ואחרי כל הזעם והשנאה

ואחרי כל הזעם והשנאה

יש מישהו אצלכם שמוכן היום לקרוא לשלום והפסקת אש. אני יוצא בקריאה נגד האלימות ונגד שפיכת הדם. מה איתכם?

drukman

New member
אנחנו יודעים מי התחיל אצלכם

תיכף תספר לנו שהכל היה הפוך. תחילה באה המשטרה והיכתה וירתה ואח``כ אתם שרפתם והרסתם וזרקתם והרגתם וחסמתם שבועיים צירי תחבורה במדינה שאתם מתגוררים בה. וכעת, אתה קורא לשלום! אני בעד שלום. ועד לפני חודש האמנתי לדבריך. כעת, אתה בעיני מתעתע. מדבר בכפל לשון. עושה דבר אחד ומדבר דבר אחר. למה אינכם משתלטים על ההמון שלכם? האם חמום מוח יהודי תקף לפני שאתם תקפתם? מי התחיל את הברדק הזה? אתה תעשה סדר אצלכם. אתה תשכנע אותנו שעשיתם טעות. אתה תקומם את כל ההריסות שביצעתם. אתה תבטיח למצוא פתרון לחמומי המוח שלכם. ואז נחשוב שהתעשתת. ונבחן במשך זמן ממושך האם אתה דובר אמת. גלויות! אינני מאמין למילים שלך. אתה מזכיר לי עיט שיושב על העץ וממתין שאפול כדי להצטרף לתוקפים.

amor

New member
אנחנו קראנו לשלום ועדיין

קוראים ומתפללים לו כל יום כמה פעמים רק שאין לנו פרטנר. מצד שני עומד לא אדם תרבותי וחושב אלא מתלהם שאי אפשר לסכם אתו דבר. עד היום לא נשמעה כל קריאה בכלי התקשורת מצד מנהיגיכם לנצור אש ולהמנע מאלימות מסוג כלשהוא. אדרבא יקום עראפאת ויקרא בטלויזיה לכל כוחות הרש``פ / חמס/ פתח/ תנזים וכו` שיניחו את נשקם וישמר השקט באיזור. עם קריאה כזו יתחיל השקט באיזור. הודעתך אינה מעלה ואינה מורידה .

למעלה