ואאווףף עזרה!!!

ואאווףף עזרה!!!

אני לא יודעת מה לעשות יותר אני כל הזמן אוכלת ואוכלת.... אני מרגישה שכמה שאני לא אוכל אני עדיין יישאר רעבה כאילו הקיבה שלי מסוגלת להכול! אולי למישהו יש טיפים להרזות....!!!!! בבקשה אני כבר נואשת...!!!

Nעיין

New member
לפני שאת אוכלת

תשתי כוס דיאט קולה, זה משביע ועם כל ארוחה תאכלי סלט שלם (לבד) זה לא הרבה קלוריות (גג 100), טעים ומשביע

דיאט קולה? עוד מעט תקבלי תביעה

בנסיון הרעה של ארחי הפורום. בזהירות עם העיצות.

Nעיין

New member
"משקה דיאט תוסס"

מה לא טוב בדיאט קולה? (לא בנימה של תקיפה, אני פשוט באמת לא מבינה)

היי:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3173175,00.html כמובן יש במשקה הזה המון רעילים אחרים חוץ מקפאין. http://www.shomreymishkal.co.il/hlife_art.asp?type=1&Id=26 אפשר להמשיך לחפש....

עוד מידע שמצאתי....

רגע אחד... כמו בכל דבר טוב שאי פעם דרך על הפלאנטה הזו- יש קצ'. הקצ' ברור. כמו שכולנו יודעים שאסור לשתות יותר מדי דיאט-פה החוק קיים כפליים. כדי להוריד את טעם הלוואי, השתמשו באספרטיים חזק יותר- כלומר מסוכן יותר לגוף. הנה הרכיבים של המשקה-נשמע כמו מתכון לחומר רדיואקטיבי: -מים -פחמן דו חמצני -צבע מאכל קרמל - חומצת לימון e338 - חומרי טעם וריח - אספריטיים -אססול]פאם קיי (מסוכן לגוף!) -מלח לימון -קפאין כל החומרים האלה עשויים לגרום למחלות רבות אם שותים יותר מדי! ולכן: אין לצרוך יותר מ30 מיליליטר אספריטיים לכל קילוגרם בגוף*! כלומר: ילדים עד גיל 13: כוס 200 מ"ל) ביום לידים מעל גיל 13:: 1-2 כוסות (350 מ"ל) ביום מבוגרים מעל גיל 18:: 3-4 כוסות ביום (600 מ"ל) ביום. *תלוי במשקל הגוף. אגב , מכר שלי סבל מבעיות קשות מאחד הרכיבים הרעילים האלה. הוא לא הצליח לישון לילה שלם עד שהפסיק לשתות קולה.

Nעיין

New member
אז מה אפשר במקום?

כי בטח יש אותם רכיבים גם בדיאט ספרייט/פאנטה וכד'...

מים . הכי בריא והכי זול .

לאחר זמן מסוים ללא שתיית המשקה המתוק הזה כבר לא יהיה חשק לשתות אותו כי הקפאין כבר לא יהיה שם ולכן לא תהייה התמכרות. חשבתם פעם למה אנשים ששותים קולה(מים עם סוכר ועוד זבל נוסף) אף פעם לא רוצים לשתות מים ? התשובה בשורה השניה :)

אלי ו.

New member
אתה גם קורא את המאמרים שהבאת?!

אני רק אצטט כאן את סיכום הכתבה השניה שנכתבה ע"י אולגה רז, ראש מחלקת תזונה באיכילוב, מנהלת הפורום הזה, וראש החוג לתזונה במכללת אריאל: לסיכום, אין ספק שמזונות דיאטטיים על בסיס ממתיקים מלאכותיים, כמו משקאות, חטיפי ברים, סוכריות, מסטיקים ואחרים, ממתיקים לנו את החיים, מביאים טעם טוב ואפשריים לשמור על דיאטה וליהנות מדברים אהובים. אף אחד לא אומר שדיאט קולה עדיף על מים אבל אנא, בלי מסעי הפחדה חסרי ביסוס.

