ואו! כמה זמן לא הייתי כאן...

lior297

New member
ואו! כמה זמן לא הייתי כאן...

חודש בערך... מה שלומכם? הכל טוב? אני רואה שהמצב עדיין רדום, מה חדש אצלי אתם שואלים? ובכן, הסקי רחוב הגיע, בהחלט מגניב, דורש הרבה אימון, וכרגע אין לי זמן ממש כי אני עובדת על איזה משהו שלא מותיר לי זמן... אז בהתחלה קשה בסקי רחוב, לעצור עוד לא הבנתי איך, סיבובים יוצאים טוב רק במהירות, ושיפוע גם עוזר... כרגע עוד לא מצאתי מקום לגלוש, אז אני עובדת על השרירים, חייבת לציין שזה טוב לזה, אני מרגישה כל חלק בגוף, בעיקר עם הסטיקים. בפעם הראשונה שיצאתי עם הסקי "בפומבי" עצרתי לי בדרך במכולת השכונתית, ומן הסתם קיבלתי הרבה נעיצות מבטים, אפילו כמה ילדים **גרים צעקו לי "חזרת משוויץ?" וזהו כרגע לחוויות, אין לי ממש הרבה.... בקשר למשלוח - זה הגיע תוך 15 יום, ודי דפקו אותי במכס, (מה שמזכיר לי שאני צריכה לתת צלצול כי לא אמורים לחייב מכס על זה...), 10% מכס, ו18%מע"מ... די מבאס לגלות את זה שבאים לקחת את החבילה... אוקיי, ולבעייתי כרגע... אני מחפשת נעל סקי, רוצה גם שתיהיה טובה, מחממת, ושתיראה טוב, עדיפות לצבע כחול או כתום, אבל דברים אחרים גם יתקבלו בברכה... אני חשבתי על הסלומון הזה
אם זה מה שאני חושבת שזה, זה יותר נעל ופחות קשיח? או שאני טועה? בכל אופן, איך הנעל? איפה אפשר להשיג בארץ? כמה צריכה לעלות? האם עדיף לי לחכות לחופשת סקי כדי לקנות (בתקווה שיהיה, מתי אגב בגרויות חורף יוצאות?), וברחוב לעשות עם מה שיש לי כרגע (של אמא), מה אתם אומרים? להיכנס לכאן, ללחוץ על boot ואז על דגם verse עוד שאלה, מה ההבדל בין כל הסדרה הזאת של verse מה זה בכלל verse? ואיך בוחרים נעל שתיהיה טובה??? תודה מראש, ותודה מיוחדת על מי שיענה על הכי הרבה שאלות, תודה אקסטרא אקסטרא לארג' למי שיענה על הכל, ובזאת אני מתחילה את התחרות של מי שעונה לי יותר.. סתם סתם, כל תשובה תתקבל בברכה. בתודה, ליאור.

lior297

New member
כמה פרטים ששכחתי...

אני גולשת ברמה טובה - טובה מאוד +... זה בטח רלוונטי לנעל לא? תודה.

alonaski

New member
טוב, אז בעניין הנעליים...

אני מעבירה את הנושא לעמיתי יאיר... או לכל אחד אחר פה!
כי בענייני ציוד... אני לא ממש הכתובת!
(אני מתמחה יותר בעצות על אתרי סקי ואיכות השירות...
ואיך מסתדרים בכל מקום...
= "מנהלות סקי" וכד'...
)

lior297

New member
סבבה, רק חבל שהפורום רדום,

ועד שהוא יראה... טוב נו אני אחכה.

yaircarel

New member
בואי נראה אם אני זוכר את כל השאלות

טוב אז לגבי נעליים יפות: הנורדיקה סופט לנשים פשוט נראות מ ה מ מ ו ת. פשוט הדבר הכי מדהים שראיתי. בנוסף לכל אומרים שהן ממש טובות לסקי וללא ספק נוחות מאוד. יש אותן בכל מיני צבעים והכי מגניב זה שיש להן מנגנון נעילה שמבוסס על חוט אחד שמושכים והנעל נסגרת. יש אותן בסקי פס ולפי דעתי שווה לקפוץ לראות אותן. לגבי מחירים אני מאמין שהחיסכון במחיר הוא זניח יחסית ליכולת לבוא ולהחליף אותן במקרה שהן לא מתאימות או משהו. מצד שני אם תקני באתר הסקי יש שם מתאימי נעליים מקצועיים אשר יוכלו להתאים לך את הנעל בול ואז תוכלי לנסות ישר לגלוש ולראות האם הן נוחות לך ומתאימות לרמת הגלישה שלך. ולחזור לחנות אם לא. מאידך המחיר יותר יקר. הכל מגיע לכמה כסף יש לך. ללא ספק הכי טוב זה לקנות באתר אבל זה גם הכי יקר. מה עוד שאלת? שכחתי כבר
וואלה לגבי הפורום. יש כבר בליפים פה ושם של התעוררות. הכל תלוי במזג האוויר והקרבה להגעת חוברות הסקי. בכל מקרה כבר הגענו לרמת פעילות של חודשיים בקיץ והכל בשבוע אחד
. בקרוב יתחילו תוכניות לרקום עור וגידים והקרירות תתחיל ללטף את פנינו ואז הסקי יהיה מחשבה יותר ריאלית (הלוואי). אגב יש לך תמונות שלך על הסקי קיץ? זה ממש שונה מהתחושה על רולרבליידס? טוב אני לא זוכר מה היה עוד אז אם פיספסתי משהו תגידי לי. ביי

lior297

New member
אמממ, אז...

