ה TOUR החדש באמריקה מתחיל

ה TOUR החדש באמריקה מתחיל

היכונו ל 2 הופעות בלאס וגאס ו 2בסן פרנסיסקו וריצ'ארד אמר שבתחילת 2007 אף בברזיל יאללה דמוקרטיה סינית מתחילה עכשיו!!! W.AXL ROSE-"I BELIEVE IN ISRAEL" PRAGUE 13/06/06 ONLY TRUE FANS WILL MEET GOD

י מ י ת ה

New member
וואי רגע זה מידע חשוב!!

ברצינות , אני בU.S. בבוסטון אצל אבאש'לי בינואר פבואר , מי חמוד ומברר לי אם יש משהו באיזור ? וכמה הופעה שלהם עולה בכלל? ויש בכלל סיכוי לשלוח את אבאש'לי להשיג כרטיס? (אני מכה על חטא שנפרדתי ממישהו שאוהב גאנז עכשיו והיה מברר לי..) אם אין לכם כוח לברר לפחות תנו את הפאלפון של אקסל ואני ישאל, היה לי את המספר וואקי טוקי שלו ב 92' אבל עברנו לפאלפונים ולא העברתי זכרונות שיט!.

י מ י ת ה

New member
את חמודה?????? המצב שלך חמור מאוד!

איך תשיגי את סלאש אם את חמודה??? את צריכה להיות סקסית אפלה ומופקרת!! אני ממליצה על כדור אחד אקמול, אחד סלאשומול ואחד רוקנרול שלוש פעמים ביום וגם לקחת את הסדנה " כיצד נגרום לכוכב רוק ל@$#% אותנו לפחות פעמיים עד הזריקה" באמת זה מצב חמור את חייבת לטפל בזה יקירתי!

AsafGur

New member
חחח

את מדברת הרבה שטויות,את יודעת?חחח תהיי בריאה. חוץ מזה, אהבתי את הצירוף "סקסית אפלה ומופקרת".חחח

י מ י ת ה

New member
שטויות????

אולי לא היתי ברורה אני ינסה להסביר: עכשיו אני סקסית אפלה ומופקרת אבל אקסל כבר לא סקסי אפל ומופקר כמו שהיה פעם, ופעם אני לא היתי עדיין סקסית אפלה ומופקרת אבל אקסל היה הכי הכי הכי סקסי אפל ומופקר אז מה שצריך זה להחזיר אותי עכשיו שאני סקסית אפלה ומופקרת לפעם שאקסל היה סקסי אפל ומופקר כדי שהוא יוכל ל%$^& אותי שאני סקסית אפלה ומופקרת וגם הוא סקסי אפל ומופקר ולא עכשיו שרק אני סקסית אפלה ומופקרת והוא לא כ"כ סקסי אפל ומופקר או פעם שאני עוד לא היתי סקסית אפלה ומופקרת והוא היה סקסי אפל ומופקר , כיאילו אני מנסה בעצם שהוא יהיה כמו פעם סקסי אפל ומופקר ואני יהיה כמו עכשיו סקסית אפלה ומופקרת אבל שנפגש במימד זמן סקסי אפל ומופקר שיתאים לשנינו. גמרת? אאהה אופס הבנת?

Lady in red2

New member
שנייה, אני אשלוף מהזכרון של הפלאפון

את מס' הפלאפון של אקסל וארשום לך.

י מ י ת ה

New member
בוקר!! ממשיכה במסע לגופו של אקסל!

אתמול יצאתי, שתיתי קצת ופתאום מלא אנשים נראו לי דומים לאקסל היו דיבורים אפילו עם איזה אחד ( הוא היה יותר דומה לג'קו מכוכב נולד אבל נו..) 'פרגנו אני אחרי פרידה.. בלילה חלמתי שאקסל #$%^$#@#$%^%$#@@ ואז $$%^%$%#$%^^$^ וגם #$%$#$$##%$%^ ואני בינתיים %%^&&*)^^$$ וגם הוא %^%$#@#$%% ואח"כ #%#%%#%$%^ הביאו לי מרשם לשיקוי מגשים חלומות, אני תיכף יוצאת לסיבוב אופניים ויאסוף מה שצריך: 3 קליפות תפוזים ציפורן של צב נוצה של עורב ודובדבן יש לי לחש קסמים מיוחד. אם יש לכם חלומות תגידו לי אותם ואני יכין לכם שיקוי ספציפי! מי רוצה?

י מ י ת ה

New member
היי למה ככה? הכול ברוח טובה..

רציתי להצטרף לפורום קצת בכיף ולא בדרך הרגילה של היי אני אוהבת גאנז וחולה על אקסל.. אם תרצו אשאר , אם לא אלך לי למקום אחר.. אסתובב אסתובב עד שאצליח למצא, ואז שאגיע אני פשוט נוק נוק נוקינג און אקסל's דור...

למעלה