ואווו!!!!

ואווו!!!!

ואייי פורום גריין דיי לא שמתי לב אני מתפלא מתפוז כל יום ויום אני חולה על גריין דיי היכרתי אותם בערך לפני 7 שנים קיבלת את האלבום smoothed out sleepy hours ונדלקתי שמעתי את האלבום הזה בערך 100000 פעמים בלי הגזמה going to papapaluza ו paper lanterns שירים ענקים בעצם כל השירים שלהם גריין דיי הם הסיבה שהתחלתי לאהוב רוק לפני 6 שנים והסיבה שהתחלתי לנגן בילי ג'ו is god !

crazy monkey

New member
wellcome ../images/Emo8.gif

בילי ג'ו הוא לא רק good.. הוא גם soo damn cute מי אתה בן כמה ומאיפה?

BlueBeIl

New member
חחחח

מותק emo שולט

פיונרל שולטים אבל לפני פיונרל הכרתי את גרין דיי אני זוכר שלפני בערך 4 שנים היה לי איזה 50 סרטים שונים של גרין על המחשב 5 פוסטרים ,2 חולצות,ומדבקות של גרין מפוצצות על הגיטרה שלי אבל חוץ מגרין לא אהבתי את ז'אנר הפאנק מי יודע מה .... אמו זאת מוזיקה שבאה מהלב תאמיני לא אני מנגן ואני יודע מה זה

Sum41xGiRL

New member
קשה לי להודות בזה אבל:

אימו זה פאנק(פאנק פופ של בכיינים:_-( ) זה לא בא מהלב. פעם זה היה בא מהלב(בתקופה של להקת Rits of spirit,אם אתה מכיר)היום זה סתם להרוויח עוד דולרים. ברוטאל אסולט אמרו את זה יפה בשיר brutal assault - funeral for a trend כבר הרבה זמן אני חי בתהיה לגבי אותה הסטיה לזבל חסר טעם ובנאלי כמו הארדקור אמוציונאלי *כל יפיוף עם גיטרה אקוסטית, עם שירים על איזו כוסית ואיומים בהתאבדות יתקבל בהזדהות הקהל תמיד ממתין שימכרו לו עוד דמעות תנין הם איכשהו מוצאים כנות, בכל דבר מנותק מהמציאות מוזר שאיפה שהם רואים סבל, אני רואה רק זיוף וזבל די.. לבכיינות פאתטית! כן... להארדקור אנרגטי! זו דוגמא מושלמת של צביעות, לטעון על הרגש בלעדיות ואז להוריד את אותו המושג לרמה של עוד מותג אתם אוהבים להזיל דמעות? אני אתן לכם סיבות טובות מכות, דקירות וסטירות לחי יספקו לכם שעות של בכי הקהל תמיד ממתין שימכרו לו עוד דמעות תנין הם איכשהו מוצאים כנות, בכל דבר מנותק מהמציאות מוזר שאיפה שהם רואים סבל, אני רואה רק זיוף וזבל די.. לבכיינות פאתטית! כן... להארדקור אנרגטי! ("הערה: אל דאגה, "סקסיזם - לא בטירוף שלנו*)

יודע מה בואי נתפשר...

ראיתי אותך אומרת יפיוף עם גיטרה אקוסטית אבל ...סתכלי על הריפים של לוויה לחבר כל מי שמנגן על גיטרה יבין אני מנגן כבר 5 שנים ועדיין קשה לי לעשות את הריפים המשוגעים שלהם במיוחד את הסולו של כריס ב This years most open heartbreak אז המילים אולי מעצבנות ויכול להיות שבאות ממקום של כסף אבל עבודת הגיטרות מצויינת ולא רק בשירים של פיונרל גם boys night out ו hawthorne heigths משתמשים בריפים משוגעים.

Sum41xGiRL

New member
חח

ואתה יודע מה הבדל ביננו? מלבד זה שאתה בן 12 ואני בן 19? זה שאני כבר מנגן 7 שנים על גיטרה, ואתה לא... ותפלא את הריפים 'הקשים' של פיונרל פור א פרנד אני מנגן בכלות. עזוב שטויות ריפים של הראמונז הרבה יותר קשים...

Sum41xGiRL

New member
נ.ב-

תפסיק לזבל את השכל על הגיטרות שאני שומע(ופאנק זה גם אימו) אני לא שומע אותו בשביל הגיטרות. אני שומע אותו בשביל המסר..

טוב שמע ....

עזוב אני לא רוצה לרדת לרמה כזאת של קללות אבל אני מדבר יפה אז אתה יכול לדבר יפה לא יקרה שום דבר.. הקיצר נכון יש גם פאנק שהוא אמו death form above 1979 לדוגמה ...אבל הקיצר אמו משלב את כל הסגנונות...אני לא אומר שפאנק זה לא טוב אני חולה על פאנק לכן אני לא מבין למה אתה אומר כאילו אני "שונא" את זה... אני בן 17 עוד 6 חודשיים מתגייס. אני מנגן על גיטרה מגיל 11. ריפים של הראמונס?! למדתי כמעט את כל השירים שלהם ב 5 דקות.. אני לא מלכלך על היכולות שלך או משהו פשוט נכון אחרי 7 שנים זה נראה קל לנגן את פיונרל אני בטוח בזה שזה קל לנגן את הכול אבל ריפים של הראמונס? קום און תנסה ללמוד את כל האלבום של פיונרל 4 ways to scream your name ותגלה שזה עבודה לא כל כך קלה כמו שאתה חושב...

ADCMAN

New member
אתה באמת מזבל יותר מדי תשכל...

הוא אמר לך כבר - לא מעניין אותו עד כמה פיונרל פור א פרנד מלודיים. הוא שומע פאנק בשביל המסר. והמסר שלהם עלוב. מנסים להוריד דמעות תנין. בשבילהם זה סבל, אני אגרום להם סיבה מספקת:מכות,דקירות,סטירות לחי יגרמו להם שעות של בכי אגב, אל תתגייס לצה"ל

לא להתגייס מאוחר מדי :)

יש כבר תאריך גיוס כרגע לשלד"ג עברתי יום סיירות וגיבוש בספטמבר .. אם לא אז דובדבן ... ועזוב יודע מה פיונרל חרא להקה... K

ADCMAN

New member
טיפש!!

לך לקב"ן. תגיד לו: "אדוני, לא הייתי כנה, אני לא מסתדר עם אנשים אחרים, ולפעמים בבוקר אני קם וחושב שאני סוס.., אני גם נורא דיכואני, אני חוטף ורידים..." תתחיל לזבל לו תשכל

באמת שצריך להתייחס?

אני כאילו לא מבין מה אתה מנסה לאמר....?,לא מסתדר עם אנשים אחרים?,ולמה זה אתה מכיר אותי?,בעע ואני לא חוטף :) ורידים איך אפשר לחטוף ורידים?,ודבר אחרון אפשר לשאול לאן אתה הולך בצבא?

ADCMAN

New member
אם אני לא אצליח לקבל 21 נפשי

אני בטח אהיה ג'ובניק בקיריה..

למעלה