הiPod הגיע

Nitzanyo

New member
הiPod הגיע

טוב הוא לא הגיע בדיוק מי שקנה לי אותו בחול קיבל אותו ואלי הוא ידיע בסוף החודש עשיתי חריטה עם השם שלי Nitzan Yogev לא ידעתי מה עוד לכתוב אבל מה זה משנה אני ממש מת לקבל אותו כבר הוא רצה לשלוח לי בדואר את האייפוד אבל הוא פחד שהיו עושים עם זה בעיות בגלל ה9/11 טוב בסוף החודש אני יעדכן אתכם בקשר לפידי שלי (זה השם שלו מעכשיו - P.D.) בינתיים צריך להוריד כמה שיותר שירים (עד עכשיו גיגה של שירים) דרך אגב יש היום בשהם את פסטיבל 7 מוזות ב7 סוכות זה התחיל אתמול ונגמר היום ומופיע שם היום מוש בן ארי כדי לבוא (אני גר שם ואם מישהו רוצה פרטים אז המסנגר שלי הוא [email protected])

weird dust

New member
בחו"ל ישנה אפשרות לחריטה על

החלק המראתי שמאחורי האי פוד בחינם. זה נחמד מאוד בסך הכל אולי בארץ יש גם קומות שחורטים.

sivanlast6

New member
אפשר לחרוט גם בארץ במקומות חריטה?

מקומות שחורטים על כל מני דברים לא רק על אייפודים במיוחד.. זה לא יהרוס תאייפוד נכון?

ומי יודע עם איזה חומר אפשר

לצייר על האיסקין? (שעשוי מסיליקון) הכוונה באפשר היא משהו שלא ימחק., גם לא במים כי איסקין צריך לנקות מידי פעם.

sivanlast6

New member
זה ישנה אם אני יקח תאיפוד לחריטה

במקומות שחורטים על כל מני דברים להקדשה ולא רק על אייפודים? זה יכול להרוס תאיפוד?

weird dust

New member
אני לא שמעתי שמישהו עשה את זה

אבל בעיקרון אני לא יודע מה ההבדל בין עט נובע לאי פוד ביקרון זה אמור להיות חריטה שיטחית על החלק האחורי.

למעלה