לא משנה איך אני כותבת, הספלינג צ׳קר של וורד תמיד יתקן אותיחנוקה?
כמה בלעתם? באיזה טעם? איך היה?
השנה אני מסתפקת בחג שקט. אז..
חג שקט לכולנו.
לא משנה איך אני כותבת, הספלינג צ׳קר של וורד תמיד יתקן אותי
חג שמח! נערכת לאירוח משפחה מורחבת מאוד, אני באמצע אירוע פסיכוטי, אבל כשאראה את כל הקטנים מתנפלים על מטבעות השוקולד אשכח את כל היסורים.
OMGחנוקה?
השנה אני מסתפקת בחג שקט. אז..
חג שקט לכולנו.
הפכת לחרדון סינַי?OMG
מראש מבקש סליחה על הראש הכחול שלי.
נחשבת אחת מ-30 השפות הקשות בעולם, מתוך למעלה מ-6,000 שפות שעודן מדוברות כיום, מה שממקם אותה במחצית האחוז העליונה של השפות מבחינת קושי. תבחרי 200 שפות אקראיות ובמקרה העברית תהיה ביניהן, סיכוי טוב שהיא השפה הקשה ביותר. אולי גם, וזאת רק תיאוריה, אבל מה אם הקושי של העברית, ועצם זה שאנחנו עדיין מתעקשים להשתמש בה, זה דבר שכאילו כמו מאמן את המוח, והדבר מהווה חלק מהגניוס היהודי?ואומרים שעברית קשה שפה?
לא יכולתי שלא לשים לב ששאלת את זה ביום השני לחג. לא היה יותר הגיוני לשאול זאת בסוף החג?חנוקה?
צטט נכון, כתוב: עיניים להם, ולא יראו אוזניים."עיניים להם, ולא יראו"
אני שמח שהחתימה שלי מצחיקה אותך. בפועל, מאחוריה מסתתר סיפור עצוב למדי-הטיפשות האנושית שלעולם אינה נגמרת. לא נושא לצחוק, אם תשאל אותי.צטט נכון, כתוב: עיניים להם, ולא יראו אוזניים.
נו ?אני שמח שהחתימה שלי מצחיקה אותך. בפועל, מאחוריה מסתתר סיפור עצוב למדי-הטיפשות האנושית שלעולם אינה נגמרת. לא נושא לצחוק, אם תשאל אותי.
לא.לא יכולתי שלא לשים לב ששאלת את זה ביום השני לחג. לא היה יותר הגיוני לשאול זאת בסוף החג?
מזל שאין תחרות זלילת סופגניות. הייתי מפסידה בגדול.קניתי 16 לכל המשפחה (משפחה של ארבע נפשות), אבל לא כולם רצו או עפו על כל הסופגניות וכל הסוגים, אז לא באמת כל אחד אכל ארבע. כל אחד אכל כמה שבא לו. מי שאכל הכי הרבה זה אני. אכלתי שמונה. ארבע מתוכן בפעם אחת, במקום, או אם נרצה, בתור, ארוחת הבוקר
באיזה טעם? כל מיני טעמים, לפי סוג הסופגנייה.
היה אחלה
לא ולא, המפסיד הוא זה שזולל את הזבל הזה.מזל שאין תחרות זלילת סופגניות. הייתי מפסידה בגדול.
עכשיו הבנתילא.
ביום השני המוח שלי עדיין היה צלול. אחרי היום השני הייתי חנוקה, וההיגיון טבע במאכלי החג.
אל תרגישי רע. אני גבר. מן הסתם יכול לאכול יותר. אין מה להשוותמזל שאין תחרות זלילת סופגניות. הייתי מפסידה בגדול.
למה רק 16?עכשיו הבנתי
אל תרגישי רע. אני גבר. מן הסתם יכול לאכול יותר. אין מה להשוות
לפרוטוקול יצויין שאלו היו סופגניות של רולדין ב-15 עד 18 שקל לאחת, הסופגניות הכי יקרות וטובות במדינה, ככה שבניגוד לנטען על-ידי מישהי מסוימת, זבל הן לא, זה מה שבטוח.
רק על אותה הערה של אותה גברת, בשנה הבאה אני קונה לכל המשפחה 32 סופגניות רולדין ומתוכן אני באופן אישי מתחייב לאכול מינימום של 16. אני בן זונה אם לא. זה כבר ילמד אותה לקח.
עוד יצויין לפרוטוקול עבור כל אלו המעדיפים לביבות על סופגניות, שגם לביבות זאת לא בדיוק פצצת בריאות, כפי מה שהוסבר על-ידי lemner40:
צפה בקובץ המצורף 122783
איך זה שאת פסח הפכו ל PASSOVER ואת חנוכה לא שינו?מסכנים אלה שישתמשו בהכי פשוט hanuka
למה לסבך אותם עם צלילים פרימיטיבים שאנשים תרבותיים משמיעים רק כשתקוע להם משהו בגרון והם מנסים להוציא אותו, והם לא עושים את זה בחברת בני תרבות אחרים, אלא הולכים לשירותים.
לקח לי כמה דקות להבין את התרגום, אני איטי כזה.PARKED 25-HOLIDAY
חנוכריסמסאיך זה שאת פסח הפכו ל PASSOVER ואת חנוכה לא שינו?
PARKED 25-HOLIDAY?
לא, לא, לא. חנוכריסמס זה הלחם(?) של שתי מילים, אחת בעברית ואחת בלועזית. מתאים רק כששני החגים נחגגים באותה עת, כמו השנה.חנוכריסמס
הטעות הזו- ברור לחטולין, מצאה חן בעיני. כנראה שאשתמש בה מדי פעם. אולי כשאגיב לאקדמיה המעצבנת שלא ראיתי שפסלה את הֶלְחֵם.ברור לחטולין.
הלחם - נדמה לי שטהרני העברית לא היו מחבבים זאת, חובבי הישראלית דווקא ישמחו בה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.