ואאאאאאאייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!

• פותח הנושא gsh10
  • פורסם בתאריך

gsh10

New member
ואאאאאאאייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!

איזה חמודים אתם שרון יש לך עיניים מדהימותתתתתת יפההההה נגה איזה יפהההההה מוטי לא תיארתי אותך ככה איזה חתיךךךךךך איזה חמודים כולככםםםםםם

יוווווו הייתם ממש גדולים../images/Emo45.gif ../images/Emo140.gif

אני רק רוצה להבין משהו... שרון מהפורום
כאילו זאת שרון12
ואני יודעת מי זאת נגה(ALEXIS) גם פגשתי אותה,וגם את מוטי פגשתי אז אני יודעת שזה הוא...

BalBulaGirl

New member
מוטי כמו שאמרתי ../images/Emo15.gif

לוזר, בצורה הטובפה של המילה
אבל- שרון- את חמממממממווודדדדדדה
|
נגה- ח"ח(במובן הטוף של המילע
) מוטי- ראה כתורת. וזה היה די מוזר כזה, לראות אותכם

אני ב-ב-א-ס-ה../images/Emo85.gif

כל כך רציתי ליראות!!!!!!!!!!!! אבל קאריונש מקווה שהקליטה ותראה לי
תספרו איך היה

נועל´ה...אני יספר לך../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

קודם כל מאמוווווו´ש שנים שלא דברנו
והזמינו את שלושתם לאולפן והכירו אותם,וכל אחד סיפר על האתר שלו וכל הפורום שהם נמצאים,ועדישאלה את מוטי אם יש גם פגישות,אז מוטי אמר שהייתה |הדדש|פגישה אחת
זה היה כיף להרגיד חלק מזה... ואח"כ עשו להם טריוויה כזאת,שאלו כל אחד כמה שיותר שאלות בדקה
ונגהל´ה ניצחה ב-6 נקודות,מוטי ושרון היו בתיקו של 5 נקודות
וזהו...אני חושבת

אהובתייייי../images/Emo85.gif

כןןןןןןןן
יפיופה כל כך התגעגעתי כל הזמן חשבתי לי לאיפה נעלמת מותק?!?! וגם רציתי לשלוח לך מסר מזל שאת פה
אני צריכה כבר ללכת
ות אז רק יגיב לך יו שווה
מאגניבבב אני רוצה ליראותתתתתת חחחחחח אולי נעשה מפגש של הפורום וניראה וכלנו אבל אני מחכה קודמוש לקאירונש שהקליטה בשיבלי נימדה לי
חולה עליךךךך כל כך יפיופה
יו!!!!

../images/Emo51.gif../images/Emo70.gif

חזרתי!!! היה כיף לאללה!!! עשינו חזרות, ומוטי ונגה מ-ז-ה נחמדים!!! וגם המנחים... גוד זאת הייתה כזאת פאדיחה... המוצרים של התאומות? חחח...כל מה שעלה לי בראש היה משחק קופסא\משחק פלייסטיישן\משחק מחשב... והוא כזה אומר לי "טוווב...נקבל את זה" לפי השיר של פינג-פונג הסתומים: "פאדיחה!!! לה, לה, לה..." ו-מה זה היאצי-שמאצי הזה שקיבלתי...בלעעע...לנגה יותר שווה
ביי! אני הולכת לראות את ההקלטה..פאדיחה...

שרוני../images/Emo70.gif היית כל כך חמודה../images/Emo140.gif

עזבי תקטע של הטריוויה...אבל כבר חזרת

ruth yehuda

New member
אני עוד מעט הולכת לראות את ההקלטה

*מקווה שהזכרתם ת´פורום
*

Mandyִ

New member
חחח שרונו´ש....../images/Emo24.gif ומוטי ונגה..

שרון- היית ממש חמודה! לא ממש ידעתי איך את נראית, ואז (ראיתי את זה בהקלטה) נכנסת, ואני כזה "וואי איזו חמוווודהה!!!"
כולכם הייתם אחלה ומתוקים וקצת התרגשתם אבל לא נורא...
אני גם הייתי באולפנים שם, אחי הקטן היה בקהל... זה היה בחופש הגדול, כשכמעט כל המנחים באו לשחק כדורסל נגד כמה ילדים, אם מישהו זוכר את זה... בכל מקרה, הייתי נורא גאה כשדיברתם על הפורום שלנו!!
(מחכה כבר למפגש פורום נוסף..)

פחח אתם יודעים ש...

האתר שלי יחזור לפעילות עוד שעה בערך בגלל עומס יתר? ז´תומרת איזה 1000 אנשושים נכנסו
שווה
:))) נ.ב הדס את מזה חמודה! איך כל הזמן כזה החלפנו מבטים... ונ.ב-מי זאת זאת שבאה איתך?

Danna P

New member
זאת שבאה עם הדס....

אני! המממ... דנה מ"האתר של מוטי, דנה, והדס ומתן... :)

אה...אופס! סורי סור סורי...--->

את פשוט חדשה בפורום ולא ידעתי שאת זו את ו....עזבי בקיצור שמחה שאת בפורום:) איזה פאדיחות היו נכון

Danna P

New member
זה בסיידר :)

הממ פאדיחות.... ? לא ממש האמת! הייתם אחלה... המקום פצפון, בעעע זה איזה מחסן עלוב עם שני קירות צבעוניים שעשו ממנו "אולפן"... אני והדס נדחסנו שם בקהל בין כל מיני צוציים בני 8... הרגשתי זקנה אבל חפיף :)

חיחיח...נכון...אבל...

איזה חמוד תום אבני ועדי עזרוני הייתה איתי שעה מחוץ לאולפן עם האוזניות האלו ועשתה "להלהלהלהל" לבדוק אם אנחנו שומעות ואני שמעתי אותה ורק העמדתי פנים וזה היה ק-ו-ר-ע
אני כזה שומעת הכל ועדי עזורני עושה "להלהלה! לא שומעות כלום" אוי! איזה פאדיחות פאדיחות פאדיחות!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה