ואוווווו!
בין אם תרצו ובין עם לא, אני כותבת מגילה! ויכולים להיות ספויילרים... היה מדהייייים! אוי אני עוברת לגור שם! לא איכפת לי. אני אשן על הספסלים המשופצים. טוב, הגענו בזמן לשם שינוי (
) ומצאנו את מיטל וליהי, וחברותיהן. ואחרכך את יעל וחברתה. ואז בועז שאל אותנו בהקראת קבוצות הזאת בכניסה ללובי, אם הבאנו לאיל מתנות ועוגות ובלונים או משו..אמרנו לו שהבאנו משהו צנוע -פרטים שוליים עד כה- משום הוא אמר לאלה...סדרנים...שאומרים לך איפה לשבת, להושיב אותנו במקום הכי גרוע שהייתי בו בחיים.. צד ימין (אם מסתכלים מהקהל לכיוון הסט) למעלה, שורה אחרונה ומתנדנדת לה, ומולנו מצלמת רחף, שבזמן שהיא.."נחה" היא יושבת לנו מול הפרצוף ולא רואים כלום. יוסי מדבר כרגיל, ואנחנו מתכננים לשיר לאיל "היום יומולדת" ומתי. איש אחד משורה מתחתינו אומר לנו לשתוק.
ואז איל הגיע ודיבר קצת עם הקהל. ברגע שקט הראשון הכי קצר שמצאנו התחלנו לשיר לו היום יומולדת, הוא היה די מופתע, קד קידה ואמר- "גיברותי ורבותי- קבלו את פורום קיציס ופרידמן מתפוז!" ומשומה אנשים בהו בנו ומחאו לנו כפיים...
(הרגשתי כמו שיש למישהו בכיתה יומולדת ואז איזה 4 ילדים שרים לו ואפחד לא מצטרף אליהם, וזה תקוע כזה..אבל הייתי עושה את זה שוב
) ואז באו כולם, מריאנו (בתפקיד עזאם עזאם), וטל שהיה מין...אני לא אסביר לכם, תראו לבד...שמן כזה..אוי זה היה חביב.., ואלי היה עוזי כהן, ואורנה הייתה המתנחלת, ודב היה מצחיק! היה לו שיער מחומצן-קצת נוטה לירוק ונזם..
איזה חמוד.. והתוכנית הייתה ממש חמודה... ואלי באיזשהו שלב אמר שאנחנו מסכנים כי אנחנו לא רואים כלום, והמצלמה זזה לאיזה 5 דקות, ואחרכך באופן פלאי למדי היא הופיעה חזרה מולנו..הכיצד?
ונשכתי את ליהי הרבה...והיה קטע שטל הוא חלי, בקטע של "קרא לי.." הוא פשוט נשפך מצחוק, איזה 5 פעמים, וכל הקהל נסחף איתו, ואז פתאום הוא עשה פרצופים מ-מ-ש מוזרים ופתאום פתח פה ממש גדול וכל הקהל צחק..ואז הוא אמר "זהו עכשיו אני בסדר", והוא באמת לא צחק יותר..
תמוה מאד התרגילים האלה. כן. והיה מערכון על חדר מלחמה, ונכון בחדר מלחמה האמיתי הם עומדים בצורת חץ כזאת? אז פתאום בסוף המערכון הם המשיכו לעמוד ככה, ובמקום הכיתוב של שם הסדרה, הופיע פתאום "מזל טוב לאיל" וראו אותם רוקדים ומשתוללים ושרים לו היום יומולדת, ואז "איפה העוגה" ואז אלי בא עם סינר איפור כזה, וחיבק אותו, וגם טל שקצת רקד שם, ואז הייתה עוגה, והחשיכו את האולפן והוא כיבה את הנרות ומחאו לו כפיים והיה ממש מצחיק.. הוא די היה בשוק.. נחסוך מכם פרטים לגבי מה בדיוק היה בשאר הקטעים באולפן.. יצאנו החוצה, באותו זמן עם דב, וטל די יצא מאחורה, אפילו לא הספקנו לדבר איתו מילה. חיכינו לאיל, ובנתיים, אלי יצא, ומיטל וחברה שלה נזכרו שהן צריכות לעשות איזו עבודה לבצפר, והן קיבלו מקרופון (עם קפה..
