ילדת הסוכר המרחף
New member
"ואולי זה כבר לכל החיים, להיות לבד."
אולי זה הרושם שנוצר בי, אולי זו האמת, אבל נוצר בי הרושם שהפורום כמעט לחלוטין מתחלק לאנשים שמגדירים עצמם א-מיניים וגם א-רומנטיים, ולאנשים שמתלבטים ולא בטוחים בכלל בא-מיניותם. אה, ולאנשים שמחפשים בן/בת-זוג והם בני 30+
פשוט לאחרונה יושבות לי המון מחשבות בראש לגבי קשרים, נושא שבאופן מפתיע כמעט ולא עולה בפורום [או שהצלחתי לפספס? אם עלה, אז רק לרגע ורק לגבי הסברים לקשרי-עבר כושלים]. אז לא הייתי בטוחה אם להעלות את זה או לא. בכל מקרה, אני מרגישה לאחרונה כאילו קשר זה דבר ברצינות בלתי אפשרי. כאילו כל קשר א-מיני שיכול להיות הוא בגדר פשרה רצינית, כי זה לא ~באמת~ ריאלי למצוא אהבה כשהסטטיסטיקה כל כך לא אוהדת [כידוע, 1% מהאוכלוסיה. ואני מאמינה שגם הרבה לא יודעים את זה על עצמם בגלל חוסר מודעות, אז סביר שהאופציות אפילו פחותות]. לאחרונה ניסיתי באמת לחשוב על רגעים תיאורטיים בעתיד. קרו כבר כמה מקרים במהלך השנה+ שאני כותבת פה בהם פנו אליי אנשים [פעמיים-שלוש] מהפורום ונדמה היה לי שהם מתחילים איתי. ושמתי לב שבכל סיטואציה כזו, אני כבר מנסה בתוך עצמי להתעלם מהעובדה שאני ממש לא מחבבת את בן האדם איתו אני מדברת, כי מאיפה יש לי את הזכות לברור, עד שא-מיני אולי מתעניין בי! ...זה פשוט לא עובד. התסכול הזה יכול להוציא בן-אדם מדעתו. הפשרות. כדי לא להישאר לנצח לבד אאלץ להתפשר לא משנה מה? בין אם זה באישיות של בן האדם [בקשר א-מיני], ובין אם זה בקשר [בקשר מיני]? לאחרונה גם הרבה אנשים שיוצא לי לספר להם לראשונה על עניין הא-מיניות מניחים שטוב, לא נורא, אז פשוט לא תהיה תשוקה גדולה ביחסים שלי. כאילו זה בכלל לא מכשול בעיניהם, כאילו אני יכולה לקיים יחסי מין והכל כרגיל, פשוט הנאה גדולה אני לא מפיקה מזה. איך אני מסבירה שזה לא ככה? ובכלל, איך אני ~יודעת~ שזה לא ככה? אולי זה באמת העניין? אולי צריך להגיע לסיטואציה כזו עם מישהו אכפתי מספיק כדי לדעת מתי לומר לו "די, את זה אני לא יכולה". לבדוק את הגבולות. אבל מה אני חושבת, אין בן אדם מספיק פסיכי שיעשה את זה. שיכנס לכאלה יחסים מסובכים שהסבירות היא ששום דבר לא ייצא מהם. היה לי חלום חוזר כזה לפני כמה זמן. מצאתי את עצמי במערבולת של סצנות דומות מאוד אחת לשניה, בכולן אני במצב אינטימי כלשהו עם מישהו [לרוב נשיקה]. [אנשים שלא קיימים בחיים שלי. האמת שבכלל לא ראיתי את הפרצופים של המדוברים.] וכל פעם מצאתי את עצמי מתרחקת ואומרת "אבל אתה יודע שזה לא יילך, אף פעם." כל פעם התרחקתי לאט יותר ויותר, מתקרבת לדלת לאט יותר, מנסה להשתהות בחדר. כמו מקווה שהפעם, האדם הזה כן יפנה אליי ויאמר לי לחזור ויאמר שהוא מוכן לקחת תיק כזה, שהוא מוכן לנסות, שאין לי מה לברוח כל כך מהר. אבל אף אחד לא פסיכי מספיק בשביל זה. כל פעם מחדש נותנים לי לעזוב את החדר ולהשאיר את כל התקוות שתליתי באנשים האלה מאחור. סטיתי מהנושא. בעיקר רציתי להתרכז פה בשני נושאים [והאמת שגם באחד שלישי, אבל אעלה אותו כבר בפעם אחרת, כי ההודעה הזו הופכת להיות הרבה יותר מידי ארוכה]: ~ האם יכול, ריאלית, להתקיים קשר א-מיני נטול פשרות גדולות מידי? [ז"א, פשרות יש בכל קשר שהוא, זוגי או לא זוגי, מיני או א-מיני. אבל הכוונה היא לפשרות רציניות ומשמעותיות לגבי אופי הקשר.] אם מדובר במחשבה המנחה של "גם ככה לא אמצא אף אחד, אז למה לא הוא?" עם דחיקת המחשבות האמיתיות של אני-לא-באמת-מחבבת-אותו. ובנוסף, אם מדובר במצב בו ארצה לסיים קשר. הלוא שגם אז המחשבה המנחה וודאי תהיה "אבל איפה אמצא עוד מישהו מלבדו?" והרי שכך הוספנו שבועות עד חודשים לקשר שלא צריך להמשיך להתקיים, רק כי בטח-אין-מוצא-אחר. ~ האם בעצם הגבולות שלנו רחוקים יותר ממה שאנחנו מתארים? האם לא כל האנשים צודקים כשהם אומרים שלא ניסינו מספיק, או שניסינו עם האדם הלא-נכון? או שמא מובן מאליו שהגבולות שלנו קיימים ועומדים היכן שהצבנו אותם, כפי שלא יצופה מאדם סטרייט לקיים קשר עם בן-מינו, בהבנה מוחלטת שקשר זה לא יתקיים בגלל חוסר משיכה?
אולי זה הרושם שנוצר בי, אולי זו האמת, אבל נוצר בי הרושם שהפורום כמעט לחלוטין מתחלק לאנשים שמגדירים עצמם א-מיניים וגם א-רומנטיים, ולאנשים שמתלבטים ולא בטוחים בכלל בא-מיניותם. אה, ולאנשים שמחפשים בן/בת-זוג והם בני 30+