כן
שני השימושים העיקריים שלי לתחליף הזה הן עוגות בחושות וקציצות
יש עוגת קוקוס בחושה פשוטה שהיייתי מכינה לעיתים קרובות לפני הטבעונות וחזרתי להכין אותה עם האבקה הנ"ל במקום 3 ביצים, ועם שקדיה ומים במקום כוס חלב.
זה יוצא נהדר. מה שכן כשהעוגה רק יוצאת מהתנור היא קצת מתפוררת, זה מסתדר כשהיא מתקררת.
אני מכינה מדי פעם את ה
ספאגטי נאטבולס בפעם הראשונה הקציצות התפוררו לי, מאז מוסיפה תחליף של 2 ביצים וזה השתפר.
הוספתי את התערובת הזאת לכל מיני קציצות, פשטידות ושניצלים אפויים, או בציפוי של כרובית עם "ביצה" ופרורי לחם.
לא תמיד זה 100%, אבל בהרבה מקרים זה עושה את העבודה.