ואוו...
איזה פרק של טיפול...

ואוו...../images/Emo2.gif איזה פרק של טיפול...

האמת, פעם ראשונה שאני נהנית לראות את הפרק של מיכאל ואורנה... היה מדהים, בעיקר הסוף. סוף סוף אסי הצליח לחדור קצת מתחת למעטה שלהם... זה היה כיף לראות!!

adimer

New member
הם, מה שנקרא

"מפחדים מאינטימיות" בעגה המקצועית ......

טיבריום

New member
דווקא את הטיפולים שלהם אני הכי אוהב

הדיאולוגים שלהם מאוד אותנטיים והמשחק מצויין. אלה שדווקא היום מצאתי סתירה מסויימת בדינמיקה שלהם, לפי איך שאני ראיתי זאת, כל אחד נמשך לתכונות של השני , מיכאל נמשך ל"סנוביות" של אורנה והיא נמשכת לכוחניות שלו, וכשראובן העלה את התאוריה על כך שאורנה בחרה במיכאל כדי שה"לוזריות" (מפסידנות :) ) שלו תוכל לשים אותה מאליו זה קצת מחבל בגישה לפייה היא תופסת את הכוחנות שלו כתכונה מושכת...

adimer

New member
לא סתירה

הכוחנות של מיכאל היא מסווה לפגיעות שלו. מעבר לכך, מתחת לתכונות החיוביות שלו מסתתרות התכונות השליליות שהן הסיבה היותר עמוקה לחיבור ביניהם: ערך עצמי נמוך, "לוזריות" וכו. אורנה משליכה את זה על מיכאל כדי לא לפגוש את עצמה שם. זה מבוסס על תיאורית האימאגו שייסד ד"ר הרוויל הנדריקס ומשמשת היום כתיאוריה בסיסית בטיפול בזוגות.

טיבריום

New member
לא התייחסת לנקודה

בסופו של דבר, אורנה נמשכת לכוחנות של מיכאל, אם היא מזהה אותה כחולשה אז היא לא יכולה להוסיף ולהמשך עליה

shalva5

New member
איזה פרק מעולה !!!

אני פשוט מתמוגג כל ערב מול המסך. פרק ממש ממש מעולה. בסוף הפרק מצאתי את עצמי משוחח עם זוגתי שאולי נלך לטיפול זוגי. היא אמרה שהזוגיות שלנו היא מאוד טובה ואין סיבה. הצעתי לה שנדמיין שראובן כאן ונדבר עליו. ובתוך חמש דקות כל אחד ואחת פתח במולוג כואב ומרגש על הרגשות שלו בזוגיות שלנו.

שרונסקי

New member
איזה יופי של סיפור סיפרת,

נראה לי הרבה יותר טוב מאשר ללכת לטיפול, (כשהמצב סביר), לעשות עבודה עצמית-זוגית רק שווה להמשיך את זה, אתה יודע... לא משהו חד פעמי

למעלה