נכון , הכתבה השניה באה להדגיש

משהו קטן שרציתי להדגיש . בקשר לעובדה שיש אספרנטים במזון לצערי לא כתבתי זאת בגוף ההודעה בכל לכל השאר אני ממש לא מסכים (טעיתי בלינק כי בזמננו בחיפוש שעשיתי חשבתי שלא אמצא משהו בעברית במהירות ). נכון , אולגה עם תפיסת העולם שלה חושבת שזה בסדר לאכול ממתקי דיאט אבל ביניניו זה ממש בולשיט כי פחממות גורמים לעלית הסוכר בדם לכן זה ממש יותר גרוע לאכול עוגת דיאט מאשר עוגה רגילה בגלל כל התוספות הכאילו בריאותיות ששמים בעוגה.

אלי ו.

New member
כמה שזה חמוד

אולגה רז כותבת מתוך "השקפת עולם", אתה לעומת זאת משקיף אוביקטיבי שאינו מושפע מהשקפת עולם אלא כותב "עובדות מדעיות". כמובן שלא מפריע לך שהיא אשת מקצוע שלמדה שנים רבות את הנושא, חוקרת ומסמיכה אנשי מקצוע בעוד אתה בבירור לא. זה כמובן לא מפריע לך לכתוב בהמשך ההודעה כאילו עוגות ממותקות מלאכותית מכילות יותר פחממות מעוגות מומתקות בסוכר. (רמז, סוכר הוא פחממה) הבנתי שאתה מאמין שממתיקים מלאכותיים מעלים את רמת הסוכר בדם, האם יש לך סימוכין רציניים לאמונה שלך? (סימוכין = מחקר או מאמר רציני שהתפרסם בירחון מקצוע העוסק בתזונה או פיזיולוגיה) אתה מוזמן לחפש ב PUBMED או ב Google Scholar לפני שתענה.

תענה לי בעצמך ....

נראה לי שאין לי כיום זמן לחפש לכן תוכל לחפש בעצמך. אני אחפש בהיזדמנות משהו טוב .

eaz1514

New member
תנסי לאכול תפוח ולשתות 2 כוסות מים

או משקה דיאט תוסס או סודה כל פעם שנורא בא לך לאכול. ואם זה חייב להיות משהו מתוק אז כפית של ריבה דיאטטית או כפית דבש. עלי זה עובד. מצאתי לאחרונה ג'לי דיאט בטעם תות עם 8 קלוריות לגביה. אני אוכלת 1 כל יום אחרי הארוחה כ"מתוק" ולמרות שזה לא ממש סוכר זה נותן לי הרגשה של קינוח.

noshit1

New member
הגביע ג'לי הזה זה מעדן ../images/Emo35.gif

או מה... ?? איך קוראים לזה.. אני מאוד אוהבת ג'לי אבל לא אוכלת כי זה משמין =/

eaz1514

New member
ג'לי אדום בטעם תות יש רגיל ויש

דיאט עם מדבקה צהובה בצד "דיאט 8 קלוריות". הראתי לדיאטנית שלי ואישרה לאכול אפילו 2 ביום. זה נמצא במקרר של מעדני החלב אני לא זוכרת כרגע את היצרן המדבקה היא אדומה עם כיתוב יקור/תכלת . אבדוק בבית אחה"צ. הטעם די סביר, אם עושים הפסקות בין כפית לכפית הטעם ה"מתוק" חוזר.

רון ו

New member
התמודדות עם תחושת רעב

הטיפ החשוב ביותר לדיאטה אחרי שמוודאים שהתפריט בריא הוא להסתגל לרעב קל. התרגלת לאכול הרבה מעל תחושת השובע וההסתגלות לריקנות מסוימת היא תהליך שדורש התמדה ובגרות. אחת לשבוע תוכלי להתמלא יותר. מה שהיה פעם שבע, יהפוך לתחושת מלאות גם בגלל צמצום בנפח הקיבה. טיפ נוסף להוריד את הציפיות מאוכל כמקור להנאות או כיבושים, אחרת תמצאי עצמך נקרעת בין הצורך לכבוש עוד הנאות לבין המטרה להסתגל לריקנות הנדרשת להרזיה. פעלי להרחיק את הגורמים לפתוי, זו לא משימה קשה. אחרון חביב אל תתלי את ההצלחה במיני פטנטים כמו לשתות לפני או לא לאכול אחרי - לא מומלץ לתלות בכך את ההצלחה אלא בשלווה הפנימית שלך ובחיזוק הבטחון והשכנוע העצמי.

למעלה