הMRI מח יצא לא תקין....עוד מכה חטפתי

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
הMRI מח יצא לא תקין....עוד מכה חטפתי

לצערי יש ממצא חריג בסריקה..בצד שמאל של המח באיזור המתאים כל התסמינים...המיקום אחראי על קוגניציה ריכוז תכנון..בעיקר שילוב של שני פעולות יחד בסדר הנכון ועל הפקודות המוטוריות ליד למשל שם גם יש לי נפילות של דברים חולשה וכדומה...

עוד לא ראיתי נוירולוג כמובן כי לא משנה שגילו לך בעיה מלחיצה תחכה חודשים אם תמות בדרך (חלילה אני רק מקצין..) חסכנו כסף הלאה איתך..מעצבן

דיברתי גם עם המנהלת על זה לא עזר. כמו כן אחרי שעה של הסברים ...עשתה בקשה ככה לאחר יד ..להעביר את הטיפול בשיניים לבית חולים צפת...ושיאשרו את כל ההרדמה שצריך מראש ולא שעה אחת שלא מספיקה.
מקווה לטוב.....
הייתה שבת לא קלה ירד לי לחץ דם הרגשתי לא טוב ..אין לזה טיפול רק לספוג את זה ואם נופלים רק אז בית חולים..וגם כל הלחץ הזה לא עושה לי טוב..
עכשיו קצת יותר טוב .
בערב יש לי מפגש של קבוצת נכים במסעדה - הרמת כוסית אלך בעז"ה גם מחר יש בקבוצה אחרת..מקווה זה קצת יוריד לחץ:)

שיהיה שבוע טוב :)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לא הסברתי טוב

לגבי הסריקה הממצאים גם לי רופאת המשפחה מתאימים לסימפטומים שהתלוננתי עליהם ולכן נשלחתי לבדיקה התאמה מליאה..כלומר יש השפעה פיזית ממשית המצב שלי לא רק נפשי. זה אמור לשנות גם את השיקום שלי ואולי אחריות למעשיי ? אולי...
איידע את הפסיכיאטרית שלי כמובן.

הסימפומים בעיקר...בלבול לא אופייני בימים שעות ותאריכים אני מסוגל לראות שעה בעיניים והמח פירש לי שעה אחרת ככה הלכתי לא בזמן נכון לפגישות....
לעשות כמה דברים במקביל למשל במטבח סיבך אותי..
נפלו לי יותר מידי דברים..מהידיים או שחשבתי שאני מחזירק משהו טוב ואני לא..
התכנון בכלל נפגע לי....לא הידיעה מה צריך אלא ההוצאה לפועל של זה..
חלק מזה השתפר התקווה שלי שזה מצב שבא והולך ...כי היו כל הדברים האלה בעבר..אבל חשבתי תמיד זה נפשי....( בטח גם כולם סביבי ..אז לא עלו על זה )
ואני גם חייב תודה לרופאה שהתעקשה לשלוח אותי לבית חולים ולרופאים במיון ששמו לב ושלחו לMRI
מעבר לזה אני מחכה לנוירולוג לאיבחון מקובל. רופאת משפחה שלי מעולה אבל רשמית רק הנוירולוג יקבע.
:)

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
אחות?..

אחות לא מוסמכת ואסור לה גם לאמר דברים כאלה..

רופאת משפחה בכללי יכולה להסביר..אחרי שרופא מקצועי בחן לרוב..

מה עוד שבדיקה כזו רק נוירולוג שבוחן את כל האספקטים ויודע להפנות לעוד בדיקות ..אולי ביופסיה אולי ניקור מותני אולי גם מבחן נוריופסיכולוגי...היריעה פה רחבה...

שלא נדבר על איזה גידול זה בכלל יש כמה וכמה סוגים..

מה שהרופאה יכלה לאמר לי אמרה גם מבטה העיד כעד אילם שהמצב לא
ואולי בסוף יגידו שזה ממצא לא משמעותי במיוחד (אם כי מתאים בדיוק לסימפטומים שלי )
ואולי יהיה מעקב לראות מה מתפתח..כל נוירולוג עם הדיעה שלו (במקרה שלי צריך להתייעץ עם 2 לפחות זה ברור לי)

פשוט...ששאלתי אם אכן זה קשור ליכולת להוציא לפועל תכנון פיזי ומחשבתי אמרה שכן..זה גם איזור שקובע לגבי רגשות ..זו שאלה כללית שכן ענתה לי.
אם היא תקבע שצריך נוירולוג דחוף או לא...הייתי אצלה מעצמה היא לא ראתה את זה כך...אז אני לא בטוח.
כמו כן הפסיכיאטרית כבר לפני אמרה שזה לא מצב נפשי מבחינתה ונחכה לתוצאות הסריקה , בוחן המציאות שלי תקין ראתה בלבול ומצב לא שיגרתי אצלי.
יש לפעמים פשוט זלזול אצל גורמים מטפלים זה לא חדש לאו דווקא נגדי ..אולי גם שרואים הפרעת אישיות והאדם מוגדר מטופל נפשי גם להם יש סטיגמה של הוא א יבין ממילא לא אחראי וכדומה..
המנהלת אמרה שתדבר עם מנהלת אנוש היום...נראה מה ילד יום הכל יכול עוד להסתדר...יום חדש תקווה חדשה :)

MindfullEye

New member
יכול להיות שיש זלזול אצל גורמים מטפלים

אבל זה מעיד בעיקר עליהם ולא על המערכת בכללי - בכל מה שקשור לשיקום בפרט אז אל תחשוב על זה יותר מדי...
אני חושב שקשה תמיד להבין מתמונה מוחית מה בדיוק לא פועל בסדר, זה איבר כזה מורכב. בכל מקרה מקווה שזה לא משהו ממאיר ושתקבל תשובות וטיפול במהרה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בטוח שיש ומוכח ..ועוד שפיכת לב שלי..

