זאב ז'בוטינסקי טען ששקט הוא רפש. כולם בסדר?
dory30 Well-known member 21/6/23 #3 נכתב ע"י סירוניטוש: חחח... אנשים עובדים... לחץ כדי להרחיב... סוד קטן, גם אני. אחת לשעה אני מפסיק את עבודת העריכה בהוצאת הספרים ומתקתק פה שטויות.
נכתב ע"י סירוניטוש: חחח... אנשים עובדים... לחץ כדי להרחיב... סוד קטן, גם אני. אחת לשעה אני מפסיק את עבודת העריכה בהוצאת הספרים ומתקתק פה שטויות.
dory30 Well-known member 23/6/23 #5 נכתב ע"י סירוניטוש: באיזו הוצאת ספרים אתה עובד? לחץ כדי להרחיב... דקל. היא הוצאה בינ"ל, שרוב פעילותה מאז 1998 מחוץ לישראל. היא פעילה מאז 1975, זה עסק משפחתי.
נכתב ע"י סירוניטוש: באיזו הוצאת ספרים אתה עובד? לחץ כדי להרחיב... דקל. היא הוצאה בינ"ל, שרוב פעילותה מאז 1998 מחוץ לישראל. היא פעילה מאז 1975, זה עסק משפחתי.
ס סירוניטוש Active member 24/6/23 #6 נכתב ע"י dory30: דקל. היא הוצאה בינ"ל, שרוב פעילותה מאז 1998 מחוץ לישראל. היא פעילה מאז 1975, זה עסק משפחתי. לחץ כדי להרחיב... אני לא מכירה את הוצאה הזו. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אשמח לקישור.
נכתב ע"י dory30: דקל. היא הוצאה בינ"ל, שרוב פעילותה מאז 1998 מחוץ לישראל. היא פעילה מאז 1975, זה עסק משפחתי. לחץ כדי להרחיב... אני לא מכירה את הוצאה הזו. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אשמח לקישור.
dory30 Well-known member 24/6/23 #7 נכתב ע"י סירוניטוש: אני לא מכירה את הוצאה הזו. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אשמח לקישור. לחץ כדי להרחיב... הקישור שבור. אשלח בקרוב בפרטי.
נכתב ע"י סירוניטוש: אני לא מכירה את הוצאה הזו. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. אשמח לקישור. לחץ כדי להרחיב... הקישור שבור. אשלח בקרוב בפרטי.