הFLAMING עלי

Panique

New member
הFLAMING עלי

טוב אנשים קיבלתי 17 הודעות לתיבה שלי עכשיו. בערך חצי מהם הלכו ככה: אנחנו מסכימים איתך ואתה צודק אבל תנסה להיות יותר נחמד \ אנחנו כותבים את זה במילים אחרות \ אתה צודק מאוד כל הכבוד לך אני בחיים לא היתי מעז והחצי השני הלך ככה: שתוק יא בנזונה מסריח אנחנו נזיין אותך אז ככה..... נכון, יש לי ביקורת מאוד נוקבת כלפי מר הרשקו והמארגנים. אולי כתבתי אותה בצוה בוטה מידי, ואני מצר על כך, אבל היא היתה חיבת להאמר, ע"מ שיופקו לקחים והעתיד יהיה טוב יותר. ולאחרים, כדוגמת RANGER ONE, שאני ראיתי אותו בלארפ והוא סתם איש מסכן ומוזר - אנא, שמרו על הפה שלכם. אני לא מכיר אותכם, ואתם לא אותי. כנראה אני וUNTIMODE פשוט כותבים את כל מה שנכון - ולכם לא נעים לשמוע. אז תשמרו על הפה שלכם, ותהיו סבלניים, גם אם אתם לא מסכימים איתי. -פאניקוה

סילבן

New member
אבל לכל דבר יש תכלית

והרושם שלי וכנראה של שאר באי הפורום כי תכלית דבריך נועדה לגרום נזק כו כבד לקהיליית שחקני המשחקים החיים בארץ כך שלא יתקיימו יותר משחקים. אתה כנראה אינך מבין כי בעבור רבים תשלום דמי ההרשמה היה מאוד קשה, ופשוט לא ניתן לממן יותר מאבטחים. הדרישות שלך הן שהארוע יהיה מאורגן כמו טקס המכביה - זה פשוט לא ריאלי. אתה תגיד שאתה דורש דרישות מינימליות כדי שהמשחק יהיה טוב - אני אומר לך - בדרישותיך המוצדקות בחלקן אתה הורס את כל המשחקים המתוכננים. אני מעדיף לשחק ולהסתכן (אם להסתובב ביער בלב הארץ היום נקרא להסתכן - אני מוכן להסתכן) מאשר לא לשחק כלל.

Panique

New member
חס וחלילה

אני קורא לכולם לבוא ללארפים באים, ואני עצמי אבוא. כל מה שאני עושה זה לתת ביקורת בונה, אולי חריפה (מאוד), אבל מתוך תקוה לדברים טובים יותר, אחרת לא היתי טורח. מכל מקום, אין שום סיבה שבעולם לקלל אותי ולאים עלי.

סילבן

New member
על מגדל בבל שמעת???

זה מה שאתה עושה, ביקורת בונה הבונה את מגדל בבל. אף אחד לא יוכל לענות על דרישות הביקורת שלך, ואז או שהעולים יחזרו להסתגר ולשחק בלי אבטחה כלל - או שלא יתקיימו יותר משחקים. לדעתי האפשרות הראשונה ריאלית יותר - ומי שייפגע זה אנשים כמוני, שלא כל כך קפדניים כמוך אבל בגללך העולים יסתגרו בקהילתם דוברת הרוסית ופשוט לא נשמע מהם עוד. כמו שבשבילי זה היה משחק ראשון - בשבילם זה היה משחק מאורגן ראשון. כמו שבגלל שזה היה משחק ראשון בשבילי לא שרדתי את הגשם - בגלל שזה היה המשחק המאורגן הראשון בשבילם הם לא שרדו את נהלי האבטחה הקפדניים שלך. אני מתכנן במחשק הבא ללכת לקראתם, להיות מוכן יותר. אולי הם גם יוכלו - אבל מבחינתי אין זה משנה.

Panique

New member
אתה גורם לזה להשמע כאילו אני דורש

הר מזהב... אני לא. אני סה"כ דורש שימלאו את האבטחה שהמשטרה דורשת מראש. זה הכל. זה לא נוהל אבטחה קפדני.

סילבן

New member
זה בהחלט כן

איני יודע אם קראת את הפורום - אך המארגנים בפרוש הקימו מערך אבטחה קפדני יותר מדרישות המשטרה בגלל דרישות של אנשים כמוך. אז בסוף האבטחה הייתה "רק" כדרישות המשטרה, בשבילי זה היה מעל ומעבר.

Ranger One

New member
בוא נראה אם תבין....