&nbsp
אוכל להביא פה סיפורים אישיים...אוכל להביא כתבות על נזק ממשי חמור שעשו לאנשים ..
&nbsp
ראיות יש גם שתפסו בבית משפט עליון.
&nbsp
אני לא מסתכל יותר מידי ולא בוכה על מר גורלי..ולא שאלתי למה זה מגיע לי...השאלה שלי היא רק מה עושים עם זה...
תפילה אני יכול לבד ובקשתי אף שיתפללו עליי בפיסבוק מכל מי שמכיר אותי..אני עצמי מאמין משתדל לקיים יותר
&nbsp
להתמודד עם מה שצריך בדיקות טיפולים אם יהיו בורא עולם לא נותן לאדם בעיה שהוא לא יכול להתמודד איתה אז אתמודד
&nbsp
להתמודד מול אנשים עם לב של אבן ( ונתתי לכם לב חדש ורוח חדשה אתן בקרבכם והסרתי את לב האבן מבשרכם ונתתי לכם לב בשר , יחזקאל הנביא פרק לו פסוק כו)...
זה הקשה אני לא אלוקים להסיר את לב האבן הזה..
&nbsp
אלוקים שם עלינו מי שיעשה צרות..למדנו ממצריים, למדנו גם שהשם נותן להם כח אבל גם בחירה ..כמה להשתמש בו..והם השתמשו יותר (לאורך כל ההסטוריה)..אז נגאלנו אחרי 210 שנה ולא 400 בגלל שהם הגזימו והטיהור שלנו היה מספיק..(אין רע בלי טוב)
&nbsp
בנתיים להתמודד עם כל האיבחונים שלי ..ההפרעה , בעיות לב שני סוגי גידולים במח ..פגיעה בכל המוד השדרה ועוד כ 10 איבחונים נוספים שמקשים על החיים...שקופת חולים מודעת לזה ומכבידה ידה ....זה יותר קשה להתמודד הרבה יותר...כי אלוקים קודם צריך להסיר להם את לב האבן..והם אפילו לא מודעים שיש להם בעיה. אילו היו מבקשים עושים קצת ..זה כל מה שאלוקים רוצה מאיתנו לא יותר...
&nbsp
מה אני אעשה ? אנסה להתמודד בשקט, כבר הייתי בכלא בגלל כעס על הגורמים הממשלתיים...וזה לא יעזור לי.
אפנה אבקש אדרוש על החיים לא אוותר...לרחם על עצמי לא ולא ! עליהם אני מרחם..אני חולה גוף ונפש...הם חולים בנשמה מקולקלים וידוע מה קורה לאנשים שלא עושים תיקון ..הרבה הרבה עונשים יעברו עד שיגיעו אולי לחלק הנמוך בעולם הבא..( כל ישראל בסוף יגיעו יש כאלה שיצטרכו מעט "כביסה" לנקות כתמים ויש שהרבה זה בעצם מה שקוראים גיהנום )
אני את חשבון הנפש שלי עושה לראש השנה ..משתדל מה שאני יכול בין כל המצב ..והנפשי בעיקר שברור שירוד יותר כעת.
אני מקווה לטובת עם ישראל שכולם יעשו ויבינו שצריך לשנות פה ומהר את תפיסת העולם ואיתה את המציאות...( של כולם בכלל כלכלית בטחונית חינוכית רפואית מה לא המצב עגום ועל סף מלחמה גם...חסד יש ? איפה הנכים קשישים ניצולי שואה .
ועוד?..מסקנה גם מוסר אין..התדרדרנו לשפל )...
&nbsp
כן יש לי בעיות נפשיות , ופיזיות הגידול יושב בקמום שמפריע גם לנפשי ..וכל יתר מה שציינתי..יחד עם זאת עדיין התובנות שלי בריאות ...ראיית המציאות שלי תקינה ב"ה ...
אני רק מקווה שיבינו את זה לפני שאגיע לקבר ..והקב"ה יעניש אותם על זה בחומרה.
&nbsp
אני מאחל לכולנו פה חשבון נפש ושנה הבאה של התקדמות נפשית וריגשית לעבר כל מטרה לטובה בבריאות ושפע מכל סוג ועם המון אהבת חינם ,אמן.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
השגתי נוירולוג למחר..אחרי אעדכן..

ואמרו ידברו עם מנהלת אנוש..זה ממש לא עיתוי טוב שלה לעשות לי סנקציות דביליות ..

נקווה :)

לילה טוב :)

למעלה