ואוו פורום צעירים חסרי מנוח..

blair manning

New member
ואוו פורום צעירים חסרי מנוח.. ../images/Emo47.gif

חברה אני חדשה פה, קבלו אותי במחיאות כפיים סוערות...!
וחוץ מזה יש לי 2 שאלות: א. מה נסגר עם הפורום הזה? תעוררו אותו!!! חפשו מנהל!!! ב. מתי פותחים פורום ללחיות את החיים עכשיו שגם להיפים יש פורום?! א-פ-ל-י-ה-!!! חולה עליכם!!!

ברוכה הבאה המשתתפת החדשה../images/Emo70.gif

ספרי קצת על עצמך, מי את ומה את?
ובקשר למנהל לא נראה לי שיש פה מישהו שמעוניין בג'וב. לא נורא, החיסרון היחיד שאי אפשר להעלות תמונות

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif ברוכה הבאה יקירתי! ../images/Emo24.gif

ובקשר להערתך הראשונה, הפורום ער ועוד יתעורר! אני אשמח להיות זה שיעשה זאת.

אתה חושק במשרה../images/Emo35.gif

נו אז קודם כל בתור "שואף להיות מנהל" אתה צריך לברך אותה כמו שצריך, זה הכלל הראשון
מה בדבר כוס
משובח
ואולי הגברת בכלל מעוניינת ב-
טרייה ועסיסית
צריך לקבל אורחים כמו שצריך
עכשיו: יש לך בכלל בננה להציע לה, או שהיא רקובה

blair manning

New member
לדלק הסיירים ../images/Emo47.gif

זאת היתה בדיחה!!! אני לא חדשה ולא בטיח והם כבר מכירים אותי מפורום אופרות, ואני כאן גם בין ההודעות הראשונות... לא בעיה לראות, כך שלא נורא שלא בירכו אותי וחוץ מזה: החיסרון היחידי באין מנהל זה שאי אפשר להעלות תמונות?! איך אפשר בלי להעלות תמונות אני מתה!!! וחוץ מזה צריך גלריות סקרים וכו', חייבים מנהל!!!

דלק הסיירים מתנצל ../images/Emo52.gif

פשוט מעולם לא נתקלתי בשם שלך, כנראה הייתי צריך להסתכל יותר טוב. אבל רגע, את מכירה אותם מפורום אופרות? אני שונא אופרות! הזמרות השמנות הנוראיות האלה, זה פשוט עושה חור במוח
אבל לי יש כמה חברים מפורום ג'אז, אני יכול להביא אותם לכאן אם תרצי

Charmed24

New member
מי זאת בלייר מנינג הזאת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

בטח שאת חדשה
בחיים לא ראיתי אותך
יפיתוש, מתי את חוזרת ובגדול

יפית../images/Emo70.gif

א. יש לי חתימה "my funny valentine"
ב. באמת חוצפה שאין פורום ללחיות. הרי ליפים לא היה אמור להיות פורום, זה לא כלול בעסקה עם ערוץ 3, אבל די ברור למה פתחו. בכל מקרה, מן הראוי שיפתחו גם ללחיות. בואי נלחץ עליהם
ג.יפית

blair manning

New member
בוא נעשה עסקה כזו ../images/Emo47.gif

אתה פותח לי פורום לחיות וכשאני אחזור באופן מלא אני יבוא לעשות שמייח בפורום, איך אני?! אני לא יכולה לבקש לנהל פורומים שאין לי אינטרנט, ועם כל הלכלוכים שלי במשוב על הנהלת הפורומים לא נראה שגדולים סיכויי להיות מנהלת פורום בתפוז...

למעלה