ואוו!! סיימתי עכשיו את העונה הראשונה

hodaya0r

New member
ואוו!! סיימתי עכשיו את העונה הראשונה../images/Emo256.gif

אממ קודם כל קוראים לי הודיה, אני בת 18 וזו הפעם הראשונה שאני נכנסת לפורום כי רק עכשיו סיימתי לראות את העונה... פשוט מ-ד-ה-י-מ-ה-! אין לי מילים ועכשיו עם קצת ספויילרים...
פרק הסיום היה מדהים!!! האמת, בסצינה שאלאנה ואבא שלה היו במטבח היה קטע שהראו את הסכינים ועשו עליהם פוקוס וחשבתי שהולך להיות שם משהו מעניין אבל עדיין לא האמנתי שאלאנה תעשה לו משהו עד שקלטתי שזו קתרין... זה היה מדהים!! איזו סצינת סיום
דיימון
גם אין לי מילים... כל העונה אהבתי אותו ואת המלחמות הקטנות שלו עם כולם ובפרק סיום עוד יותר... הוא כזה חתיך והורס!! (כן, אני מרשה לעצמי להיות פאקצה קטנה...
) מחכה לראות מה יהיה איתו בהמשך.. וראיתי טריילרים לעונה השנייה וזה נראה שהיא הולכת להיות טובה!! כל החזרה של קתרין תסבך את הכל בצורה מטורפת ויהיה מעניין
נראה לי היא הולכת לשגע שם את כולם שלא יצליחו להבחין מתי זו היא ומתי זו באמת אלאנה רק השנייה סיימתי ואני כבר כ"כ מחכה

hodaya96

New member
מזל טוב!

מילה במילה מה שאת רשמת (כן, כולל הפאקרצהXDD) חח לשניה חשבתי שאני רשמתי את זה
אני הודיה בת 14 מיהוד.. (יש לך שם יפה:p) השתלבות נעימה ומהירה!

hodaya0r

New member
../images/Emo58.gifבקשר לג'ון...

לא סיימת לראות את העונה? כי בסוף מתברר שהוא אבא שלה
הוא הכניס את קתרין להיריון כשהיא הייתה נערה ומסרה אותה לאימוץ ולכן הוא אבא שלה.. ומבחינה טכנית הוא לא דוד שלה כי היא מאומצת

hodaya96

New member
אהה נכון../images/Emo122.gif

חח סיימתי לראות את העונה די מזמן אז שכחתי

morani871

New member
יש לך טעות../images/Emo58.gif

לא הגיוני שג'ון הכניס את קת'רין להריון, כי ערפדים לא יכולים להביא ילדים. ג'ון התאהב באיזבל שמסתבר שהיא צאצאית של קת'רין והוא הכניס אותה להריון ובגלל ששניהם היו נערים אחיו של ג'ון אימץ את התינוקת (אלנה) וכול התקופה הזו אלנה חשבה שג'ון הוא דוד שלה.

hodaya0r

New member
../images/Emo58.gifכן את צודקת, אני התבלבלתי.. כתבתי

קתרין במקום איזבל... אבל בכל מקרה מה שאמרתי על ג'ון- שהוא אבא שלה, זה נכון

hodaya0r

New member
חחחח תודה../images/Emo9.gif

גם לך יש שם מדהים, אני ממש אוהבת אותו
ושאלה על הפורום.. יש פה הרבה אנשים או שאנחנו בודדות כאן?

hodaya96

New member
חח יש פה עוד אנשים

בגלל שזה פורום חדש אז זה לא מוצף.. אבל יש פה עוד כמה אנשים:)

Tamara האחת

New member
שאלה על פרק הסיום../images/Emo58.gif

הסצנה שבה אלנה מנשקת את דיימון זו בעצם לא אלנה אלא קתרין? כי אמנם רואים אותה בסצנה הבאה עם ג'ון, אבל לא ברור לגמרי אם היא הגיחה רק אז, או שהיא שם עוד ממקודם. ואיך היא נכנסה לבית בלי הזמנה?!

morani871

New member
../images/Emo58.gifראית את הפרק האחרון?

דיימון נישק את קת'רין, למרות שהמסכן בכלל לא מודע לזה. דודה של אלנה הזמינה אותה פנימה, שקת'רין התנשקה עם דיימון, ג'נה פתחה את הדלת ותפסה אותם על חם ואמרה ל"אלנה" להיכנס לבית, כלומר, היא הזמינה אותה הביתה, וגם בקטע אחרי שקת'רין תקעה בג'ון סכין מראים את אלנה האמיתי מדברת בטלפון עם סטפן ואומרת לו שנעלמו לה הבגדים מהפסטיבל ואז נכנסת לבית שלה. בקיצור, קת'רין הגיעה בקטע עם דיימון.

morani871

New member
מזל טוב!!!

פרק באמת אדיר! כל הפרק הייתי עם פרצוף כזה...
כמעט כל סצנה הייתי בשוק.. ורוצה כבר שיגיע ה-9.9!!! וברוכה הבאה. אני מורן בת 22.

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה

אני איילת, בת 17 (כמעט 18, כמו שאני לא מפסיקה לומר...). נעים להכיר. שתהיה לך השתלבות נעימה!

../images/Emo60.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif

כייף לשמוע שהפרק האחרון השאיר את כולם פעורי פה ועם טעם של עוד.. זה בהחלט השאיר גם אותי.. אני לא יכולה לחכות שתתחיל כבר העונה השנייה!!!! שתהיה לך פה השתלבות מהירה ומהנה

למעלה