ואגב שיחה עם המוכר בחנות + קריאת כתבות מסתבר

M e n s R e a

New member
ואגב שיחה עם המוכר בחנות + קריאת כתבות מסתבר

שכנראה מחירי הדיסקים של חלק מהלהקות הולכים לרדת בצורה דראסטית, והתהליך אף התחיל. ולא בגלל איכות הלהקות (את זה הבנו מזמן, אם The Who ולדזפ נמכרים ב-40 ש"ח), אלא בגלל שינוים בחברה שהולכת להפיץ את את הסחורה בארץ. למשל כל מה שמגיע לארץ וחתום בורנר, אחת מחמש (ויש שיאמרו 4) Major Labels בארה"ב, עובר עכשיו לתו השמיני. שנוטה, כך הבנתי, לגבות מחירים נמוכים יותר. הנה לינק לכתבה שמצאתי בנושא.

JumpInTheFire

New member
קודם כל,

איפה לד זפ וThe Who נמכרים ב40 שקל?!?! דבר שני, זה פשוט ענק! זה רק על הלהקות שכתובות שם? (לז זפ, גרין דיי וזה..?) התו השמיני ממש זול! (לא ידעתי שיש חנות שלהם בדיוטי פרי..
) לפחות יחסית לצליל השוחטים האלה |: איזה יופי ^^ מתי זה נכנס לתוקף? אה, ותתחדש על הדיסק! מאיפה קנית? :)

AeroTom

New member
בדיסק סנטר יש המון אלבומים ב-40 ש"ח

כבר המון המון זמן. של הרבה אלבומים קלאסים וטובים גם. זפלין, דילן, Doors ועוד...יש שם מבחר לא קטן של אלבומים נהדרים ב-40 ש"ח.

Anuerysm

New member
נכון

וגם דה הו מדי פעם נמכרים בדובדבן במחיר מתוק

JumpInTheFire

New member
../images/Emo45.gif בדיוק היום קניתי אחד

אוףף, לא מזמן נגמר המבצע בדובדבן השני בחצי מחיר
אני לא יודעת איך פיספסתי את זה!

JumpInTheFire

New member
כן, אני כבר כ"כ הרבה זמן רוצה ללכת לשם

פשוט אין לי זמן :/ ותודה על המידע, עכשיו אני יודעת ששוה ללכת

M e n s R e a

New member
תודה, קניתי בצליל

אגב, התהליך הזה של הורדת המחירים הוא לא רק בגלל הענין של ורנר והמעבר שלה להפצה בארץ דרך התו השמיני. יש עוד פקטורים, ועובדה שגם מחירי אלבומים של להקות שאינן חתומות בורנר ירדו.

JumpInTheFire

New member
כן... בצליל ראיתי הורדת מחירים משמעותית

הסניף של כפר סבא פי כמה יותר טוב משל רעננה, אגב.. לדעתי גם בשירות אבל במיוחד במבחר! מגהדת' 50, אופת' (דליברנס) 47!! (אני קניתי אותו בזמנו ב80 ומשהו
).. יש עכשיו הרבה דיסקים ב50 ופעם הכל היה 70 כזה..

M e n s R e a

New member
עוד פעם נמחקו לי הכחולים

שמסמנים את ההודעות שכבר קראתי. אני שם לב שזה תמיד כשיש הפסקת חשמל והמחשב דלוק. אנחנו בטוחים שאין דרך לשחזר את זה, אה?

למעלה