ואאאאאאאאאי אמאלהההההה הצילו

מרב רב

New member
ואאאאאאאאאי אמאלהההההה הצילו

אמאמאמאלה אני כל כך גרועה במתמטיקה יש לי ביום שישי מבחן מסכם במתמטיקה (אני כתה ט ) ואתם כאלה כחמים בבקשה תתנו לי קצת חוכמה מרב

ויקי16

New member
אני אשמח לעזור, אם תשרשרי שאלות

ספציפיות...(כמובן אם אני אדע איך...לצערי אני לא בקטוגוריית החכמים...) ובהצלחה...

מרב רב

New member
וואי ת´אמת.....

גיאומטריה אני לא מבינה כלוווווווווווווום אלגברה אני עכשיו בפונקציה ריבועית :( שונאת מתמטיקה

ויקי16

New member
תראי, אני לא יכולה ללמד אותך את כל

הגיאומטריה דרך פה... (לא שאני גם יודעת...אבל ברמה של ט´ אני עוד בסדר...) וגם לא את האלגברה... תני לי תרגיל שאת לא מצליחה ואני אנסה להסביר...

MajorGad

New member
גיאומטריה...

מאיזה שלב את לא מבינה? חפיפית משולשים? אקסיומת המקבילים של אוקלידיס? מקביליות מיוחדות? מעגל? פונקציה ריבועית זה די קל מה את צריכה בזה?

MajorGad

New member
המשיק למעגל

טוב אני אתן תיאוריה כי קצת קשה לתרגל את זה באופן מעשי פה ברשת המשיק למעגל נוגע במעגל בנקודה אחת בלבד וחיבור של נקודה זאת עם רדיוס המעגל יוצר זווית ישרה.. חיבור של נקודת ההשקה עםאחד ממיתרי המעגל יצור בין המיתר למשיק זווית ששווה לזווית ההיקפית במעגל הנשענת על הקשת עליה נשען המיתר הנ"ל לכן בשאלות שאת מקבלת...נסי לחבר את מרכז המעגל עם נק´ ההשקה או שתעבירי מיתר כלשהו לנקודת ההשקה...זה דורש קצת תרגול אבל בסופו של דבר את תביני! אם תתני לי דוגמאות לשאלות אני אוכל לעזור לך. יש לי את הספרים הנדסה חלק ב וגיאומטריה של המישור של בני גורן לכן אם יש לך אותם, תני לי מספר שאלה ועמוד!

ויקי16

New member
ועוד משהו ....

שני משיקים למעגל שיוצאים מאותה נקודה - שווים. קטע המחבר את הנקודה ממנה יוצאים שני משיקים עם מרכז המעגל יוצר שני משולשים חופפים.... בנוגע לזה שהיא תגיד לך תרגיל מתוך ספר, אז המנהל כאן לא אוהב את התופעה...היא יכולה לצרף תרגיל בכיף...אבל לא לרשום עמוד וספר..."זה לא פורום לימודים ושיעורי בית"...

MajorGad

New member
תמיד יש טעויות בהקלדה

וזה לא נובע מטיפשות או מחוסר ידיעת עברית!

culuture

New member
איך את לומדת כבר את המעגל

אני בכיתה ט´ ועד עכשיו הגענו רק עד לטרפז שווה שוקיים ובפונקציות לפונקציה ריבועית ועד סוף השנה נלמד קטע אמצעים במשולש ובטרפז אז איך אתם הגעתם למעגל כבר?? דרך אגב גם לי יש מבחן ביום שני ויש לי סיוטים ממבחנים במתמטיקה (באמת!)

ויקי16

New member
גם אותי זה הפתיע...

אני עכשיו בי´, ולמדתי מעגל פעם ראשונה בחיים שלי לפני איזה חודש... בכיתה ט´, למדנו מה שאתם לומדים...
במבחן...זה בסדר...להרבה אנשים יש סיוטים ממתמטיקה...

למעלה