ואחד הקטעים היותר מצחיקים היה..

shemesh

New member
ואחד הקטעים היותר מצחיקים היה..

כאשר רפי ואלה יושבים באוטו של יואל אחרי שרפי הסיע אותה.. ורפי מתחיל לספר לה על החלומות שלו , אלה מבקשת לדעת פרטים ורפי מחייך ומספר על החלומות שלו מבלי לרדת לפרטים.. ואלה, שמצליחה בלי בעיה לקרוא את רפי,מבינה על מה הוא חלם.. ואומרת לו בחיוך.."להתראות רפי..." ויוצאת מהאוטו

qt1

New member
כן, אבל היא לא גילתה לו כמה פעמים

היא חלמה/הזתה שהוא יושב לה בסלון ומדבר אליה... יצאה שפנה בקטע הזה... אלה רצתה את רפי לא פחות ממה שרפי רצה אותה , יש אפילו בקטע הסיום את המבט הארוך שלה בליה שאומר הכל... היא תמיד תאהב את רפי ורפי תמיד יאהב אותה , אבל הם לא יהיו כנראה ביחד, שכל עוד אין מלחמות מלוכלכות ויש ידידות או אפילו חברות בעיניי לפחות זה מצב בסדר גמור. קשה לי מאוד עם אלון לעומת זאת , הוא כאילו בא מסרט אחר והמלל שלו ממש לא מסתדר עם מה שקורה , אני חייבת לציין שככל שהעלילה מתקדמת אני כן מגלה את הקור שבאלה ואת החום שברפי ומתחילה להבין שלא היה סיכוי לקשר הזה מלכתחילה , מה שאני לא יכולה לכתוב על שירה ויואל למשל, שניהם אנשים רגישים וחמים , אלה אני אמשיך ואכתוב בפעם השלישית - לדעתי לפחות , היא מסוג הנשים שצריכות לחיות לבד עם איזה יזיז או חבר טוב שחי בדירה משלו ולגדל ילד או שניים בעזרתו או בעזרת המטפלת. יש כאלה נשים...

zoeid

New member
מסכימה לגבי אלה

היא חתיכת כאב ראש לדעתי, והיא אישה של לבד. אני לא רואה אותה מחזיקה במערכת יחסים, אישה קשה קשה. ויואל ושירה זוג מדהים לדעתי, לחוד וביחד.

Gods Wave

New member
כשיואל ושירה היו ביחד

לשניהם היה רע. נזכרת בפרקים אחרי שהם עברו לבית החדש... כשהם לחוד הם מקסימים : ) ואלה... משום המ אני רוצה להאמין שהיא תוכל להחזיק במערכת יחסים.

T H E B R A I N

New member
בטח קשה...

מה שהיא עברה איתו (רפי) שכחתם ? גם אני הייתי מגדל עור של פיל עם הייתי במקומה . הוא קיבל הרבה יותר מ 3 צ'אנסים --מספיק !

לבד זו מילה קשה

אני לא בטוחה שאלה היא כזו. בסופו של דבר אם הייתי מעמידה את עצמי במקומה גם אני הייתי בוחרת באלון. רפי אימלל אותה. אז נכון הרוך והעדינות של רפי כובשים, אבל למה עכשיו? הוא לא יכל להוציא את זה החוצה כשהם היו ביחד. אולי דוקא הלבד של רפי עושה אותו כל כך רגיש חם ואיכפתי. כי לא תמיד הוא היה כזה. היא עדיין שומרת לו טינה. אבל מצד שני הקרירות שהיא מפגינה כלפי רפי מראה שהיא עדיין אוהבת אותו, וכדי להתחמק ולהתכחש , היא מתנהגת כך. גם אני נוהגת כך. כל בן אדם נורמלי נוהג כך.

qt1

New member
הוא כן הראה את זה כשהם היו יחד

את ראית את כל הפרקים? היו תקופות שהוא רק היה צריך לזחול ואז הכל היה מושלם... אני לא בטוחה שאת צודקת , אולי את מפספסת משהו אולי את לא צפית בכל הפרקים אבל היי... מה שתרצי, אלון אז אלון , שלך אחותי
אני נשארת עם רפי ומשאירה את אלה לבד.
האמת , לא הבנתי את הדברים שכתבת כל-כך אז אם תוכלי להסביר קצת יותר אחלה.

למעלה