ואאאאאאאאאאהו!!!

ואאאאאאאאאאהו!!! ../images/Emo13.gif

יש יש יש יש !!
קניתי, את הספר, שרימד-בהגוואתם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכל מקרה, זה ספר פילוסופיה שנכתב אחרי ה"בהגווד-גיטא", והוא מומלץ למי שקרא את הגיטא כבר. עומר, אני כמעט בטוח שיש לך את הספר הזה. הא, ודרך אגב, זה גיא. הרא קרישנה !

תגובות?...

ודרך אגב, עומר. השרימד-בהגוואתם נכתב לפני או אחרי ה"בהגוד-גיטא"?

משרשר...מנגינה שחיברתי...

" סותה אוואצ´ה איתי בהיתה פרג´א-דרוהאת סרוה דהרמא ויויסתיא תתו וישנום פראגאאר יתרה דוה-ורתו ´פתת. פירוש הבית הראשון : סותה גוטאמי אמר : בפוחדו מהריגת נתינים כה רבים בשדה הקרב בקורושקשתרה, הלך מהארג´ה יודהישטהירה אל זירת הטבח, שם היה שרוע בהימשוה על מיטת חיצים, עומד לפרוש מן העולם. "הרא קרישנה, הרא קרישנה קרישנה קרישנה הרא הרא הרא ראמה, הרא ראמה, ראמה ראמה, הרא הרא." "השבח לקרישנה, האלוהים. אשר עשה אותנו, כה שונים. מי ייתן ואושרינו יהיה נישא ורב, בכוכב ורינדאונה הנשגב." זהו, חיבורי. הבית הראשון לקוח מהשרימד-בהגוואתם פרק 9 פסוק 1. השבח לריבון, תהילתו לעולם! הרא קרישנה!

Justin Angel

New member
איזה אנשים נימוסים...

למזלך אני לא אחד כזה. תראה, אין דרך פשוטה להגיד את זה... אתה לא שייך לכאן.הוויקינגים הפורום הזה מיועד לכל צורה וגוון של פאגאניזם שהיה ניתן למצוא בעבר או ניתן למצוא היום ממערב לים השחור. למשל: הקלטים, הפרסים, היוונים, הרומאים, הוויקינגים וכך הלאה. למרות שהדתות הבאות הן גם דתות פאגאניות פשוט אין כאן אנשים כאלה: בודהיזם, הדתות המזרחיות, הדתות האפריקאיות, הדתות האבוריג´נליות וכך הלאה.

הפורום מהווה במה פתוחה

בנושאים שכאלו. מדי פעם כותבים המחזיקים באמונות המזרח (לדוגמא בהקתא עומר וידידיו) הודעות בפורום. אם לא מעניין אותך, אל תשתתף. אחרת בשם הפורום לא היה כתוב "פגניזם" אלא "פגניזם מערבי"/"דרואידיזם" וכו´. ואני לתומי חשבתי שדרואידים סובלנים. שלך אילן

Justin Angel

New member
הפורום

הפורום במנדט שלו יכול להיות מקום שיחה על סוגי הפאלמים שחרדים משתמשים, זה לא אומר שכך זה יהה במציאות. ואני חושב שבמקום לתת לאותם אנשים לעשות מעצמם צחוק, הדבר היותר הומני לעשות יהיה פשוט להגיד להם. ייתכן והפורום ישתנה מאז ועזבתי (ועכשיו חזרתי), אבל אני לא רואה יותר מדי בודיהיסטים.

סליחה, אתה רומז על זה שאני

חרדי או משהו כזה? אני דיברתי על הרא קרישנה, שבמקרה אני שייך לתנועה הזו. וחוץ-מזה, פגאניזם וזה, זה דומה קצת אחד לשני...נכון, יש את הדתות המזרחיות כגון: בודהיזם, הינדואיזם, טאואיזם וכו´ וההרא קרישנה יצאה מההינדואיזם, אם אתה יודע. ויש אלים למחצה. בגלל זה אני מאמין שזכותי להשתתף בפורום זה. תודה רבה
הרא קרישנה!

Cath

New member
לא נראה לי, שמישהו יקרא את זה, אבל:

הרא קרישנה זוהי דת מונוטאיסטית לכל דבר!!. נכון, קרישנה הוא גילגול שישי של ווישנו, וכאן אנו כבר נמצאים בהינגו. אבל תקשיב לי טוב, יש הבדל ענק בין הינדויזם לבין תנועה העולמית לתודעת הקרישנה.

למעלה