ואולי,הכל מעולם לא היה?

חזיר בר

New member
ואולי,הכל מעולם לא היה?

חשבתי פעם ומה אם כל הדברים שכביכול היו לפני שנולדנו בכלל לא היו. בואו נצא מנקודת הנחה שהדברים שאנחנו רואים עכשיו זאת המציאות. אבל מי מבטיח לנו שמה שהיה קודם זה לא סיפור מצוץ מאצבע, זיופים אדירים וגדולי מימדים. אולי בכלל לא לא הטילו את פצצת האטום על הירושימה אולי מלחמת ששת הימים לא התקיימה (הלוואי וזה היה נכון...) אולי האימפריה הרומית זאת המצאה שאמא שלי שותפה למזימת ההמצאה שלה ובטהובן בכלל לא חי מעולם. אולי?

IC4

New member
אכן אני מכיר נשא מתיש זה ../images/Emo13.gif

הכל קרה כל כך מזמן כל כך מפוקפק בכלל, BWP אמר לי שהיתה פעם תרבות שלמה של אנושות שנעלמה לה יום אחד אף אחד לא יודע מה קרה. לפני כמאה אלף שנה. ופעם מישהי אמרה לי ששמה לב לתכנית בערוץ המדע שמנסה לעורר את השאלה האם אנחנו אכן חיים בשנה שאנחנו חושבים שאנחנו ? ולפי רישומים מסוימים אנחנו עכשיו במאה העשירית בכלל (איזה מילניום איזה בטיח)

hsotrt

New member
יש משפט מתאים לזה...

"יש תיאוריות שגורסות שאחרי שהעולם יתפוצץ, יבואו אנשים ויהרסו הכל מחדש ויש תיאוריות הגורסות שזה כבר קרה!" יפה הא??

hsotrt

New member
ויש עוד אחת...

ישנה תאוריה הגורסת כי אם אי פעם יגלה מישהו לשם מה בדיוק נועד היקום ומדוע הוא נמצא כאן,ייעלם היקום כהרף עין ויוחלף במשהו מוזר ובלתח-מובן עוד יותר. ישנה תאוריה אחרת הגורסת כי כל זה כבר קרה...

חשבתם על זה שאולי...

לא קורה שום דבר מחוץ לחדר בו אנחנו נמצאים? אולי כאשר אנחנו במטבח אז בסלון שוםם דבר לא באמת זז...למעשה חדר נעלם ברגע שאנחנו יוצאים ממנו ונשמאים רק הקולות כדי שנחשוב שמשהו קורה. כאשר אנחנו מסתובבים וגבינו כלפי השעון...הוא זז ? או שהוא רק מחשב כמה זמן עבר עד שהסתכלנו עליו בשנית ומשנה את עצמו בהתאם...

חזיר בר

New member
במסע בין כוכבים - הדור הבא

יש חדר הולגרמה שמתאר את החיים האמיתים אחד לאחד אם רוצים. בפרקים הועלה לא אחת כל מיני בעיות של תפיסת העולם של האנשים בחדר ההולגרמה (יצירי המחשב),ושל האנשים שנכנסים לשם. זה מאוד דומה למה שדיברת עליו

למעלה