ה

הילית111

New member
ה

מיטת טל וכיסא היי לכולם הקטנציק כבר בן 8 חודשים. יש לנו את המיטת תינוק של טל, בינתיים במצב הגבוה. בני בינתיים עוד לא זוחל למרות שהוא מאוד מאוד קרוב לזה-זוחל אחורה... ובהתאמה גם עוד לא יושב (הבנתי שמזחילה אמורים לשבת ) . שאלתי הרי הדברים קוראים "פתאום" וקשה לצפות. "פתאום" הילד יושב פתאום זוחל וכו אז מבחינה בטיחותית מתי עלינו להוריד את המיטה לשלב הנמוך יותר ?כי הבנתי שיש 2 שלבים ומורידים לשלב הנמוך בשלב כלשהוא. ואני רוצה לעשות זאת לפני שאני רואה אותו עם חצי רגל מחוץ למיטה מנסה לצאת.............. בנוסף בני די אוהב את הטרמפולינה שלו של פישר פרייס למרות שאני משתדלת כמה שיותר שיהיה על משטח הפעילות וגם בגן הוא על המשטח פעילות בכל זאת הוא עוד לא יושב לבד ואי אפשר למשל להאכיל אותו על כיסא אוכל אז טרמפולינה זה הפיתרון היחיד כרגע. ברור לי (אלא אם כן אני טועה) שברגע שהוא יתישב לבד הטרמפולינה כבר לא מתאימה ואולי גם מסוכנת? . איזה כיסא יכול להתאים לו בשלב מאוחר יותר לא לאוכל כי לאוכל יש לו כיסא אוכל אלא לישיבה עם צעצוע ביד וכו ? ברור לי שהוא יזחל וירוץ אבל מדי פעם הוא גם ישב אז מה יכול להתאים ? הוא מאוד אוהב את הטרמפולינה כי היא גם כמו נדנדה בשבילו הוא מזיז עם הרגל את עצמו ואז זה מתנדנד..........ראיתי את הספות של פו הדוב האם הן יכולות להתאים? ומאיזה שלב? תודה

aviah

New member
ו

מיטה - תורידו שלב ותראו האם נוח לכם להכניס ולהוציא אותו. בהחלט יתכן שהורדת המיטה תדרבן אותו להתיישב בה, כדי להשתתף בפעולת ההכנסה וההוצאה ממנה. טרמפולינה - הבן שלי אהב מאוד את הטרמפולינה ובילה בה גם כשהתיישב לבד וגם כשידע לטפס לתוכה (ממצב זחילה על הריצפה). אין מה לומר, מדובר במוצר מוצלח. אני חושב שאם הילד אוהב אז למה לא. ספת פו הדב - עד שנזכרנו לקנות, הבן שלי כבר טיפס על הספה בסלון בכוחות עצמו, כך שיצא שמעולם לא קנינו לו ספה משלו.

חבר משק

New member
ז

לגבי השלבים במיטה - אנחנו העברנו אחרי שהבן שלנו הצליח לילה אחד "לדלג" מעל המעקה וליפול מהמיטה... מה בדיוק קרה שם לעולם לא נדע אבל באורח נס לא קרה לו כלום. לגבי הס-פו - יובל קיבל אותה כמתנה לגיל שנה ומאז ועד היום (יותר משנה) היא בשימוש אינטסיבי. בהחלט אחד המוצלחים.

הילית111

New member
תודה

מזה בדיוק אני חוששת באיזה גיל קרה המקרה? אחרי שהוא התיישב לבד?

חבר משק

New member
אמממ...

האמת שאני לא זוכר בדיוק. נראה לי שזה קרה בגיל יותר מבוגר משל הבן שלך, לקראת שנה. האמת שפשוט לא היינו מודעים לכך שהמיטה לא במצב הכי נמוך שלה. אם הבן שלך כבר נעמד לבד במיטה לא הייתי מחכה וכבר מנמיך את המיטה.

למעלה