ואחרי הכל- מי, מה,מו ולמה.
הפאבה הזו...גרמה לנפילות רבות. כמה ק"מ לפניה הייתה נפילה של כמה רוכבים- ועוד רוכב ברכבת של Fassa עף לתעלה, שבר את המרפק, והמקום היחידי שהוא ממשיך אליו- זה בית החולים. כמו כן נפילה של שני רוכבי Rabobank בסיבוב חד ימינה גרמה לנזקים-אבל נראה לי ששניהם המשיכו הלאה..."כואב אבל פחות" (יהודה פוליקר). בספרינט היום אני חייב לקלל את אריק זאבל, שהיה בקבוצת הפנטזיה שלי
, ולקח שני את השלב. מה קרה לפטאקי היום (שוב)
רוכב יחיד של פאסה נראה בקדמת הפלוטון, וגם הוא נשר משם לקראת הספרינט. בדירוג הכללי להיום: לאנס מצמצם את הפער בינו למקום הראשון, והוא כעת עומד על 16 שניות "בלבד". יאן אולריך הגרמני מקבוצת T-Mobile במקום ה 18 בפער של 31 שניות מרובין מקאיוון שקיבל היום את הצהובה, ובהפרש של 15 שניות מאויבו לאנס. עד כאן להפעם, להתראות בפעם הבאה, שלום
הפאבה הזו...גרמה לנפילות רבות. כמה ק"מ לפניה הייתה נפילה של כמה רוכבים- ועוד רוכב ברכבת של Fassa עף לתעלה, שבר את המרפק, והמקום היחידי שהוא ממשיך אליו- זה בית החולים. כמו כן נפילה של שני רוכבי Rabobank בסיבוב חד ימינה גרמה לנזקים-אבל נראה לי ששניהם המשיכו הלאה..."כואב אבל פחות" (יהודה פוליקר). בספרינט היום אני חייב לקלל את אריק זאבל, שהיה בקבוצת הפנטזיה שלי