ה-SAP עדיין לא מתפקדת :(

tulchi

New member
ה-SAP עדיין לא מתפקדת :(

סורי שאני פותחת הודעה חדשה, אני לא מהבית ולא יכולה לשרשר אבל אני משתגעת!!! אמרו לי בצהריים שהחל מעשר בלילה יהיה אפשר להרשם שוב ושכל הקורסים החסרים יופיעו. סידרתי שתהיה לי גישה לאינטרנט ממקום העבודה (למרות שאין לי בשוטף) ועדיין אין הקורסים שאני צריכה להרשם אליהם. אני מתחילה להלחץ

hilapi

New member
../images/Emo207.gifחשה צורך לעדכן...

נכנסתי קודם למערכת וכבר ניתן לראות את מיקומי השיעורים ( בניין,חדר וכו' ).

איזה קורס לא מצאת? דווקא אני נרשמתי לכל../images/Emo12.gif

אמנם לא הצלחתי להירשם לשני הסמינריונים הBEST שלי, אלא רק לאחד מהם (גלובאליזציה היה מלא
) אבל נרשמתי לכל הקורסים: סדנאות, חובה, תרגולים, הכל הופיע רק שחלק התמלאו מאד מהר...

tulchi

New member
אני לא רואה את הקורסים ../images/Emo7.gif

לא את גלובליזציה ולא את תקשורת בשעת משבר ב'
|בלחץ|

בגלובליזציה אין מקום - הוא התמלא תוך 5 דקות

בעשר וחמישה ניסיתי להירשם ולא היו מקומות פנויים ולגבי הרשמה לסמסטר ב' לחלק ב' של הסמינר זה לא עובד באף קורס! תירגעי! אם נרשמת לחלק א' של הסמינר את בסדר! פשוט נתקשר אליהם מחר ונעשה בטלפון את ההרשמה לחלק ב' - מקומנו מובטח.

tulchi

New member
אני רוצה גלובליזציה ../images/Emo7.gif

זה כ"כ לא הוגן. זה הקורס הראשון שתכננתי להרשם אליו כי ידעתי שהוא יהיה מגנט.

אני ענת

New member
נמאס לי !!!!

שוב לא מצליחה להכנס למערכת עשיתי איפוס סיסמא והכנסתי חדשה והמחשב לא נותן לי להכנס אוףףף אין לי כוח יותר להלחם במערכת המזעזעת הזאת ועכשיו גם יהיה חופש והכל תקוע אני מיואשת!!!

אני ענת

New member
בסוף להפתעתי הצלחתי להרשם לקורס

שמאוד רציתי והתמלא ביום ההרשמה ואתמול בשתיים בלילה גיליתי שהתפנה בו מקום אחד. לפעמים, המערכת עובדת...

tulchi

New member
*אנחת רווחה* ../images/Emo9.gif

בסוף רשמו אותי במזכירות. הללויה

tulchi

New member
כן. אל תשאלי מה עשיתי כדי שזה יקרה

שלחתי במייל צילומי מסך של מערכת ההרשמה כפי שהיא הופיעה אצלי. מן הסתם יכלו לראות שחסרים שם מלא קורסים. ישבתי מעשר עד שתיים בלילה וכל הזמן נכנסתי ויצאתי מהמערכת כדי לבדוק אם הקורסים מופיעים. לקראת שתיים בלילה התייאשתי לגמרי ושלחתי מייל למזכירות. בלי יותר מדי ויכוחים רשמו אותי גם לגלו' וגם לתקשורת בשעת משבר ב'.

אני שמחה בשבילך אבל זה מרגיז כי אני גם בקשתי

וגם לי קרה אותו דבר בדיוק כמו שלך אלא שאותי הן פשוט לא הסכימו לרשום!!! זה מאד לא הוגן!

למעלה