ואחרי התודה לתמי גם באה השאלה לתמי

ואחרי התודה לתמי גם באה השאלה לתמי../images/Emo6.gif

אוף תמי! אני לא מרגישה ממש טוב עם עצמי אני מרגישה די רגעה למרות שלא עשיתי כלום. וכן זה עוד פעם משהו על יקיר חח .. אז היה לנו סכסוך קטן מין ויכוח אני בטוחה שהמלאכים יגידו לך אם תבקשי לדעת ואם לא אין לי בעיה לספר לך אבל בנתיים אני מרגישה די רע למרות שאומרים לי שאני לא צריכה לבקש סליחה כי זה אשמתו אז אני חייבת התייעצוווות האם לבקש ממנו סליחה למרות שאני לא צריכה? האם הוא כועס עליי ויותר לא ידבר איתי?
חלי

הוא צריך להתנצל

ואם זה קשור לכך שאת אמרת לו משהו מעליב אח"כ..נדמה לי שזה מה שמוסרים לי..אז תתנצלי אבל רק משום שפעלת מתוך כעס ולא על הכל תצייני שאת צריכה מרחב נשימה ....זוכרת שאת הברבור????

ואגב הערה לכולם...יש לי 'הפרעות בתקשור'

בימים האחרונים... אני חושבת שאני מבינה למה אני מקווה שזה יסתדר בקרוב...לכן לפעמים לא עובר.....

תמי, קראי מה כתבה חמדה למטה../images/Emo24.gif

לא שאני מרגישה משהו, אבל תלמידים שלי, ברמת מתקדמים, קורים להם דברים מאוד מוזרים... ז"א, לי קורים דברים מוזרים כשאני מעבירה להם את החומר... הם לא יכולים להכיל.... אני רוצה להאט את הקצב ולא נותנים לי. =============================== אגב , מגיע לנו מזל טוב....
אור אהבה ואחווה אריאלה

חח תמי

את יכולה להסביר לי מה הכוונה בלהתגפף עמי ומה הביך אותו? פליזפליז תגידי לי אם הוא דלוק עליי פליזזזוש
והאם הוא זה שיהיה חבר שליייי פלליזיז וגם עם הפרעות או בלי הפרעות בתקשור יו אר דה בסטט

יאיי דייי

ממש מאוהב או רק מחבב?! אומגד איזה כיף נראה לי פעם ראשונה שאינ יודעת שבן ממש מחבב אותי? ותעני לי אם יקיר יהיה חבר שלייי ועוד שאלה הוא כזה מסתובב אם בנות וחיבק אותן וזה גרם לי לחשוב הוא עושה לי את זה בגלל שהוא ככה עושה לכל הבנות והוא לא דלוק עליי אז מה את חושבת? אוהבת מחפרנית

דלוק זה לא מאוהב?

חח ואני מצפה שתעני לי על כל השאלות בבקשה
סתם חחחח
לא באמת דלוק זה לא מאוהב? אז הוא עושה לי את מה שהוא עושה בגלל שהוא עושה זאת לכולם אוו שהוא עושה את זה לי בגלל ש...את יודעת
את זה אני באמת רוצה לדעת הוא יהיה חבר שלי? תעני לי אאני לא יכולה לפתור את החידה הזאת הוא גם אם הוא יאהב אותי הוא לא יספר כי הוא מתבייש אז בגלל זה אני צריכה אותך פותרת החידות שלי

את כמו כולנו...חיה בעולם

וזו לא חידת תקשור / את לא דמות במחזה.. וגם כן..אם להאמין לשייקספיר (כל העולם במה....וכו') זה ריקוד...אם תשחקי נכון את הקלפים..תזכי. ואת מכירה אותו מלפני...הוא מפלרטט עם כל הבנות לדעתך?!

