ואו.... מי זוכר אותי??:)

ניצ פטל

New member
ואו.... מי זוכר אותי??:)

מימי פורום המעריצים המצומצם של דניאל משנים עברו... אך היו ימים. יש פה עוד מישהו מישם או שכולם התחלפו?? אורלי, טל, מאיה, מיה, שירה, סטאר, יניב, רועי... מישהו עוד נשאר? חחחח נראה לי נוסטלגיה. אז גם אם לא, לכל המעריצים החדשים- אין ספק שדניאל אומן דגול!! אני בעד אלבום שלישי:) למרות שדניאל תמיד היה אומר: "מה, כבר נמאס לך מזה שאת רוצה עוד אחד??..." איזה איש:) שמחתי לקפוץ לביקור.

hilape

New member
../images/Emo24.gif היי מתוקונת

אחר צהריים טובים כפי שאת רואה אני עדיין כאן מגיחה מפעם לפעם לרגעים קטנים להתעדכן בנעשה אני מתרגשת מאוד כמו רבים אחרים כאן דניאל בקרוב כבר אבא לילד השלישי = האלבום איזה אבא נפלא עושה את מלאכתו בצורה הטובה ביותר כמה מוכשרים הילדים האלה שבהם הוא ברא חיים = השירים אז תודה רבה לך דניאל ... ולך ניצן היקרה גם אני התגעגעתי לכן אני שולחת לך את געגועי הרבים מקווה שנתראה באחת מהופעותיו של דניאל בסיבוב ההופעות המחודש מקווה מאוד שיהיה לי פנאי לכך אשמח אם תכתבי לי מייל ל[email protected] זמן רב לא דיברנו ואני רוצה לדעת מה איתך אז אחכה למייל שלך אוהבת

ניצ פטל

New member
מאמי שלי...:)

כמה התגעגעתי אלייך! אני כל כך שמחה על האלבום החדש!... מחכה בקוצר רוח לשמוע אותו. בקשר להופעות, אני באמת צריכה איזה הופעה של דניאל לזכר הימים הטובים:) נקווה שניפגש...!!! וב"ה אם יהיה לי זמן אני מבטיחה לשלוח איזה מייל. עוד חודשיים משתחררת!!! אז יהיה לי בטוח זמן:) לאב יו!:)

למעלה