הYונה והתNוJה- פרק 2-התמונה הWקOית

הYונה והתNוJה- פרק 2-התמונה הWקOית

מה התמונה הכי סקסיתתתתתתתתתת מכל עונה??? >>>>>>>>>>>>>>>>>> גאדדדדדדדדדדדדד כמהה היא יפההההההההההההההההההההההההה

עונה 1 ../images/Emo41.gif

תאמת אני בטוח שבגלל התמונה הזאתייייייייייי היא זכתה בתחרות (ושאנון הסתומה הפסידה כי היא לא העיזה להצטלם :(((((((( תמונה הורסתתתתת בקטע של הסקסיות יש בה משו ח=ז=קקקק

ועוד אחת שולטתתתתתתתת

תאמת אנלא זוכר אותה בכלל והיא לא מעניינותי יותר מדי אבל אם כבר Wקסית זאת ה===תמונה מעונה 1 !

YוJה 2../images/Emo140.gif../images/Emo127.gif

תאמת אין בכלל הרבה תמונות סקסיות בעונההה הזאת כי הכוכבות (אפרייייילל קמילללי שרה מרסדס וקצת יואנה) היו יותר בקטע של יופייייייי מאשר סקסיות.. וכי אני שונאאאאאאאא את הפוטושוט של חוה בגן עדן שהיה הכי שקסי אז זה התמונה שברחתיייייייייייייי רק בגלל הרגלי עכביש המדהימות והנדירות האלהההההההההההההההההה

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifזאת תמונה סקסית?!

זאת אחת התמונות הכי לא סקסיות של עונה 2. היו הרבה יותר טובות. ועדיין לא ענית לי-למה אתה מכפיל אותיות? זה מעוור,ותאמין לי שנבין אותך גם בלי.

YוJה 3 ../images/Emo152.gif

מדהימהההההההההההההההההההההההההה היא לא הייתה כזה פייבוריטית שלי טוב נו אולי טיפה אחרי אמנדה ואן אבל התמונה זה ה===סק3סית של עונה 3 שהיא די מעפנהה בתמונות וחוץ מהתמונות של אמנדה אין שמה כ=ל=ו=םםםםםםםםם

../images/Emo140.gifעונה 4 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אלוהיםםםםםםםםםם... לא מספיק שהיא יפיופה בטירוף היא מקרינההההה פוללל סקסיות... תמונה מהפנטתתתתתתתתתתתת ברמות קשות

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gifעונה 66666666

האלוהייייייייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתתת מכה שניתתתתתתתתתת.. לא מספיק שהיא המתמודדדת הכי יפה בתולדות התחרותתתתתתת עם הגוף הכי מושלם שהיה ויהיההההה היא גם הדבר הכי סקסי שהיהההההההה ויש הבדללללללללללל!! יש לה תמונות של יופי אלוהיייייייייייייייייי ותמונות של סקסית מהפנטתתתתתתתתתתתתת לא סתם היא הזוכה הכי מושלמממממממממממממממממממממממממממממת אי פעם **סגידה כפולה** לא נוצרה מי שתתחרה בדבר הזהההההההההה יאמייי

כמובןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo99.gif

נראלי שזאת התמונה הכי שקסית בתולדות הטופ מודלללללללללל ביחד עם אדריאן ורבקה אבל כמובן שיותררררררר

שלמותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתת

וניתן גם לג'ייד../images/Emo127.gif

תאמת אני די שנאתי אותה והיא מכוערת בפנים לדעתי אבל מה 2 התמונות האלה סקסיות רצחחחח הם יותר נחותותתת מהאלוהיתתתתתתתתתת (איך לא ) אבל יפות יחסית לכל השאר

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שלי

עונה 1-תמונת העירום של אדריאן עונה 2-תמונת הזוגות של יואנה ושנדי עונה 3-תמונת הג'ינס של אן ותמונת העכביש של אווה עונה 4-התמונה של בריטני בטבע ללא צל של ספק. עונה 5-תמונת הניתוחים של ניק עונה 6-תמונת הזאב של לזלי
לשאר העונות מכאן והלאה עונה 7-אין ממש תמונות ססיות,אולי תמונת השור של קארי די [?] עונה 8-תמונת הים של נטשה עונה 9-תמונת המכונית של ג'נה

NP16

New member
כלכך כלכך צודק בעונות בלי הספוילר.פשוט מדויק.

בעונה השביעית הייתי אומר שהתמונות של מי שהגיעה למקום התשיעי היו די סקסיות. [איזה קודים
לא היה לי כוח לספוילרים]

efif1212

New member
חחחחחחח

מקום תשיעי?!| הלכתי לויקפדיה לבדוק למי התכוונת
באמת היו לה תמונות סקסיות

Manga136

New member
שלי. ../images/Emo142.gif

עונה 1~אדריאן עם הדוגמן. עונה 2~שרה כאנג'לינה ג'ולי. עונה 3~קאסי בחוף הים. עונה 4~התמונה של בריטני עם הפרחים. עונה 5~התמונה של ניק כציור. עונה 6~התמונה של ג'ואני בים.

Manga136

New member
וה../images/Emo58.gifים. ../images/Emo142.gif

עונה 7~קארי די כפיל. עונה 8~נטשה בחוף. עונה 9~שאנטל כגרגולית.

למעלה