ה9110 נוח לשימוש?

ה9110 נוח לשימוש?

הוא נראה קצת מסורבל וכבד ... 240 גרם ומישהו אמר לי שמדברים איתו הפוך יש לו ספיקר פנימי? אני לא אשים אותו בדיבורית ברכב אבל יש אופציה לכזה דבר? יש פה מישהו עם קומיוניקייטור?

geostant

New member
לי יש...

דיבורית גם אתה רוצה אי אפשר להשיג בארץ... נרתיק יש בארץ אבל מעפן ולא שווה את הכסף (קניתי והתאכזבתי) אכן מדברים איתו הפוך... המסך לא לכיוון הראש אלה להיפך. יש לו SPEAKER פנימי כשפותחים אותו, והוא מספיק טוב לשמש כדיבורית אני ככה עושה כשאני בנהיגה. תראה אם אתה צריך אותו לדאיווינים תשכח ממנו אתה תזרוק אותו מהר מאוד אם אתה צריך אותו בגלל עבודה שמצריכה להעביר הרבה מידע... לשלוח ולקבל פקסים ומיילים אז זה בשבילך. אחרת אתה תצטער שיש לך אותו, הוא לא מי יודע מה נוח לכיס אבל אפשר לחיות עם זה. חדש מהחברה ? מיורוקום ? רק אם יש בו פגם או עבר ניסויים או לא יודע מה... הם לא נדיבים סתם ככה.

יקר להתחבר איתו לאינטרנט?

רגע בעצם יש לו רק וואפ לא? ל 9210 יש התתפ (HTTP) לא כך? האמת שרציתי אותך בשביל סתם כזה לשמור טלפונים אולי קצת משחקים כמו בפאלם אתה יודע אבל נראה לי לפי מה שאתה אומר שעדיף פאלם

geostant

New member
הרבה שמועות אה ?

הוא לא כבד... לפחות לי הוא לא. יש לו HTTP, WAP, VNC, TEXT WEB ועוד כמה דברים שאני לא זוכר... ובקיצור הוא תומך בכל שיטה... אבל JAVA ופלאש הוא לא מציג באתרים - 9210 כן מציג. כמובן מסך שחור ירוק, אבל זה לא נורא, הוא מציג תמונות בצורה מלאה בלי להחסיר אף פרט.

geostant

New member
אה שחכתי...

להתחבר לאינטרנט לא יקר בכלל, אם יש לך הטבת 1:2 ז"א על כל דקה אתה משלם על חצי דקה. על כל שעה אתה משלם חצי שעה... וכו וכו וכו... אני מנצל זאת עד הסוף
אב בתכלס לגלוש מהמכשיר עצמו לא שווה הרבה... זה לא נוח, אני משתמש במכשיר כמודם סלולארי ומחבר אותו (עם האינפרא לא כבל) ואז גולש עם הנייד. בררתי לקנות כרטיס PCMCIA למחשב שהוא ממש מודם סלולארי במיוחד לניידים רוצים 2300 שקל... גנבים
(יו*וקום)

עם ה 6210 אתה יכול לגלוש ב 43.2 קב

יט הפעלתי אותו כשהייתי באמסטרדם פעם לספק מקומי עם מחשב נייד של חבר גם עם האינפרא אדום עובד יפה להפליא ומהיר גם ואפילו לא גומר את הבטרייה

geostant

New member
יש לי גם 6210 אבל...

לא יעזור כלום אם הרשת בישראל לא נותנת לך להגיע לך 43.2 התחברתי גם איתו כשהייתי פעם אחת במלון בירשולים והגעתי בדיוק כמו עם ה-9110 למהירות של 9600 או אולי 14400 לא זוכר כבר.

כן לזה הגעתי עם ה 7110 בארץ 14400

בחול אתה בכיף מגיע ל 43.2 וגם בארץ אם אני לא טועה הגעתי לקצב הזה

d@r121

New member
בואו ננפץ כמה מיתוסים...

1) המכשיר נראה כבד אבל הוא לא הוא אומנם גדול אבל לא כבד בסוללה היא הכי קטנה בין כל הסלולארים שאני מכיר אבל יקרה מאוד (300 ומשהו ש"ח לשמור עליה חזק) 2) ה9110 תומך בגלישה כמו דפדפן רק שהוא לא מציג FLASH ו JAVA 3) עיברית שפה קשה- קשה ליורקום כי עד היום לא זכינו לעדכון לעיברית ותאמינו לי היום כשל פלאפון תומך עיברית זה טיפה קשה להסתדר במיוחד שאתה מקבל קווים במקום הודעה ושלא נדבר על חוברות ההוראות הענקיות שמגיעות באנגלית 4) מסך ירוק- אומנם מרגיז אבל מתרגלים 5) משחקים תוכנות ושות´- בעזרת כבל שמגיע (חינם תאמינו או לא יורוקום נותנת כבל חינם זה שוס
) אפשר להוריד משחקים תמונות ותוכנות בפחות מ2 דק´ 6) כרטיס הרחבת זיכרון- כרטיס נחמד שמחירו לא יודע לי שמרחיב את הזיכרון ל 8 מגה (תקנו אותי אם אני טועה) 7) ספיקר- אפשר לדבר עם או בלי ידיים תאמיו לי נוח מאוד 8) זהירות הרס- זכרו דבר אחד המכשיר יקר מאוד וכשאני אומר מאוד זה מאוד אורנג´ בכלל לא מתפלת במכשיר אלה רק יורוקום ועל כל בעיה מטיסים אותו לפינלנד לתיקון (תאמינו לי יש לי ניסיון) אז זהירות בקיצור הפלאפון הכי נוח שאני מכיר למעט SK ד
ר

וואלה?

רגע ואילו תוכנות או משחקים אפשר לטעון בו? בנוגע לכבל זה לא DLR-3P? כמו ב 61 62 51 71? מבחינת חיבור

d@r121

New member
לא וואלה../images/Emo70.gif תפוז ../images/Emo8.gif

כדי להשתמש בכבל פשוט צריכים לחברו למחשב להתקין את תוכנת הפיסי סיוט PC SUIT שנמצאת בדיסק לחבר את ה9110 במקום המתאים להכנס לתוכנה וזהו אמורה לקפוץ הודעה שמזהה את ה9110 משחקים וכו´ ניתן להוריד באתרי האינטנרט המתאימים לכך או בדיסק המצורף ד
ר

geostant

New member
דור אתה מטעה את הציבור ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זכרון יכול להיות עד 64 מגה ! לי לבד יש 18 מגה במכשיר... עלה לי (+16 מגה) 200 שקל בארץ. דבר שני, אמרתי לך החלפתי את המכשיר בארץ כבר 4 פעמים בלי לשלוח אותו לשום חו"ל
יקר ? הכל יחסי
חוץ מזה אני כבר רשמתי את כל מה שרשמת לפני זה... לא חדשת כלום

למעלה