ה9110 שלי בדרכו לפינלד ותודה ששאלתם

d@r121

New member
ה9110 שלי בדרכו לפינלד ותודה ששאלתם

הנה סיפור על פליטת פה שלא במקום... היום בפעם הראשונה בחיי הלכתי ליורוקם מקום נחמד יש לציין בכל אופן כל חטאי הוא שרציתי לשדרג את הגרסה טוב נסענו ליורוקום הלכתי לנציגה נחמדה שאחרי שמילאה את כל הפרטים דאגה לברר מאיפה אני יודע ושאלה אם יש עוד משהו אני ששמחתי על הזדמנות אמרתי שלפעמים המסך נתקע הנציגה אמרה חכה 45 דקות ותחזור אחרי 30 דקות חזרתי הנציגה אמרה שיש בעיה עם המסך הפנימי ושצריכים לפרמט אותו אמרתי טוב נו... היא החזירה את הפלאפון למעבדה ואחרי 10 דק´ היא חזרה ואמרה שצריכים להטיסו לפינלנד למה
כדי לתקן אותו אוקצור הסכמתי ושאלתי למכשיר חלופי מיד זינקו עלי ואמרו שבגלל שיש רק אחריות יצרן אז אין מכשיר חלופי וצריכים לעשות ביטוח אקיצר לא הסכמתי ועכשיו אני תקוע ל5 ימים (בתקווה קבה) עם ה5110 המתפרק שלי שהמסך אצלו על הפנים מסקנה: (ערן שים
) אל תאמרו כלום על בעיות ב9110 אם אתם רוצים אותו לידכם ד
ר למי שהיה ולו הספק הקל ביותר אני לא פורש. אבל תודה על המחמאות על כל מקרה

Nokia Fan

New member
סחטן מחמאות שכמותך!!! ../images/Emo6.gif

בגלל הבדיחה הזאת אמרנו את דעתנו האמיתית עליך! אתה לא יודע שכל עוד אתה בתפקיד אתה אמור להיות משוכנע שאנחנו שונאים אותך, ורק כשאתה פורש לגלות שבעצם חשבנו שאתה מנהל טוב???
עכשיו האמת נחשפה! מה נעשה??? ירון יוכסושלוק ש... נמאס לו כבר להיקרא "יוכסושלוק"!!! זו הפעם האחרונה שאתם רואים אותי עושה את זה! ערן, התואר כולו שלך.

eranavni

New member
הודעה לכולם../images/Emo32.gif

כיוון שירון החליט לבטל את שמו יוכסושלוק מהיום שמי ערן יוכסושלוק מקורי מציד לפניכם את החטימה החדשה
רן,,
בני.. יוכסו
מקורי
נ.ב הבירה היא כאילו שלוק

d@r121

New member
NOKI הצעה מפתה בשבילך...

קראתי את התקציר היומי שלך (קבל ח"ח) ושאלתי
האם ברצונך לכתוב את העידכון השבועי כפי שעשית את זה בחן רב יש לציין עם התקציר השבועי... מצפה לפנייה על גלי התקשורת המקיפים אותנו... ד
ר יכושלוסקי גאה

eranavni

New member
לדור

לפי דעתי שנוקיה פאן לא יצא פרייר לפי דעתי כל אחד צריך לקחת על עצמו יום וכול יום משהוא אחר ירשום נ.ב התואר הוא שלי ולמה שמת שימן שאלה?
רן,,
בני.. יוכסו
מקורי

d@r121

New member
מה קשור פראייר../images/Emo35.gif

כוונתי היתה שהוא יכתוב את העידכון השבועי אתה חדש אז יכול להיות שלא ראית מה זה העדכון השבועי העדכון הוא תקציר אקועי השבוע בפורום ובגלל שירון כתב אותו בצורה משעשעת כל כך אז חשבתי שאולי הוא יסכים לכתוב את העדכון השבועי אבל הוא לא חייב... ד
ר

eranavni

New member
אההה אוקיי

לא הבנתי פשוט ויש לי הצעה דומה מה דעתך להחליף כל שבוע מישהוא אחר אני מתנדב גם עזור בזה
רן,,
בני

Nokia Fan

New member
ברצון רב!

יווו, איזה כיף לי - דור אהב את הסיכום שלי
אני מוכן לעשות את התקציר, אבל בנוסף חשבתי שאם יש יום גדוש במיוחד כמו אתמול אז אפשר לעשות גם תקציר יומי במיוחד לימים כאלו... בכל אופן, באיזה יום צריך לפרסם את העדכון השבועי? ירון

למעלה