.... זה לא שכל החבר'ה (=התלמידים) בבצפר שלך הומואים\לסביות.... זה סתם משהו שהמצאת בשביל "יעני להעלות את הרייטינג". PHI.......

../images/Emo67.gif

אולי נוגה היא סבבה, אין לי שום דבר נגדה, אבל המאזינים שלה ירדו מהפסים
למה אתם חייבים להגזים!? מה הקטע?!

ja699חga

New member
../images/Emo19.gifאנגלית זה בטח לא הצד החזק שלך!

אני משתוממת על פוטוסינתזה,איך היא לא מתביישת להפגין כזו תת רמה באנגלית. אם רצית להבהיר נקודה מסויימת,במקום זה עשית מעצמך צחוק,מה לעשות? ככה יצא! "they...not because "Noga star" is "good" it's because they are blue את יכולה להסביר לי באיזו שפה את כותבת? בהחלט מזעזע ברמות קשות ביותר!

Hector M

New member
מה הבעיה של כולם עם זה שנגה מס' 1

נגה היא בהחלט סבבה,מעולם לא היה ספק בכך.מה שדי משעשע זה שפוטוסינתזה מנתחת את חתך המאזינים של נגה,האם זה לא מעורר גיחוך? מדוע כל כך מציק לאותו כותב שנכתבים על נגה דברים מרשימים? להתחיל להטפל עשיו למאזינים זה פשוט פתטי!

למעלה