ואהבת לרעך כמוך

ואהבת לרעך כמוך

אני שמתי לב בזמן האחרון שחלק מקבוצת הנוער שלנו אינם מבינים את משמעות האחווה והקשר שאנו זקוקים לו בקרב קהילת החרשים. לעיתים ישנם מסיבות בבאר -שבע אך לדאבוני המסיבות קטנות. הנוער אינו מראה אכפתיות וניראה שכל אחד דואג רק לאיטרסים האישיים שלו. לכל אחד יש כמובן את התירוץ הכי טוב ותאמינו לי כבר מעתי את כולם אם תירוץ לא מצדיק את העובדה שאנו מזניחים את חברינו בבאר-שבע. אני רק רוצה להזכיר לכם שאנו קהילה קטנה ואם אנחנו לא נתמוך אחד בשני מי יתמוך בנו? השומעים?! אתם יודעים טוב מאוד מה מצב החרשים בארץ וצריך לעודד כל יוזמה טובה ולתת למי שמנסה להקים משהו את כל התמיכה. בנושא זה אני פונה אליכם "שמע" ת"א שבזמן האחרון אני ממש מרגיש את ניסיונכם לגרום לפרוד בתוך הנוער אני לא מעוניין לפתוח בריבים איתכם אבל תדעו לכם דבר אחד מי שמנסה לשים מכשול לחבר יפול בסוף בעצמו על האף- המבין יבין. חוץ מזה "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחברך" זה לא תרבותי ואם אתם בתור רכזים משדדרים דוגמא שלילית זה מה שיקלטו מכם הדור הבא והשינאה רק תיגבר אז בואו ניתנהג כאנשים בוגרים ולא ננסה להרוס אחד לשני את החיים. רבים שואלים אותי לגבי המסיבה הבאה שאני מארגן בינתיים אני לא מפרסם תאריך אבל אם תגיעו למסיבה בבאר-שבע תדעו בדיוק מתי היא תתקיים. אז לסיכום אני מאחל לכולם חג טו-בשבט שמח ואל תישכחו לאכול הרבה פירות יבשים.
שלכם לב ברימן

LordNor

New member
ממש נוגע ללב....

אתה צודק במה שאמרת וגם הבאת ניסוח טוב... אני לא בא למסיבה שלהם מכיוון שהמסיבה הזו מתקיימת ביום שישי בערב. אילו הייתה מתקיימת ביום חמישי אולי הייתי שוקל אם לבוא. אני לא מתכוון להרוס אף מסיבה. העיקר שהמסיבות האלו יהיו מעניינות ושיהיה יותר בידור ולא רק סתם לבוא ולדבר. אני לא מתכוון לזלזל אף מסיבה שהייתה. אני רק מביע את עמדתי ואני מרגיש כמוך שצריך לעודד חרשים וכבדי שמיעה לבוא למסיבות רחוקות ולכבד אותם כמו שהם כיבדו אותנו ובאו למסיבות במרכז ובצפון... ואנו תמיד צריכים לתמוך אחד בשני!!! כמו שהזכרת אנו קהילה קטנה ומבודדת שנאבקת על מקום בחברה הישראלית. מקווה לשמוע תגובות.....

אורלה

New member
שלום../images/Emo66.gif

היי מה נשמע? אצלי מצויין.... אני מצדיקה אותך שצריך לכבד גם את החירשים הדרומיים ולבוא למסיבות שלהם... אבל תחשוב שיש בני נוער שלומדים בתיכון...... או אנשים שעובדים....... לא תמיד יכולים לבוא למסיבות רחוקות..... ויש גם דתיים או שומרי שבת..... אני גרה במושב ליד נתניה וההורים שלי מסכימים לי שאני אסע לירושליים אבל לא לב"ש כי זה רחוק ואז אידאגו לי......... אז תחשוב על הדברים הללו.......