שיש לך X אנשים דרושים לך ביחס תיאורטי בלבד שאני ממציא כרגע למשל X/10 מאבטחים, זהו אינו מספר קבוע אלא משתנה. למשל שיש לך 1500 איש לדוגמה אתה צריך 1500/10 שזה 150 מאבטחים. ושיש לך 350 איש אתה רק צריך 350/10 איש שזה 35 מאבטחים. אני אדריך אותך בזה פעם אחת אחרונה: כאשר מספר השמתתפים יורד גם מספר המאבטחים הנדרשים יורד. לסיכום: מספר משתתפים יורד ---> מספר מאבטחים יורד. ולכן, המשטרה לא דורשת מראש "מספר" מאבטחים, אלא יחס בין שחקנים ומאבטחים. ומכיוון שהיו הרבה פחות אנשים ממה שצופה מראש וגם מכיוון שהוקם מערך הגנה חלופי המשטרה אמרה שיש מספיק מאבטחים. המשטרה וכוחות מג"ב אישור את זה שיש מספיק מאבטחים. אנשים גדולי עם רובים ותגים אמרו שזה בסדר! מה לעזעזל הבעיה שלך?! למה לעזעזל הפורום הזה צריך לשרוף על הטמטום התהומי שלך יום שלם?! כמה קשה-תפיסה אתה?! אהההההההההה! נעל! כפכף! מוח של אורק! אתה מריח כמו בן-אדם! אמא שלך מלבישה אותך מוזר! *ג´סטין נרגע* לסיכום, אתה מטומטם קשה-קליטה. נ"ב רק לציין שאני לא שלחתי לנעל שום הודעות כי זה מיותר לצעוק עליו שאין קהל גדול של אנשים שצוחקים עליו באותו זמן. אז קדימה אנשים, תתחילו לצעוק על הנעל בחופשיות.

Panique

New member
לא עשיתי לך שום דבר, אני לא מכירך

ולרמה שלך אני לא אגרר.

dianno

New member
אני כן

לצערי לא יצא לי לראות את אדון ranger one במשחק ולמרות שבעבר הוא הכעיס אותי מאד אני רואה בו את הרוח הטהורה של שחקני האר הצברים (ואני דווקא נולדתי במוסקבה), לכן אשמח להצטרף אליו בצעקה רמה- שתוק נעל!!! יובל, נמעס ממך. לך!

אם כך, אישי היקר,

ראשית, אבהיר, שאין לי תנגדות למסרים שאתה מעביר. (להפך - אני בעד חופש-ביטוי) שנית, מה שאני אומר אליך, נאמר לרבים וטובים אחרים הששים אלי קרב במצח נחושה מול קיר בטון (בטויינג ...גוגוגום גוגום גוגום גום), כך שתבין, זה לא אישי, אלא אובייקטיבי, לטובתך (טובתכם). הבעיה היא עם הדרך בה אתה פועל. עצור לרגע והבט בתוצאות. כשאתה פועל בדרך הזו אתה הורס לעצמך את הסיכוי להצלחה. מטרתך המוצהרת היתה - לדאוג להסדרי אבטחה טובים יותר. התוצאות: 9 אנשים שבאים לידי איום "שתוק, אנחנו נזיין אותך" יופי. מה השגת בזה? פילוג? שני מחנות שמוכנים יותר לשבור את הכלים מאשר לפעול ביחד - תוצאתית - זה כישלון. וזה עוד רק בציפור הישראלי. דע לך שיש עוד "חכמים" כמוך בציבור הרוסי. לא חבל? אם לקחת על עצמך את "הקול הרועם", קח בחשבון, שמיים שקטים חודרים עמוק. לא חבל? אותו המסר, בצורה רכה יותר היה גורר הרבה יותר תגובות אוהדות, הזדהויות פומביות, ומעורר הרבה פחות התנגדות אישית. נסה! המסקנה האינסטינקטיבית הנובעת מהסתקלות על דרך הפעולה שלך, (שנאמרה בפומבי על ידי מספר גורמים) היא שאתה נהנה להתווכח, להיות צודק. ועד שלא אמרת מפורש את דעתך או מטרתך (ביקורת בונה), אני עצמי חשתי כיצד אתה מעורר בי התנגדות אושית, ומסב נזק לציבור השחקנים. לבן-האדם אין בדרך כלל את היכולת (וזה כולל אותי) לסנן את הנקודות העובדתיות מהטון הצעקני, . . . ו ב מ י ו ח ד . . . לאחר טראומה כגון המשחק האחרון. אתה מעוניין בתוצאות? שקול דרכי פעולה אחרות. בברכה, רדגסט הבוצי.

Lin from Harad

New member
שטויות במיץ

סילבן - לא מדובר בקשיי מימון. מדובר באבטחה שהובטחה לנו ולא ראינו אפילו זכר למאבטח.ואיך אתה מסביר את העובדה שביום חמישי באמצע בניית העיר פתאום מופיעים לידנו 5 סוסים ועליהם רכובים ערבים? אמנם בסופו של דבר הסתבר כי אלה היו "בסה"כ" דרוזים מהכפר הסמוך.למרבה הפלא יצא גם שאלכסיי המאסטר היה בדיוק אצלנו באתר והחל לדבר עם מישהו בקשר,אבל האמן לי שהתחושה הייתה ממש מחורבנת למרות שבדיוק באותו רגע הייתי מוקפת ב-5 לוחמים וביד של כל אחד מהם היה M-16. הרבה אנשים חששו להגיע למשחק בגלל המצב הבטחוני.רבים מהם באמת לא הגיעו עקב הארועים של ליל הסדר. גם אני לא נכללת בקבוצת האמיצים אבל הגעתי בכל זאת ורק מהסיבה שהעניין הזה היה חשוב לי והיה לי חבל על כל הזמן והכוח שהשקעתי בעזרה בארגון לקפטן שלי. אני לא יודעת מה הלך במשחקים הקודמים - זה היה משחק ראשון בשבילי. אבל אני יודעת שבפסטיבלים למיניהם שגם הם כללו כמות גדולה של אנשים, במקומות המרכזיים עמדו ג´יפים משטרתיים.וזה משהו שלא ראיתי במשחק.

למעלה