כנסי

נכון אני באמת מכירה אותו מלפני די הרבה זמן..והוא מפלרטט עם ידידות שלו והוא כל הזמן משוויץ לי על זה ועל כל מיני דברים. אבל תעני לייי על השאלות האלה שלא ענית 1.האם הוא יהיה חבר שלי? 2. ברצינות האם הוא מאוהב בי אני צריכה לדעת[: 3.את יכולה להגיד לי מה המלאכים מסרו לך מהוכוח הקטן שלנו? סתם להתעניינות תודה רבה ואני יודעת שמאוחר עכשיו אני פשוט לא עייפה ואני מחכה לתשובות ממך[:

דווקא עניתי

זו את שמתעקשת לחלום ולא להתעורר כנראה עניתי בברור. 1) זה תלוי בך... 2)הוא לא מאוהב אבל מעוניין..רגיל לבנות שנותנות מהר..אבל איתך יזהר נראה לי , ועדיין תשמרי על עצמך! (ותגידי לאמא שלך שהוא פלרטטן ושולח ידיים ושתייעץ לך מה לעשות. אם היא כ"כ בוטחת בו...לשלוח אותך ליזום קשר...) ולא אני לא מוכנה !!!ותזהרי כי את מתחילה להגזים!(-3-)

סליחה לא ידעתי

שאת לא רוצה... אז אתסולחת לי? דרך אגב איך הוא מעוניין בי אם הוא לא מאוהב בי למה הוא מאוהב במישהי אחרת? אז למה שלא יהיה איתה ודווקא הוא רוצה כל הזמן להיות איתי? האם בקרוב הוא כן יתאהב בי? אוף אני פשוט די מבואסת עכשיו כי אני די מחבבת אותו וחשבתי שיש משהו

פשוט כי הוא בן ואת בת....

כי בנים לא מאוהבים ..וגם אם כן לא ימהרו לדווח לעצמם על כך אנחנו הנשים איניות והבנים הם חוצים..(מר אל כאן אנה...ספר מומלץ לך מאוד לקרוא..ילדונת) בכלל את בחורה מוכשרת אולי תתחילי לעשות משהו בכיוון ההוא ..!

Yael569

New member
אוקיי משהו לא מובן

במה אני מוכשרת שאני יכולה להתקדם בו? והאם משהו קטן אפילו הוא לא מרגיש אליי? אמרת שהוא דלוק.. או שהוא מרגיש אליי אותו דבר כמו לכל הבנות שהוא מסתובב איתן או שאצלי זה אחרת?

Yael569

New member
אוף שוב שחכתי לשנות משתמממש זאת אני חלי../images/Emo4.gif

הוא רגיל לפלאטט..לא אמרתי שהוא דלוק

עליהן..זה את אמרת אמרתי שהוא דלוק עלייך ושתלוי בך אם הניצוץ יכבה או יבער ויהיה למדורה...מה לא ברור....???? את לא יודעת למה את מוכשרת? לעבודות יד..חוש צבע מפותח...פעם אהבת לקרוא...כאלה....

Yael569

New member
חח אין סיכוווי

אני? ואומנות? זה די משעמם בשבילי אני אוהבת את המשחק והדוגמנות דברים כאלה תמי[: אני מציירת לא ממש יפה למדי,לקרוא אני די משתעממת מהר אלא אם כן זה ספר מרתק מאוד.תשאלי את המלאכים איך אני יכולה להבעיר את המדורה בינינו..כי אני לא אדע מה לעשות אני רק אזרום וידבר אתו כמו תמיד..ואיך זה יכול להיות אם אלף הבנות שהוא מסתובב אתן הוא לא דלוק עליהן ועלי אמרת שהוא כן דלוק?גם הוא כזה מתרגש כמוני שמגיע יוםשבת שהוא הולךך לראות אותי? כי אני די כן חח[: דרך אגב היום אני גם הולכת לים יש הופעה שם האם אני הולכת לראות אותו ונדבר? תודה רבה לךך תמי באמת!

למעלה