) ומצלמת וידאו, והחליטו לעשות ראייונות.. ראשון היה אלי, שהיה מצחיק (לפי מה ששמעתי מרחוק ולפי מה שסאפ שסיפרה לי). חיכיתי לאיל בנתיים.. ואז הוא בא, ויעלושי נתנה לו את הטלפון שלה, כי רוית הייתה על הקו והוא דיבר איתה, כי היא לא יכלה להגיע (אגב, החלמה מהירה, רוית! ודברי איתי). ואז הם סיימו לראיין את אלי ובאו גם. ואז איל הודה לנו ששרנו לו באולפן..ונתתי לו את המתנה, שהיא בעצם ברכה, שאיירתי טיפה, וכתבתי במו ידי. ואתם עצבנתם אותי, כי היכולת אירגון שלכם שואפת לאפס..
לא עזרתם בכלווווום. אפילו הצעה אחת לא הייתה. היחידה שעזרה הייתה ליהי, שחשבה על סיומת נחמדה לברכה. מי שרוצה את נוסח הברכה שיגיד. וכן, כולכם מוזכרים שם, וזה בשמכם. בכל אופן הוא אמר שזה יותר טוב ממתנה (בגלל שורה ספציפית בברכה) ושלא נצטער שלא קנינו לו מתנה. אחכך הם ראיינו את איל, והיה ראיון מצחיק, שאני מקווה שהן יעלו לאינטרנט... כמו למשל: "מה המצב בינך לבין חברי הפאנל מאחורי הקלעים?" איל: "שונא אותם והם שונאים אותי. אנחנו משתדלים לא לדבר אחד עם השני יותר ממה שצריך והטקסט הכתוב, כי אנחנו יודעים שזה לא יגמר טוב. למרות שרצח עוד לא היה פה.." ו-"מה הדבר הכי מטורף שמעריצים עשו לך?" איל:*חושב המוןהמוןהמון* *צוחק* "לא יודע." ואז בסוף הראיון הוא חתם לליהי על תמונה משותפת שלהם, ואז על הגומי הלבן של האולסטאר שלה...ואז הוא אמר שזה הדבר הכי מטורף שמעריצים עשו לו... והוא היה באמת חמוד נורא נורא נורא והצטלמנו איתו, סאפיר ואני, ונראה לי גם ליהי לחוד.. ואני מתה לראות את התמונה.. ואחרכך מיטל וחברתה ראיינו אותנו ראיון מבדר לחלוטין, עם תשובות חולות נפש לגמרי, שהולכות להיות מוצגות בבצפר של מיטל...
למשל: "שאלה לא קשורה- מה דעתכם על חיים בחממה?" ואז התחלתי לפרט על התחממות גלובלית ואפקט החממה והחור באוזון, ושזה נגרם גם מגזים של כבשים, ושאסור להאכיל כבשים בפול אם יש לנו רצון עז להשאר בחיים בזמן הקרוב. ואחרכך עשיתי פתיח דרמטי של כתבת תחקיר מאולתרת על אולפני מימד, והצגתי בצורה עיתונאית למדי את הבניין התוכניות העיקריות שצולמו בו (רק דברים עם קיציס ופרידמן). היה ממש אדיר! ספיר ואני ישבנו עוד שעתיים אחרי זה בארקפה ונשפכנו מצחוק על כל מה שעברנו היום, והזמנתי קפה לטה, והיה שם איש קטן ומוזר בדלפק ששאל "לטה או לטה מקיאטו?" נשבעת ששמעתי את המוזיקת פתיחה של מרגול..
מצד שניף כל שניה הייתי בטוה שאני שומעת את אבא שלי/איל/טל/ליהי ואחרים.
בין אם תרצו ובין עם לא, אני כותבת מגילה! ויכולים להיות ספויילרים... היה מדהייייים! אוי אני עוברת לגור שם! לא איכפת לי. אני אשן על הספסלים המשופצים. טוב, הגענו בזמן לשם שינוי (