ואולי לעולם לא....

d a r k b l u e

New member
ואולי לעולם לא....

כל כך הרבה מחשבות רצות כל היום בראש יותר מדי רגשות מציפים לי את הלב הולכת הלוך ושוב בין שני עולמות נפרדים איך אדע מה לבחור,אין באופק תשובה האחד בעולם משלו מחכה לי שאבוא ואותו לא אבחר אבל זה לא בגללו כי את בעולם האחר ובך לא אוכל לבחור ורק אותך רוצה והכל אז הופך שחור ואולי לעולם לא אומר לך ואולי לעולם לא תדעי מה שהיה לי לומר לך לעולם ישאר בליבי ואולי לעולם לא אהיה איתך ואולי אושר לא אדע כמה כואב לי לרצות אותך מבלי לומר לך מילה...

מורן א

New member
אולי

לפעמים קשה הבחירה, אבל נראה, כפי שמתגלה בסוף, שיודעת, ובטוחה בבחירתו של הלב. כל החיים הם "אולי", אלא אם חזקים מספיק בשביל לבחור. מורן

f r a n

New member
ואולי הבחירה היא מהות חיינו...

d a r k b l u e את מתלבטת בינו לבינה ... ונדמה שעל-פי מה שכתבת, שניהם לא אופציה ממשית... לפיכך נדמה, כי הבחירה לא עולה על הפרק כלל. ואולי... הבחירה שלך, עד כמה שזה נשמע מוזר...היא דווקא: "לרצות אותך מבלי לומר לך מילה... " אין ספק שהבחירה היא מהות חיינו, ובחיינו אנו עושים בחירות לרוב... לעיתים מצליחים יפה ולעיתים פחות... עם השנים לומדים לבחור נכון יותר, אז איך זה שממרום 39 שנותיי---איניני יודעת לבחור????

גוזלה

New member
כי אולי הבחירה שלך, היא...

לא לבחור....?? ואולי, פשוט, למרות כל הנסיון שקיים, בכל פעם הבחירה תלויה בכל כך הרבה גורמים, שגם כל הנסיון שבעולם, גורם לחשוב המון המון המון-- לתהות עד אינסוף... ולא לדעת מה לבחור... בכל מקרה, אני בטוחה שבסופו של דבר, כל בחירה מתרחשת לטובה....!!! גם אם היא נועדה רק כדי לדעת שטעינו.... אני מנסה לדגול בבחירה של ההליכה בעקבות הלב, מצד אחד, ומצד שני יודעת שלא תמיד זה אפשרי....==> זה מה שהופך את הבחירה למורכבת ולא פשוטה כלל!!!!!!!

f r a n

New member
שוב ההליכה בעקבות הלב...

פשוטה היא לא, תמיד נכונה? גם לא! אז מה שנותר הוא... לא לבחור... [וגם זה סוג של בחירה ...] לאל פתרונים

גוזלה

New member
בחירה.... לא פשוטה היא, מסכימה איתך

לחלוטין...!!! אולי יש איפושהו, עמוק במקורות קשר בין השורש ב.ח.ר, לשורש ב.ר.ח-- כי לפעמים הבחירות הן בריחות.... ההחלטה לא לבחור, מאוד הגיונית, שכן הבחירה מורכבת....!!!!!!! לבחור בלא לבחור-- זה נפלא!!!!

d a r k b l u e

New member
הבעיה היא....

הבעיה היא שאני רוצה לבחור בה,הלוואי ויכולתי לבחור בה מאלף ואחת סיבות אסור לי לבחור בה. כי היא לא יודעת שאני רוצה בה בתור התחלה כי יש לה מישהו בתור דבר שני ואותו אני לא רוצה (למרות שהוא מאוד רוצה בי) כי הוא לא היא... ואני כאילו תקועה בין לרצות אותה ללא היכולת האמיתית לקבל אותה לבין לבחור אותו כי הוא מה שיש-מה שלא ממש בא לי לעשות....

למעלה