אורלה

שלום זה נגב אבישיאני מארגן המסיבה בב"ש ואני רוצה להגיד שאני תומך מאוד במה שלב כתב ,תודה לאורלה שהיזכרת את עניין כבוד לב"ש. אבל אני לא מבין למה הוריך לא יסכימו לך לנסוע לב"ש ... כי עד כמה שאני מבין ירושלים יותר מסוכנת... אני מבין שיש דתיים שלא יוכלו לבוא אך לרוב אני מבין שישנם אנשים פנויים בימי שישי.. וזה יום נוח לעשות מסיבות כי הרוב לא עובדים בשבת.. אז יוכלו להנות מהמסיבה עד שעות הבוקר... אם יש לך עוד שאלות שלחי לכאן ואענה לך. בתודה אבישי נגב מקווה שתבואי.. הורייך לא אמורים לדאוג עד כדי כך אני מאמין שייתנו לך לצאת למסיבה הזו.. ומקווה מאוד.אז מאוד מצפה לראותך ויש לי שאלה בת כמה את??

אורלה

New member
לנגב../images/Emo66.gif

היי מה המצב? תודה שאתה תומך בי..... אני רוצה מאד לבוא למסיבה בשביל החברים...... אבל לא הבנתי מה התוכנית שלכם...... לי אין בעיה לבוא ואני רוצה לבוא......... אבל הבעיה זה ההורים שלי ...... אני בת 16 עוד חודש וחצי..... כך שהכל דרך ההורים.... תודה רבה אור

לאורלה

הי מה נשמע? אצלי אחלה אני רוצה לדעת איפה את גרה כי אם את גרה בתל אביב אז אני יכול לומר לך שיש הסעה מתל אביב למסיבה שלי את יכולה לפנות לזלמן . מכירה אותו?? אם את מכירה אז שלחי לו פקס או הודעה ואם את לא מכירה תפני אלי... וחוץ מזה יש שומרים במסיבה יש שומרי ביטחון ... ותמסרי להוריך שהם לא צריכים לדאוג כי את מגיעה לבאר שבע ולא לאיזה עיר אחרת רחוקה בארץ... אז בקיצר אני מאוד אשמח לראות אותך במסיבהף-) אז אם יש שאלות שתרצי לשאול אני אשמח לענות ולתמוך
נגב אבישי

אורלה

New member
לאבישי../images/Emo66.gif

היי אצלי אחלה מה איתך? בקשר למסיבה אני בסוף מסתדרת עם חבר שלי אולי אבוא ואמא שלי לא כל כך מסכימה כי היא מפחדת מתאונות דרכים וגם זה רחוק אני אשתדל לבוא אני מכירה את זלמן

אורלה

שלום לך! אני מבין את הדאגה של אימך אבל בכל מקומות בעולם אין בטוחה! אי אפשר לדעת מה קורה היום או מחר או בשנה הבא,מי יודע? אם אימך לא יסכימה ואז אבין אותה ויש לה זכות ! מקווה לראותך במסיבה! אם תבואי למסיבה ואת יכולה לפנות אליי כדי להכיר אותך ואני רוצה לדעת מי את ,אפשר?האם את מכירה אותי? ממני אבישי נגב!

אורלה

New member
לאבישי../images/Emo66.gif

היי מה נשמע? אצלי ככה ככה כי אין לי ממש מצב רוח אבל זה לא הנושא..... בקשר למסיבה בסוף הצלחתי לשכנע את הורי לבוא למסיבה ......
אני לא מכירה אותך אבל חברים שלי מכירים אותך וסיפרו לי עליך..... אתה מכיר את שגיא אורן מבת-ים? אם כן הוא יכיר לי אותך.....

נערה 2002

New member
לב אתה צודק ...

אני בעצמי משכנעת את החברים שלי לבוא למסיבה ב"ש...ראיתי אותך במסיבה ר.צ. ואתה נראה חמוד.
יש לך מס אייס קיו?

למעלה