ואולי פה אצליח למצוא תשובה לשאלתי..

Badolinna

New member
ואולי פה אצליח למצוא תשובה לשאלתי..

שלום לכולם, חדשה פה ואשמח לשמוע דעה... חבר שלי ואני נפרדנו לפני שבועיים...זמן קצר לכל הדעות. הסכמנו שנשאר ידידים, ואין לי בעיה עם זה בכלל אני אפילו אשמח אבל בכל זאת אי אפשר כ"כ מהר להתעלם מזה שהיינו יחד שנה ונפרדנו. אנחנו מתכתבים בפלא' כל יום-יומיים על עניינים שבשגרה, ואתמול ניפגשנו כדי שאוכל למסור לו מתנה ליום הולדת של אחיו. ציפיתי שתהיה קצת מבוכה באויר, או משהו בסגנון ומה שקיבלתי זה יחס נפלא כאילו מעולם לא קרה כלום... ולא במובן הזה שכאילו אנחנו עדיין ביחד אלא כאילו אנחנו חברים הכי טובים שמעולם לא היו בזוגיות. אפילו שאל מתי נפגשים ולא הבין למה אני לא רוצה לבוא למסיבת יום ההולדת של האח... ואני ממש מצטערת, אני לא ממש מצליחה להבין את זה... איך כ"כ מהר אפשר להתנהג כאילו כלום לא קרה??? למישהו יש דעה בנושא??

Badolinna

New member
הבעיה היא...

שהוא כן אמר לי תמיד מה הוא מרגיש, שקשה לו וכו'... אולי יש הבדל כשפתאום זה היה פנים מול פנים, אולי הוא לא רצה להפוך את זה לפגישת דכאון...אבל...לא יודעת... הוא פשוט היה כ"כ "רגיל". כ"כ לא היה נראה עליו שנפרדנו רק לפני שבועיים.. והשאלה הזו של "מתי נפגשים" הייתה כ"כ מוזרה... בכל אופן - המון תודה על התגובה

לדעתי העניין הוא כזה-

בנאדם יכול להראות ולהגיד לך את כל מה שהוא מרגיש, כל עוד אין אף אחד בסביבה, אם יש עוד בנאדם(אפילו אם הוא לא מכיר אותו) הוא יתנהג כאילו הכול כרגיל.

זה כי

אתם חייתם ביחד המון זמן... ואתם די קשורים אחד לשני. זאת בעיה סתם פתאם להתנתק ולא להתייחס בצורה קרובה למישהי שהייתה מאד קרובה אליך.

the redbull

New member
לדעתי הבעיה נעוצה בהבדל

שביניכם את בתור אישה מסתכלת על הדברים בצורה רגשנית יותר! מבחינתך הפרידה משמעותית מאוד ולא ניתן להתייחס לחיים שאחרי בקלות דעת שכזו. הוא לעומת זאת קודם כל אדם אחר ושנית גבר. בתור אדם אחר זכותו להרגיש אחרת ובכלל לדעתי מהיכרות אישית עם הנושא הוא אדם קשה בכל הנוגע לרגשות כלפי האוהבים אותו וחמים יותר כלפי אנשים שהוא מכיר מעט מאוד. ולגבי היותו גבר זה מאלץ אותו להיות קשוח יותר ממך ולפיכך הוא לא מרשה לעצמו להתפרץ בפנייך ולהגיד שקשה לו בלעדייך למרות שלדעתי השיחה הקצרה שלכם היתה בנושא הזה (לפחות ברמיזה) למרות שבמקום להקשיב התעסקת בלבדוק מאיפה האטימות רגשות הזו. הוא מביע את עצמו אחרת, תני לו לבטא את עצמו ותקשיבי למה שהגוף והלב אומרים לך. (אחרי שנה את אמורה לקרוא אותו כמו ספר פתוח לא?) מקווה שעזרתי לך להבין אותו או לפחות הסיטואציה שקרתה.

מאיטשוק

New member
ברוכים הבאים

ללא מובנים...הרי עוד לא הכרת אותם??? הם כאלה לא מובנים וחושבים שכולם ילכו אחריהם ויחשבו כמוהם(לא שאנחנו יותר טובות),אבל לדעתי תשחקי את המשחק שלו ואז תפתיעי אותו עם איזה מישהו וזה ישבית אותו...זה כ''כ יעקוץ אותו

apl

New member
בגלל "העקיצה" הזו שכתבת עליה בסוף..

(נראה לי).

מאיטשוק

New member
מצטערת ממי

לא התכוונתי לפגוע באף אחד אלה הם כללים פשוטים כדי להחזיר אתכם אלינו או שתקנאו קצת...כנ''ל גם לגביכם,גם אתם עושים אותו דבר....

זה מגעיל וזה דופק קשרים

במיוחד כשאתה בקשר ארוך ואתה מכיר מישהי ועושים שטויות אחד לשני. זה ילדותי מה לעשות...

ilana4ka

New member
אממ חייבת

להסכים...זה אכן ילדותי... אבל מיסטר מוניות אני חושבת שאתה האחרון שיכול לדבר על ילדותיות.. *אהמ* *אהמ* ... להזכיר לך את התקרית עם הבחורה שנפנפה אותך....

חחחחחחחחחח

שטויות היא הייתה יותר ילדותית ממני ואני בכלל לא מכיר אותה. אני מתכוון כשאתה כבר בקשר זה טיפשי.

למעלה