אין לי מה לחכות לחו"ל כי ככה אני אפסיד זמן עם נעל נורמלית ברחוב, בעניין הבדיקה - אני יכולה לבדוק ברחוב ככה שאם בארץ יותר זול (תמיד חשבתי שיותר יקר, למרות שמחשבה שניה באמת באתרים יקר) אז עדיף לי כאן... אולי אני אבין גם מה אומרים לי. הנעלים של נורדיקה שאמרת עם השרוך - גם לסלומון יש כאלה לא? לא מה ששמתי בתמונה? ושוב בקשר למחיר, זה לא ממש עניין של תקציב, זה עניין של כמה עולה ואז אני צריכה לשקול את העניין, נעל טובה עולה בסביבות 1500-2000 או שפחות? תמונות של הסקי רחוב - מתי שיהיה זמן, כרגע אין לי זמן אפילו לעלות עליהם. ההבדל - קודם כל העניין שאתה עושה עם נעל סקי, ולא הנעל של הרולר, גם התחושה וה"קליק" שמכניסים את הנעל, כמובן שאין כיף מזה... עוד לא יצא לי להיות במדרון תלול וארוך, רק ברחוב שזה לא ממש ארוך, לעצור - בעיה קשה, כרגע כשאני חוזרת הביתה אני נעצרת במכונית. בכל מקרה, זה לא כמו רולר, רולר אני מרגישה יותר חופשיה, אין את המצב של "להישען קדימה", ועדיין זה לא אותו דבר, לא יודעת להסביר, אני צריכה עוד קצת זמן... תמונות אני מקווה בקרוב... יום טוב, ליאור.

RP9

New member
התאמת נעל

אם את גולשת ברמה מתקדמת, ספק אם סדרת Verse מתאימה לך, זו הסידרה הבסיסית ביותר של Salomon שמכוונת בעיקר לגולשים מתחילים עד בינוניים, כלומר הנעל יחסית "רכה" עם Flex נמוך, יותר נוחות וגמישות בכיפוף ופחות דיוק בהעברת התנועה מהרגל למגלשיים, לגולש מתקדם הדיוק אמור להיות חשוב. מלבד למתחילים הסידרה גם מתאימה לסגנון גלישה הקרוי "New School" המכוון לגולשים בפארקים ובמתקנים (משהו כמו Half pipe לסקיירים וכד'). כדי לענות גם לצרכי הגלישה שלך וגם לצורך האופנתי (אם משקיעים סכומים נכבדים למה באמת שהנעל לא תיהיה גם יפה), הייתי ממליץ לך לבחון את הסדרה "Ellipse" החדשה של Salomon שיותר מתאימה לגולשים מתקדמים וגם ניתן למצוא דגמים צבעוניים ואטרקטיבים לעין. דרך אגב בגל סדרות הנעליים של רב היצרנים באותה סידרה ככל שמספר הדגם גבוה כך הנעל מתאימה למתקדמים יותר, כך שאם בכל זאת תלכי על ה- Verse אז על ה- Verse 7 (אני חושב שזה הדגם הבכיר הסידרה) בנוסף אני מסכים עם יאיר שהנורדיקה הרכות (הסידרה ניקראת Smartech) נחשבות לשילוב מנצח - הן גם נוחות גם יפות וגם קיימים דגמים למתקדמים (צירפתי קישור לאתר) אלון

lior297

New member
סבבה, תודה, שאלה אחרונה...

טוב מבחינת המראה - הנורדיקה לוקחים ובגדול, הסלומון לא משהו... האם יש אותה בארץ? ואת הסלומון? מה הסדר גודל של המחירים בערך? מה יותר יקר? מה יותר טוב? אגב את הנורדיקה יש בעוד צבעים? תודה מראש, שנה טובה וחג שמח לכווווולם...!

RP9

New member
תשובה חלקית

בארץ, סקי פס מייבאים את נורדיקה (אני לא יודע אם בלעדית). אני לא יודע את המחירים אבל בשיחת טלפון או בקפיצה לחנות (ביד אליהו כמדומני) את יכולה לקבל את כל הפרטים, נדמה לי שמחיר הנעליים גבוה באופן יחסי לרב הדגמים של רוב היצרניות (אני מניח של- Tecnica יש דגמים יקרים יותר). הצבעים של הדגמים לנשים (W 12, W 10, W 8, שוב יותר גבוה מיועדת ליותר מתקדמים) הם בד"כ שילוב של כסף וכחול בהיר, נראה לי אטרקטיבי. בהצלחה, אלון

למעלה