ואווווווווו איך לא ידעתי עליכם???

ואווווווווו איך לא ידעתי עליכם???

אז היום ליאור גילה לי בסוד ואני רואה פה כמה מכרים ותיקים שנפלא לראות!!! בגדול- לרמי ולי יש ילדה מקסימה, בת 10 וחצי, שמה שחר, שנולדה לאחר הריון ספונטאני לחלוטין. ורק 10 שנים אחר כך, לאחר 6 טיפולי השבחה וטיפול IVF אחד מוצלח- נולד טל, שהיום כבר בן חצי שנה.אני חולה על הילד הזה! נראה לי אייכשהו, שהם הוסיפו ככה, בחשאי, למבחנה שלו קצת מלח ופלפל ועוד כמה תבלינים מיוחדים! הנה מה שיצא:

והכרות עם שניהם

שחר וטל

ברוכים הבאים

מה שמראה שעדיין לא כל מי שהפורום רלוונטי אליו יודע עליו שיטת חבר מביא חבר תעזור ?

ligo

New member
איזה ילדים יפים!

הצליח לכם... וברוכה הבאה אלינו

ברוכים הבאים!

וכנראה שאף פעם לא מאוחר...לכלום
ולמה בסוד? אפשר להפיץ את זה לא?!

איך לא ידעתי עלייך ../images/Emo8.gif

ברוכה הבאה, אנחנו מכירות כמובן מפורום להיות הורים, רק שכאן הרבה יותר חמים ונעים....כן, מוכרת לי התחושה שלילדי פורום פוריות נוספו תבלינים, אין ספק שהם הילדים היפים והמוצלחים ביותר. אם תגיעי למפגש היום תיווכחי לראות שזה נכון. טל משגע!!!!

תודה על הקבלת הפנים הנפלאה

שחיכתה לי כאן! אני ממש מתרגשת! הלוואי שיכולתי להגיע למפגש, אבל חזרתי רק עכשיו מפגישת עבודה (כן!...ואולי אפילו תצא מזה עבודה בבית...) אחרי שהאוטו בבוקר לא הניע, נאלצתי לקחת מונית עד לחברה שלי, לקחת את האוטו שלה, עם ההילוכים, אחרי שלפחות 5 שנים לא נהגתי עם הילוכים וגולת הכותרת כשחזרתי, הגיעו משגריר לרכב שלי ומסתבר שהלך המצבר וגררו אותו למוסך. מכאן שגם אם הייתי ספונטאנית עכשיו מספיק, כדי לנסוע לרמה"ש- אין לי אוטו
מאחלת לכם מפגש נהדר וכייפי ומקווה שנתראה במפגש הבא.

היי דלית, ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo24.gif

שמחה לראות אותך גם כאן (ו
לליאור שגילה לך את ה"סוד" הקטן שלנו) ומקווה שנתראה במפגש הבאה של הפורום (כי רובנו כאן מכירים ויזואלית אחד את השני, וזה אחד נקודות הקסם של הפורום שלנו).

למעלה