ה- Treo 680 הוכרז

udifpalm

New member
ה- Treo 680 הוכרז

http://www.palm.com/us/products/smartphones/treo680/index.html?creativeID=HmPg_BB|treo680_announcement מפרט: מ"ה - PalmOS 5.4.9 מעבד - PXA270 ב- 312MHz זכרון - 64MB NVFS מסך - 320x320 TFT עם 64K צבעים סלולר - Quad Band GSM + GPRS + EDGE אלחוטי - BT 1.2 ספיקר Documents to go 8 בטריה מתפרקת (האם זה היה כבר ב- 650?) בסה"כ המכשיר הוא 650 משופר עם פחות זכרון מה - 700p אבל זמין ב- GSM (לעומת ה- 700p שזמין רק ב- CDMA).

udifpalm

New member
אהה - ואין אנטנה בולטת

וגם אין עדיין תג מחיר (ועדיין לא זמין בחנות)

AYELET1

New member
ב-650 הבטריה מתפרקת

(למרבה המזל, כי החריר של הסטיילוס נמצא מתחת לבטריה... תכנון גאוני)

+++

החור של הריסט נמצא ליד הבטריה ולא מתחתיה. צריך אבל לפרק את המכסה שלה בשביל להגיע אליו.

urias78

New member
יש גם דרך בלי לפרק את המכסה ... ../images/Emo8.gif

הוא כל פעם נתקע לי אז יריתי בו...

AYELET1

New member
נראה נחמדדדד ביותר

ומעורר קנאה
מה שלומך אימג'ין?

e-magine

New member
../images/Emo51.gif על השאלה

אני בסדר, יש לי מחשבות על Nokia E61. ראיתי את ה"ברזל" במרכז שרות של אורנג', אבל זה באמת לא נותן לנו כלום. מישהו פה שיחק איתו? (או שצריך לשאול בפורום השני? אגב, אין לי שום חשק לשאול בפורום סלולרי)

cinargy

New member
תוכנת המפות עובדת מצוין גם על TX

התוכנה החדשה ששחררה גוגל לטריאו, עובדת מאד מהר עם WIFI. הרבה יותר מדויק ומוצלח מ k-maps

+++

חוץ מהמבנה הפיזי הוא מאוד דומה ל 650. ההבדלים היחידים שמצאתי הם בזה שיש לו פי 2 זכרון, BT גרסה 1.2 וסוללה קטנה יותר. מבחינת תוכנות, נחמד לראות שכללו אפליקציה להקלטת קול והחליפו את RealPlayer ב PocketTunes. אפשר להניח שיהיו עוד קצת שינויים מבחינת האפליקציות המובנות, שיהיו כמו ב 700p. נשאר רק לחכות לראות באיזה מחיר ישיקו אותו ואם המחיר יהיה שווה את השדרוג בכמות הזכרון. לדעתי, אם מישהו מחפש מכשיר חדש, שיחכה לתחילת המכירה של 680 ואז יקנה 650 במחיר של מכשיר מיושן.

haim9798

New member
המכשיר נראה מרשים

וממעבר קצר על האתר זה נראה כאילו זה תומך במספר חיבורים בו זמנית. אם זה יפתור את בעיית חיבור האוזניה והGPS , יכול להיות שזה כבר שווה לעשות שדרוג לעומת ה650 .

למעלה