שלי, וואי איזה דילמות!!!!
אני בהתלבטויות קשות אבל תקחו את העשירייה שלי בעירבון מוגבל זה משתנה כל חודש 1)ואתה - מה כרב אפשר להגיד על השיר הזה, אחד המדהימים של הזמר העברי לדורותיו (אני ממש לא צוחק) שיר פשוט מדהים 2)בבית אבא- מהשירים של טיפקס שמשלבים גם הומור (שימו לב לחתימה שלי) גם מסר וגם אמנות, הספוקן וורד של קובי, באפקטים הקוליים וכל כלי הנגינה המזרחיים בשיר שהוא יצירה 3)מעלה אבק - בתחילת השנה הייתי די ממורמר, כיתה י' התבררה כקשה מאוד, התגעגעתי לחופש בצורה שלא תאומן ורק שיר אחד ליווה אותי השיר הזה השיר המעולה הזה 4)התחנה הישנה - אין מילים, פשוט אין מילים 5)ריקוד הפסדובלה - על פי חברי הפורום זה השיר הכי טוב באלבום הראשון, שיר מצויין וכיפי אחד השירים שהכי כיף לשמוע 6)אם ואחות - הגיטרה, הבאס, הקול של קובי והתוכן, אחד התכנים המדהימים טפקס, שיר שגרם לי אחרי השמיעה הראשונה לחשוב עליו ועל המסר שלו במשך יום שלם 7) כל יום אני כמעט - שיר חדש יחסית ואחד האהובים עלי בזמן האחרון, מהפתיחה החלשה ועד לפזמון, אחד השירים היחידים שאני מכיר שמדברים על חוסר ביטחון, נושא כלכך משמעותי בחיינו 8) ביום שייפלו הכוכבים - שי יפיפה ומרגש, שיר האהבה האולטימטיבי של טיפקס 9)הרבי ג'ו כפרה - שיר גדול, מצחיק משעשע עם מסר נוקב 10)היה לילה גשום- שיר גדול, מצחיק מרגש, קסום, עם כתיבה ווירטואוזית של קובי פרט לעשירייה הזו יש עוד שירים רבים וטובים שלא נכנסו אבל היו נכנסים לפני חודש אפשר למנות את גבר רומנטי, שיר הפז"ם, 3 בלילה, זמנים קטנים, מאמי, שיר על מצוקה שכונתית, את לא מנסה, ג'וני מאר וכמובן ריקודי עמבה ועוד ועוד ועוד...