ואוו !

ואוו !

שמי ענת, אני אמא לתומר בן שנה ושמונה חודשים ואני מאד מאד מצטערת שגיליתי את הפורום המקסים והחשוב הזה רק עכשיו. מאחר והילד שלי(לא יודעת איך זה אצל אחרים) נולד ללא חוברת הוראות מצורפת , יצא לי לעמוד נבוכה ומלאה שאלות במצבים רבים.אני בטוחה שאילו ידעתי עליכם לפני כן רוב השאלות היו נענות.

כל הילדים נולדים עם חוברת הוראות ../images/Emo8.gif

רק אצלך, המיילדת בטח לקחה אותה..... וברצינות - לא אין חוברת כזו, כל אחד כותב אותה לבד. בעיה נוסםת היא שחוברת אחת לא מתאימה לשני ילדים, כך שעם כל ילד כותבים חוברת חדשה ומיוחדת רק לא. נשמח לשמוע על החוברת שאת כבר כתבת, ולספר לך על החוברת שנחנו כותבים...

אנחנו עדיין מחפשים את החוברת...

ובינתיים נעזרים רבות בפורום הזה. אז ברוכה הבאה לביתנו הקט והרי אף פעם לא מאוחר מדי...

קרן*~

New member
ברוכה הבאה ענת ../images/Emo39.gif

חוברת הוראות? מי שהיה אומר לי לפני כמה שנים... שבין הרגליים שלי ירוצו הרבה ילדים... הייתי בטח צוחקת... ספק אם הייתי שותקת... אך....מאז ועד היום... הכל השתנה כמו בחלום... אני את החוברת שלי עוד אכתוב... קישקושים, ציחקוקים ועיניינים רציניים לרוב... כל כך הרבה פה אפשר לילמוד... אז
וכמובן אם תיצטרכי
אנחנו פה...

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני בטוחה שתמצאי פה מספיק עצות ורעיונות עד שהחוברת שלך תהיה עמוסה

anat30g

New member
ולא רק זה - גם אי אפשר להחזיר

או להוציא את הסוללות כשהצריך....

אמיר.

New member
הפסיקו להדפיס את החוברת

בגלל תלונות הורים... אמנם אין חוברת כזו - אבל יש כל מיני ספרי עזר חביבים בשוק... כדאי אפילו שלשה כדי שאפשר יהיה לעמת אותם ולפסוק לפי הרוב..

zimes

New member
הגישה שלנו דומה

קוראים כמה שיותר, מבינים שהספרים נועדו לבלבל, ומחליטים לפי השכל הישר של ההורים של הילדים שלי.

רותי&ע

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

לא רק ששכחו לתת לי את החוברת אלא אפילו לא נתנו תקופת נסיון של 30 יום
את מוזמנת להתפקד עם תאריך הלידה של תומר. את רשימת ימי ההולדת של ילדי הפורום תוכלי למצוא במאמרים בראש העמוד.

למעלה