ה2 ביולי

ה2 ביולי

חברים,עוד פחת מחודשיים.. אני מתרגש..שני ימי חופש מהצבא כבר הוזמנו. אבל פרטים עדיין אין.. מתי תתפרסם רשימת האמנים?המחיר?האם יהיו מקומו ת מסומנים כמו בקיסריה או שפשוט כל אחד תופס מקום על הדשא ובא מתי שנוח לו? אם מישהו יודע,אני אשמח לשמוע.. תודה רבה.... הדרקון

אין עדיין מה לספר חוץ מ...

שזה אכן מתקיים על הדשא בקיבוץ משמרות. המתכונת הידועה והחמימה של רוח הקיבוץ, משמע, כל אחד יושב איפה שבא לו. מחיר הכרטיס יהיה קצת מעל 100. אשר לאומנים המשתתפים אז...אין עדיין סגירות סופיות מחמת עומס האמנים המעוניינים להופיע..הגיעו ימות המשיח. קשה לבחור. בטח תגידו ללכת על מי שעוד לא היה. ועל זה אגיד שתשאירו את ההחלטות האלו ליואב ויהודה שממשיכים איתנו לעוד סיבוב. יהיה מדהים כמו כל שנה ולכן מה איכפת לכם איזה אומנים באים.........סתם, כשיהיו סגירות אגלה לכם. ועד אז, אתם מוזמנים ביום ב' הקרוב לדיזינגוף סנטר, לערב מיוחד עם כניסה חופשית.. שבוע טוב

רגע, בקשר לערב בדיזנגוף...

לא צריך להירשם או משהו, מספיק להגיע? ואיפה זה יהיה בדיוק בסנטר? ז"א איפה יש שמה מקום להופעות?

Margarita chum

New member
בגלל שזה ברגע האחרון,

אני חושבת שהכי טוב שתרים טלפון לעידן, שפרסם כבר עשרות פעמים את המספר שלו כאן. ואני חושבת שאם שירז כתבה אתמול השכניסה היא חופשית משמע שכנראה לא צריך להירשם... שיהיה שבוע טוב, קאיה:) [המספר של עידן- 0508619978]

visit123

New member
לצערי התקשרתי היום לעידן והוא אמר שאין מקום..

אפילו לא בעמידה. אולי אני אגיע בכל מקרה. מה לא אעשה כדי לגלות כמה מ"הסודות" שמאחורי המילים.

על הכיפאק :)

תודה רבה שירז.. ועוד שאלה אחרונה.. יש סיכוי,קטן שבקטנים,שהביצוע המשותף לכל האמנים ל"עברנו את פרעה" שלא היה בסוף שנה שעברה יועתק לשנה זו?ממש ציפיתי לזה אז,ועד היום מת לראות את זה..רק אם אפשר
הדרקון

סיכוי תמיד יש

אבל זה דורש הערכות מאוד מורכבת. רק להביא חלק מהאומנים לצילום משותף, שלא נדבר על שיר, גורר תיאומים מטורפים ובקיצור...זה ממש קשה לכנס 20 אומנים לחזרות ושגם ישירו את השיר כמו שצריך.. קשה לי להאמין שזה יקרה אבל כאמור, סיכוי תמיד יש

למעלה