ואו, כמות השטויות האנטי ישראליות

johnny d

New member
ואו, כמות השטויות האנטי ישראליות

שאני רואה ביפן מזעזעות.

זה הרבה יותר גזעני מהשטויות שאני רואה אצל חברים מערביים.

איזה שאלות כבר שאלו אתכם? איך אתם עונים?

אני שמח שאחרי שבוע שכל יום אישתי שואלת שאלות (אותי, חברים, מהגרים מהאולפן התל אביב למי שאינו עולה חדש) היא עדיין לא מבינה למה המטרה שלהם היא אנשים תמימים שנמצאים בישראל, (בלי קשר לדת מין לאום גיל וכו)

johnny d

New member
משעשע יותר לראות

את התגובות של יפנים שחיים בארץ, ללא קשר לדעתם בנושא מגיבים לשטויות שמפרסמים יפנים בפייסבוק.

והכי מצחיק אותי שמישהו מציג דיעה נגדית למה שמישהו פרסם, הם תמיד רושמים משהו בסגנון, תודה על המידע החדש שלא ידעתי מקודם...
כל יום אני רואה משהו בסגנון כבר כמה שבועות.

johnny d

New member
יש לך מזל

למדתי כל כך הרבה דברים שלא ידעתי ולמען האמת אני לא רוצה לדעת, בכל מקרה, אני סתם מוטש מהנושא.

delikat

New member
נתקלתי בזה מעט מאוד

דיברתי עם יפנית שלא שמעה על מה שקורה באזור, אבל זה לא התפתח לשיחה ארוכה מידי.

johnny d

New member
אני התיאשתי

אחרי שהסתובבתי בתל אביב והבנתי שיש ישראלים בורים מספיק על מנת לא להבין מה המצב ולמה אין פתרון פשוט.
איך אפשר לצפות מיפנים להבין.

סקר על המצב בארץ באתר יפני

אין לי יוזר אז אני לא יכול לראות את התוצאות של ההצבעה שם (בסגנון בעד מי אתם ישראל או הפלסטינים).
אבל לפי הטוקבקים אני לא בטוח שמצבינו טוב כפי שלכאורה הייתי מצפה.
http://www.japantoday.com/category/poll/view/do-you-support-israels-action-in-gaza-2
אם למישהו יש יוזר הוא יוכל להביא את התוצאות.

johnny d

New member
התגובות אינם של יפנים

ובכלל מעניין אותי למה התקשורת שם כל כך חד צדדית.
בארה"ב לדוגמה יש רשתות שונות שמביאות צדדים שונים, שזה גם לא ממש חדשות אובייקטיביות.

IchigoX3

New member
לא הגיוני

ביפן יש חוקה נוקשה מאוד לגבי מוסלמים.. לא ניראלי לי שיפנים יתמכו בעזה.
למיקרה ואתם רוצים לראות מקור: (וזה לא היחיד, יש עוד אלפים באינטרנט בכל שפה שתרצו)
http://www.israelilifeusa.com/in_the_world/3096
בקיצור, ניראלי שאיזה האקר תומך עזה פרץ למערכות של האתר הזה ועשה את הסקר, ועכשיו חברים שלו מגיבים בלי סוף
ומבלבלים את העולם. חחח אבל זאת רק השערה

למעלה