הEP החדש של העקרב להורדה חינם!!!!!!!!!!!!!!!!

Scorpion Sting

New member
הEP החדש של העקרב להורדה חינם!!!!!!!!!!!!!!!!

שנה טובה לכולם, לכבוד השנה החדשה "העקרב" מוציא EP שנקרא "ג", שהוא כולל 3 שירים לטעימה והורדה חינם לפני צאת האלבום. הEP מכיל 3 שירים: 01. מרימים ת'מסיבה (Ruff Mix) שיר שיהיה באלבום, בגרסת ראף-מיקס. 02. רם-פם-פם (מארח את פישי הגדול) (B-SIDE) שלא יהיה באלבום. 03. Dj Juvi Medely Mix (רמיקס של די ג'יי ג'ובי לשיתופי הפעולה והפריסטיילים הכי חזקים של העקרב). לינק להורדה - http://www.sendspace.com/file/lcy8z1 נ.ב: הקובץ כולל קובץ HTML עם המילים לכל השירים. כמו כן ניתן ליצור קשר ישיר ולרשום תגובות בwww.myspace.com/roeegoor או ב www.mekusharim.co.il תחת השם רועי (העקרב) גור. בברכת שנה טובה...

Big L Corleone

New member
שמעתי במיי ספייס

תותח, כל בית רוצח, פלואו, דיקציה, פאנצ'ים, עיניין, צבע, זה טוב, הדבר היחיד שחבל הוא שהקטעים יצאו כבר ואני בתקווה שבאלבום יהיו דברים חדשים ברמה הזאת..

הלינק לא טוב.

אגב בנוגע לעקרב ...

אני מאוד ,מאוד התאכזבתי לשמוע שיפתי שחרר באלבום הבכורה שלו את השיר "רוצים לרקוד" יחד עם העקרב ונימי. מאחר והבית לקוח אחד לאחד מהשיר הולידיי אין של צ'ינגי שם לודקריס עושה את אותו בית בדיוק . אני מאמין שרובכם שמעתם ואני מאמין שרועי שמע ביקורות לא מעטות על הבית המעורר מחלוקות הזה וחבל שהם עדיין בחרו לשים אותו באלבום . רועי הוא אומן מוכשר ואם הם לא יחלו לפזוח על השיר הזה אני מאמין שהוא היה יכול לכתוב בית מספיק טוב לשיר הזה .

CG ערפדי

New member
זה רק סימפטום..כולו לודקריס ברגיל

מה שכן, הוא עושה את זה מצויין

CG ערפדי

New member
אל תדאג, אתה יודע מתי הם נותנים את הדין?

כשהקהל רוצה התחדשות והם לא מבינים מה המילה הזאת אומרת (או שהם מחקים מישהו אחר..) ד"א, חצי מהראפ בישראל עבר את הקו בין מושפע לבין קופים

moshe alfasi

New member
טוב ששמת לב לזה עכשיו...

השיר יצא במילניום הקודם אחי, אמרו לי שזה דומה, אבל מזה לא מעניין, גם ככה נימי בפזמון הקצרצר שלו הכי טוב בשיר :))

הנה החמוד הגאון התורן שקופץ בראש

תשתה מים בחור . אני מכיר את השיר הזה עוד מהמילניום הקודם .רועי שכן שלי והוא השמיע לי את זה בזמנו . אני רק עכשיו העלתי את הנושא כי אני קיוויתי שהשיר הזה לא ייצא באופן רשמי ,אבל הוא יצא לפני שבועיים באלבומו של יפתי .

Silly A

New member
דיי פספוס...

מכמה עילויים נקודתיים אפשר לשמוע שיש פוטנציאל דיי גבוה, ועדיין הרקע, כלומר הרוב, מבולבל, חסר כיוון ונשמע כאילו לא עבר מספיק סינון או ביקורת עצמית לפני שיצא. בנוסף, אני מרגיש איזו חוסר-כנות בהגשה שלו, ואני לא מצליח לבסס את זה על משהו מעבר להאנץ' שלי... אבל איכשהו האלטר-אגו שלו מעורר בי סלידה ואני לא מרגיש משהו חיובי כלפי "העקרב" כדמות. מה שכן, אותי מסקרן איך יישמע האלבום השני של הבחור, אחרי שהוא יפיק את הלקחים מהאלבום הראשון... בהצלחה בהמשך.

NeMeK

New member
מרימים את המסיבה שיר מגניב לאללה!

שפוע בסטייל שומעים השפעה חזקה בפזמון מהשיר: Method Man feat Busta Rhymes - What's happening

למעלה