ה- PPC עם חווית הגלישה הקרובה ביותר ללפטופ?

N641

New member
ה- PPC עם חווית הגלישה הקרובה ביותר ללפטופ?

יש חיה כזו? ניתן כמובן להתקין דפדפן אופרה על כל PPC (או רוב) אבל עדיין הגלישה בו לא מאפשרת את כל האפשרויות כמו בדפדפן אופרה או אקספלורר על לפטופ או מחשב אישי רגיל. כדי למקד את השאלה - עם איזה PPC אוכל להגיע לגלישה (באמצעות WIFI למשל) לרמה הקרובה ביותר כולל כל האפשרויות כמו צפיה בפלאש, תמיכה בסקריפטים וכ'ו? את האופרה כאמור ניסיתי עדיין זה לא זה. והפוקט אקספלורר גם די מוגבל (לפחות בגרסאת ה- wm2003 שניסיתי).
 

amitp

New member
האופרה + הPLUGIN ל-FLASH הוא הדפדפן

הטוב ביותר כיום לפוקט. זה לעולם לא יהיה PC אולם אני מקווה שגירסה 9 של אופרה תהייה כבר קרובה למדי.
 

N641

New member
מה הסיבה בעצם שזה לא יגיע לאותה רמה?

אחרי הכל הדברים העקריים כבר קיימים. גלישת מלל ותמונות היא חלקה למדי. ובהנחה שעם התוסף פלאש הוא מציג גם תמיכה מלאה בו אז מה שנשאר זה סה"כ חסר תמיכה בסקריפטים והזרמת וידאו.
 

Y. Welis

New member
הבעיה היא שהדפדפן צריך להחליט איך להציג כל

דף באופן האופטימלי, תוך נסיון לנחש מה המשתמש ירצה לראות לפני הכל, ואיך הוא ירצה לגשת למידע (קישורים או תפריטים או כל דבר אינטראקאטיבי אחר). זה כמובן קשה, והמגבלות הקיימות בהצגת עמוד שתוכנן לרזולוציה גבוהה ברזולוציה נמוכה גם לא קלות לפתירה.
 

N641

New member
אין צורך להתאים את הדף לגודל המסך הקטן

כבר כיום יש את הדפדפן ספארי לאייפון ודפדפן המיני-מאפ של נוקיה. הם טוענים את האתר במלואו (ולא ממירים אותו כמו באופרה) בדיוק כפי שהוא מוצג על גבי מחשב רגיל. המשתמש צריך לגלול לצדדים או למטה/למעלה כדי שבכל פעם יראה קטע קטן מהעמוד.
 

Y. Welis

New member
אני מניח שבאיי פון יש מעבד רציני יותר

וכן גם בנוקיה, וגם... מערכת שאינה של MS.
 

omer90

New member
איילת - את מתכוונת לאופרה 8.65 ??

כי התקנתי את הנסיון שלה + הפלאש אך היא מאד מאד מאד איטית!!!! בקושי עולה
 

AYELET1

New member
אנו מדברים על מחשבי כף יד. אמצעים שהם דלי משא

משאבים עם כל הכבוד הם אינם תחליף למחשב השולחני. כשאתה מריץ עליהם דברים כבדים, שבעצם תוכננו במקור עבור מחשב PC, יש לכך מחיר. אז לדפדפנים הללו ישנן יכולות מרשימות אבל הם אכן איטיים בהרבה מזה המובנה
 

AYELET1

New member
זה מה שאני עושה. ובאמת לא גולשת ללא תמונות בד

בד"כ (אז על פלאש וכאלו בכלל אינני מדברת) שונאת ישומים זוחלים...
 
למעלה