הh10 יכול??

NEO83

New member
אז זהו....

שכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!! מי יערער עלי???

יאיר B

New member
איך אתה מגדיר ליריקס?

אם זה סתם קבצי טקסט - אז כן (אבל לא בעברית). אם אתה מתכוון למילים שזזות עם המוזיקה (כמו בנגנים הג'נריים) - אז לא. אם אתה יודע אחרת - אשמח לקרא סימוכין לנושא.

NEO83

New member
זה

האתר המקורי של אי ריבר אבל בקוריאנית... אני לא בטוח, בעמוד שאני נותן יש גם עידכון firmware וגם תוכנה ויש מצב שצריך גם עידכון על מנת שהליריקס יעבדו, אני עידכנתי.. קיצר, תהנו ותבררו לבד מה זה מה

יאיר B

New member
צ'טערת, לא מבין קוראנית!

מה אני צריך להוריד? למה אין את זה באנגלית? לא נראה טוב...

בוזו

New member
זה רישמי

של המפתחים. אפשר לקרוא על זה במיסטיקריבר, אבל לא היה לי כח לשחק עם זה יותר מדי...

NEO83

New member
זאת תוכנה

שמחפשת ליריקס לשיר, ומדביקה אותו בתוך הקובץ... ואפשר גם לערוך, שכדאי מאוד, כי בדרך כלל יש בלאגן במילים קצת. תוריד את 3 התוכנות, ותמצא את הDLB MANAGER ותתקין. אצלי עובד מצויין, חוץ מזה שזה האתר המקורי של אי ריבר

בוזו

New member
?

"תוריד את 3 התוכנות, ותמצא את הDLB MANAGER ותתקין" - איזה 3 תוכנות? לי יש, כמובן, iriverplus ואז התקנתי את ה-ldbmanager. על מה אתה מדבר?

NEO83

New member
הLDB MANAGER

אמור לחפש ליריקס לשיר ונותן אופציה לערוך את הליריקס... זה מה שעשיתי... לצערי אין לי מחשב בבית, אז אני לא יכול להדריך בצורה מדוייקת

בוזו

New member
כנראה שלא הייתי ברור

על איזה עוד 2 תוכנות אתה מדבר? אני מזמן שיחקתי עם ldbmanager ולא היה לי כוח...

NEO83

New member
בלינק שנתתי

יש 3 הורדות, התכוונתי לזה... 1. עידכון קושחה 2. LDB MANAGER 3. לא יודע מה זה... חבל שאומרים שלH10 אין ליריקס, כי בתכלס יש לו, רק צריך להתעסק בזה קצת... בנקום להוריד ישירות קובץ של ליריקס.

NEO83

New member
מבחינתך אולי לא

אני דווקא כן משתמש בזה... לא קבוע, אבל יש לזה שימוש... ויש כאלה שמאוד נהנים להשתמש באופציה

בוזו

New member
ממש לא זה

NEO83, אחרי שאתה עורך קובץ ומוסיף לו את הליריקס - מה עושים? העברתי אותו ל-h10, אבל לא רואים את המילים. מה צריך לעשות?

NEO83

New member
בהזדמנות

אני אעלה את זה לאיזה שרת, בלי קוריאנית

למעלה