ה2 יח"ל השלמה ל-5 היה כלכך קשה

ה2 יח"ל השלמה ל-5 היה כלכך קשה../images/Emo7.gif

מהה זהההההההההה האנסין הזה?@!$^%#@$@!^#$&^* |התאבדות| אעבאעבאעב6טשעצכהתאבצכ
.. מזל שיש לי מגן 98 |: איך הלך לכם?
(ואהמ, סורי על הפריקה^^)

מאי145

New member
היה נוראי.. (!!!!)

לכולם אצלנו, ממש ממש הגזימו עם האנסין השנה..

L i r a n 5

New member
מסכים !

השאלון הכי קשה שעשיתי. לא רק בערבית. עוד מעט נתחיל לחשב טעויות, אבל הנטייה היא לכיוון ה 80. סעמק.

נומיש

New member
../images/Emo26.gif

דווקא לי לא היה ממש קשה... את מתכוונת לאנסין המודרני, כן? את שאלה 6 לא הצלחתי, אז לא עניתי עליה... ועל השאלות האחרות עניתי בסדר נראה לי (השוותי תשובות עם הפתרונות של המורה...). אם זה מנחם אותך, המורה שלנו אמרה שהיה אנסין יותר קשה משנים קודמות... המודעה בעיתונות היתה ממש לא מובנת
מזל שהשאלות האחרות היו יחסית קלות... בכלליות, אני חושבת שהלך לי טוב. (חוץ ממשפט אחד בתחביר שפספסתי ה"א הידיעה בתרגום, הכל נראה לי פלוס מינוס נכון...)

שמחה בשבילך../images/Emo140.gif (את בין היחידים שהלך להם טוב)

עדיין לא בדקתי תשובות, אולי בסופו של דבר כן עשיתי בסדר. את יודעת איפה אפשר למצוא פתרונות?

Bloodless

New member
זו בהחלט...

קפיצה גדולה ברמה מ-3 יח"ל. המודרני היה מאתגר, הטעות שאני עשיתי הייתה לבזבז 20 דקות על הספרותית עד שהחלטתי שזה לא ברור לי מספיק ועברתי למודרנית. אבל אני חושבת שזה הלך בסדר בסופו של דבר.

ההבדל בין ה-3 ל-5 עצום!

אני ישר התחלתי עם המודרנית, בחרנו מראש עם המורה שלא עושים קלאסית. (ד"א, מה ההבדל בניהם? האוצר מילים? הנושאים שעליהם כותבים?)

Bloodless

New member
ההבדל הוא בעיקר אוצר המלים.

ההבדל השני הוא, שהשאלות על הקלאסית יותר קלות. כך שאם התמודדת עם אוצר המלים, והבנת את הקטע, אין סיבה שתתבלבלי. באמת שהוא ענק. אני עשיתי היום את כל השאלונים, אני יכולה להעיד ש-3 יח"ל היה יותר קל מ1 יח"ל... עד כדי כך שלקחו לי 20 דקות לסיים אותו. אבל 5 היה קפיצה ממש, ממש משמעותית.

צטלע

New member
היה קשה.

לא יודעת, קלאסית לעולם לא נתקלתי, לעולם לא קראתי. עברתי ישר הלאה. כמובן שתרגמתי כל מילה שם במודרנית, ואני שונאת את השאלות שלהם, הם כ"כ דקדקניות! והעיתונות לא היה לי קל בכלל!! לא הצלחתי להשלים את המשפט הראשון. נאלצתי לתרגם משפט, ואסור להגיע למצב כזה.. בהשלמת משפטים בסוף כתבתי להם משהו שזכרתי מהבגרות בע"פ, והמודעה התרגום שלה בכלל לא הלך לי חלק.

במודעה די חירטטתי.. מצאתי את המילים,

אבל המצאתי את הניסוח
זה ממש לא היה ברור..

וואי אנסין מהגיהנום!

אני לא מבינה למה הם עשו את זה ככה? נראה לי שעכשיו בגלל המיקודים הנוחים הנטייה היא להקשות וראו את זה טוב מאוד בשאלון הזה (אבל ההשלמה ל3 היה קל כפיצוי כנראה) גם במחשבים,הבגרות הקודמת שלי, היה קשה יחסית לשנים הקודמות. טוב נו, עברנו,לא? ולגבי טעויות..יש כמה אבל לא קריטיות אני מקווה. לפחות המגן בהחלט יגן ורק שתדעו, לפי המורה שלי אם מקבלים 100 בהכל אבל 70 באחרונה הסופי הוא 94 אז תשמרו על אופטימיות! זהו. שיהיה טוב לכולם... פקטור, הכרה בקושי או סתם כתבה על הערביסטים המסכנים בעיתון
ואגב הלכנו אחרי הבגרות לקנות מתנת פרידה למורה לערבית ויצא מעולה. לפחות משהו

הדר89

New member
קשה קשה...

השאלון האחרון היה קשה. האנסין היה כזה מתחכם- זה לא היתה מן כזאת ידיעה חדשותית שיש פשוט עובדות, כמו שיש בד"כ... התחביר היה סביר... אבל מה שהכי הפריע לי זה שלא היה מספיק זמן....... ניסיתי להיות מפוקסת ומרוכזת לכל אורך הבחינה, אבללל זה לא ממש עזר... ובסוף לא נשאר לי כמעט זמן.. לא היה לי זמן לבדוק, לא היה לי זמן לעבור על הדברים... יהיה קשה לי להיזכר מה כתבתי כשאני אראה את התשובות.

למעלה