הA-380 כבר נוסע + תאריך טיסה ראשונה

davidfainshtein

Member
מנהל
רגע, אני רוצה להבין

1. כמה יחידות שלו כבר ניבנו? לפי מה שאני מבין - רק 2? 2. והאם ה-380 מעולם עוד לא המריא? טיסות ניסוי וכאלה?

Aviation Addict

New member
../images/Emo26.gif

המטוס בתמונה היא השנייה בפס הייצור. הראשונה נמצאת בניסויי קרקע ולעולם לא תטוס. והמטוס בתמונה תבצע את הטיסה הראשונה כניסוי, והיא עוד לא המריאה מעולם.

מטוס זה זכר...

"המטוס בתמונה הוא השני בפס הייצור. הראשון נמצא בניסויי קרקע ולעולם לא יטוס. המטוס בתמונה יבצע את הטיסה הראשונה כניסוי, והוא עוד לא המריא מעולם". המורה שלי לדיקדוק ועברית היה חוטף התקפת לב מהפורם הזה...

MrHankeY

New member
לא זכור לי שאנחנו נמצאים

בפורום דיקדוק ועברית! יכול להיות שטעית בכתובת?

לא זכור לי שאנחנו נמצאים

בפורום הערות מטומטמות! יכול להיות שטעית בכתובת?

MrHankeY

New member
אה זה לא הפורום הזה!?

סתם בשביל לא לגרור את זה לויכוח טיפשי אני לא חושב שצריך להאיר\להעיר על התחביר והדקדוק של הודעות חברי הפורום. אני חושב שזה פוגע ומיותר. וההתייחסות למטוס כנקבה מגיעה מהשפה האנגלית, שבעצם התעופה בנויה על השפה האגנלית ברובה.

הכפיל שלי קצת מרושע וילדותי

זוהי הזדמנות פז להפטר ממנו.מנהל הפורום,אני במקומך הייתי חוסם אותו (בלשון זכר,זו לא טעות)

ny22

New member
מנהל
חברה, למה להגרר לויכוחים האלה?

הרי סיכמנו בעבר שמפסיקים עם זה, לא?

navig8tor

New member
אפשר להרגע,ה 380 של איירבאס

לא יהיה בשמיים לפני שנת 2006.בדוק. מתוכנן 2007 לנחות בב"ג לאחר שיפוצים שיעשו במסלולי ההסעה ובפינויים.

Aviation Addict

New member
איזה חברה יביא אותה לנתב"ג?

תסתכל טוב על רשימת ההזמנות למטוס הA-380.
A380 CUSTOMERS To date, Airbus has received 149 orders and commitments from 14 customers A380 customers to date are (by alphabetical order): Air France: 10 Emirates: 43, including two freighters Etihad Airways: 4 Federal Express: 10 freighters International Lease Finance Corporation: five A380s and five A380 freighters Korean Air Lines: 5 Lufthansa: 15 Malaysia Airlines: 6 Qantas Airways: 12 Qatar Airways: 2 Singapore Airlines: 10 Thai Airways International: 6 UPS: 10 freighters Virgin Atlantic Airways: 6​
מי מהם תטיס את המטוס הזה לארץ?

שלזינגר

New member
חשבתי שזה בלתי אפשרי שA380 יהיה בנת

בנתב"ג.....!? אין מספיק מקום לחניה....לא?

ny22

New member
מנהל
אפשר לומר ככה (או יותר נכון)

(ככה אני חושב) אם רשות שדות התעופה תרצה מספיק שהוא יקלט בנתב"ג, היא תסתדר ויהיה לו מספיק מקום לחניה.

MrHankeY

New member
נו זה ברור, אמירייטס דההה ../images/Emo6.gif

לדעתי אם יתנו ללופטהנסה אפשרות להביא אותו, הם יביאו הטיסות לארץ משתלבות יפה בין טיסות ארוכות שמגיעות בבוקר ויוצאות בלילה.

ny22

New member
מנהל
אתה צודק...

זה בהחלט הגיוני, בדרך כלל לוחפטנזה מביאה לארץ 747.

למעלה