ואו ואו ואו....

CANDY MAN

New member
ואו ואו ואו....

בתור אחד שהתחיל להתעניין לאחרונה ביו אפ סי אני חייב לשאול לגלות מי זה הקימבו סלייס הזה? הוא פשוט מפלצת... מישהו יודע אם הוא הפסיד אי פעם? איפה הוא מתחרה?

favor

New member
אל תדאג, הוא יפסיד בקרוב

הוא לא לוחם מי יודע מה.

tiesto4

New member
הוא באמת לא כזה להיט

סך הכל הוא חדש בענייני הMMA עד היום הוא יותר מוכר בקרבות חצר תוכל לגלות על זה מידע ב youtube סך הכל, עדיין אין לו טכניקה, ולא כושר מה שיש לו זה כוח וזה שלעצמו לא מספיק מול מתחרים מנוסים

CANDY MAN

New member
שלא נדבר על זה שהוא פשוט מפחיד...

יש לו מבט בעיניים של תנו לי להרוג את היריב שלי וללכת הבייתה.. אולי זה הכל משחק אבל עדיין... ולא יודע בקשר לטכניקה אבל מבחינת כוח הוא פשוט רוצח..

doom23

New member
חחח

כן זה גם מה שאני חושב ההפסד קרוב מאד בקשר לקימבו מדובר במתאגרף רחוב שעשה את השם שלו בקרבות מול מתאגרפים אחרים ברחוב על כסף יש לו 6 ניצחונות והפסד אחד לשוטר בMMA לא מנוצח עדיין חפש ביו טיוב קימבו ויש שם את כל השמות

CANDY MAN

New member
ועוד שאלה אם כבר...

שחיפשתי קרבות ביו טיוב ראיתי שהיפנים אוהבים לקחת כל מיני מפלצות משונות אחד ממש שמן (כמו סומו) אחד 2 מטר ועשרים או משהו כזה (עם פנים של רוצח) ועוד אחד שנראה כמו עיסת שרירים אחת גדולה...איזה כושי אחד.. שכחתי את שמו.. היה לו קטע שם שפתאום מייק טייסון קם אליו (מה הוא קשור בכלל? הוא מתאגרף לא?) בכל מקרה... מי אלו כל הלוחמים האלו? ולמה לא מביאים גם אותם ליו אף סי כדי לגוון בלוחמים ולהכניס קצת צבע לעניין...

האחד שקם על טייסון היה בוב סאפ.

הבנאדם מתחרה במואי-טאי וב-MMA ומעוניין מאוד לפגוש את טייסון במסגרת כלשהי, סאפ טען אחרי קרב נגד קימו ב-K-1 USA שלא משנה לו איזה סוג קרב זה יהיה, בין אם MMA, איגרוף או מואי-טאי. באשר ללמה לא מביאים אנשים כאלו ל-UFC התשובה פשוטה, אין בארגון קבוצת משקל ללוחמים מעל ל-120 קילו, לפחות לא בימים אלו, קבוצת המשקל הכבד היא עד 120 קילו. הטענה "סמרטוטים" של ישעיהו לא צריכה התייחסות.

CANDY MAN

New member
למה לא לעשות משקל חופשי...

ולתת לכל מי שרוצה להוכיח את עצמו לנסות את מזלו... נראה לי שככה מגלים כוכבים חדשים... אפילו אריק זאבי הוציא מדליה באולימפיאדה במשקל חופשי... ברור שלא ייתנו לכל אחד אבל יש מספיק לוחמים שהוכיחו את עצמם ולא נלחמים בגלל סיבות שונות ומשונות...

favor

New member
מה?

אריק זאבי זכה במדליית ארד במשקל עד 100 ק"ג. למה אין משקל חופשי? כי ועדות האתלטיקה אוסרות על כך. ביפן אין איסור. וטוב שאסור, מה טוב בזה? שלוחם ששוקל 120 ק"ג יפגוש לוחם ששוקל 70 ק"ג? מחזיר את הספורט 15 שנה אחורה. למה שכוכבים חדשים יתגלו בטורנירים במשקלים חופשיים? דוקא טורנירי ה-TUF הם המצאה מושלמת לתגליות. אגב, איזה לוחמים הוכיחו את עצמם ולא נלחמים?

rooool

New member
אקיבונו, הונג מן צ'וי ובוב סאפ

אקיבונו (יליד הוואי אני מבקש), נחל כשלון צפוי בקיקבוקס. הונג מן צ'וי הקוריאני עדיין אחד הטובים ב-K-1 (אם אני לא טועה הוא יעדר כ-3 שנים בגלל שהתגייס לצבא הקוריאני) בוב סאפ אומנם נראה מפחיד, אבל בין נצחונות גדולים או הופעות מכובדות כמו מול נוגיירה יש לו הפסדים מגוכחים וסנטר מתפרק. בסך הכל האנשים האלו מביאים
ולא תמיד יותר מזה.

CANDY MAN

New member
ואיך Fedor Emelianenko לא ב UFC?!??

הם מחשיבים את עצמם לאירגון הכי טוב והכי איכותי אבל אחרי התעניינות קצרה אתה מבין שמלא לוחמים טובים פשוט לא שם מסיבות שונות...

אני ראיתי את אקבונו בקרב MMA נגד רויס גרייסי

|http://mixedmartialartvideos.com/2008/01/11/royce-gracie-vs-akebono-video-k-1-premium-dynamite-2004/|

favor

New member
נצל"ש 2- ההפסד היחיד של פידור

http://www.youtube.com/watch?v=DGJu_v3G93g&feature=related

למעלה