הdvd של מלני היי מישהו יודע עם יש תכנון להביא את הdvd שלה לארץ ומתי?
L lobo 50 New member 28/10/06 #1 הdvd של מלני היי מישהו יודע עם יש תכנון להביא את הdvd שלה לארץ ומתי?
נ נטליה של הצאט New member 31/10/06 #3 בקשה אפשר בבקשה את התמונות של עטיפות של כל האלבומים שמל הוציאה עד היום? תודה
נ נטליה של הצאט New member 1/11/06 #10 לשרית אני צריכה את התמונות של העטיפת הדיסק הקידמית לשם עבודה בבית צפר ולא תמונה של דיסקים
מ מלאני סי 2 New member 1/11/06 #12 אין לי יותר לצרף ממה שצירפתי מקודם. אני אשמח לדעת יותר על העבודה שאת עושה. את מוזמנת לעדכן אותנו בהתפתחות שלה.
אין לי יותר לצרף ממה שצירפתי מקודם. אני אשמח לדעת יותר על העבודה שאת עושה. את מוזמנת לעדכן אותנו בהתפתחות שלה.
נ נטליה של הצאט New member 2/11/06 #13 עונה עוד לא ממש התחלתי אני יתחיל בשבוע הבא אני יעשה ביוגרפיה ואת רשימת הדסקים שהיא הוציאה עד היום וכ'ו
עונה עוד לא ממש התחלתי אני יתחיל בשבוע הבא אני יעשה ביוגרפיה ואת רשימת הדסקים שהיא הוציאה עד היום וכ'ו
M mbsgf New member 3/11/06 #14 עבודת בית ספר או צריבת דיסקים? =] את יכולה למצוא את כל העטיפות של הדיסקים והסינגלים שיש באתר: www.spicediscography.tk
עבודת בית ספר או צריבת דיסקים? =] את יכולה למצוא את כל העטיפות של הדיסקים והסינגלים שיש באתר: www.spicediscography.tk
מ מלאני סי 2 New member 3/11/06 #18 ../images/Emo51.gifעל האתר. אתר מומלץ מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif
נ נטליה של הצאט New member 3/11/06 #19 במקום שנתפוס מקום בדף אז למי שיש איסי ומוכן לעזור לי הנה המספר האיסי שלי : 311923581 תודה מראש
מ מלאני סי 2 New member 4/11/06 #20 צירפתי אותך, חמודה. ../images/Emo202.gif../images/Emo197.gif../images/Emo41.gif נשלחה אלייך בקשה. אם בא לך את כמובן מוזמנת לצרף אותי גם. אני אשתדל לעזור לך כמה שאני יכולה בעבודה.
צירפתי אותך, חמודה. ../images/Emo202.gif../images/Emo197.gif../images/Emo41.gif נשלחה אלייך בקשה. אם בא לך את כמובן מוזמנת לצרף אותי גם. אני אשתדל לעזור לך כמה שאני יכולה בעבודה.